Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lolkowe włości.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 105
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć Lolek :bye:

czeka nas miła odmiana w męskim towarzystwie i to jeszcze dbającym o detal :o czekam na fotki :D

Cześć Venus witam u siebie........ i zapraszam na odwiedzinki :D

No już się boję czy facet da radę sprostać kobiecym wyszukanym gustom choć ja będę robic po swojemu ..... mam nadzieję, ze się spodoba..... remont wyczekiwany od dawna i na pewno w tydzień się wszystko nie skończy tymbardziej, że nie ufam tzw. fachowcom i sporą część prac chcę zrobić sam!

rób sam :yes: ja widzę, że mnie i męża jest w stanie zadowolić tylko praca przez nas wykonana. Jako, że ostatnio dłubię sobie jakieś maleństwa DIY (tapiceruję) to zwracam uwagę na to jak w sklepach wyglądają rogi np ławek, sof. No cóż albo mnie tak ciężko dogodzić, albo jestem za dokładna bo w BB rogi mają tak zrobione że ja na początku swojej ścieżki lepiej bym zrobiła :lol:

Jakie masz zakupy w MG zrobione? :D i jaki stajlisz ogólnie? :D

rób sam :yes: ja widzę, że mnie i męża jest w stanie zadowolić tylko praca przez nas wykonana. Jako, że ostatnio dłubię sobie jakieś maleństwa DIY (tapiceruję) to zwracam uwagę na to jak w sklepach wyglądają rogi np ławek, sof. No cóż albo mnie tak ciężko dogodzić, albo jestem za dokładna bo w BB rogi mają tak zrobione że ja na początku swojej ścieżki lepiej bym zrobiła :lol:

Jakie masz zakupy w MG zrobione? :D i jaki stajlisz ogólnie? :D

No to możemy sobie rękę podac ja też nie lubie jak coś nie jest wykończone idealnie tak jak ja chcę dlatego wertuję forum i potem robię sam. W MG kupowałem kosze na schody które (żal się przyznać) są na wejściu przed domem po pierwszym sezonie zostały odmalowane na nowo na biało taki niby przetarty prowansalski styl ale bardzo mi się podobały.... teraz juz kwiaty się kończą wiec nie bedę fotek wklejac ale na wiosnę coś się pojawi....

Styl... hm raczej nowoczesny pewnie juz gdzieś pisałem że Reni dla mnie jest guru jeśli chodzi i klimat nowoczesnego domku / mieszkania.

U mnie bedę starał połączyć styl nowoczesny dostosowany do 60 chałupy, bedą belki, okna dachowe i szarości i inne takie nie chce na razie o wizji pisac bo wiadomo....... co wyjdzie zobaczymy, pomysłów sporo ale co chwile coś innego mi w głowie swita....

Witam Cię. Ja też dołączę się do wątku. Chętnie zobaczę efekty Twojej pracy. Nie pozostaje nam nic innego jak czekać na foto-relację :)

A co do nowoczesnego stylu w starym budownictwie, chwali się to. Nie sztuką jest wprowadzić nowoczesny styl w nowo-wybudowanym domu. Inaczej jest zaś gdy odnawiamy nasze murowane zabytki :)

venus tak mówię jak nie chce kogoś obrazić, tu będzie bez pitu pitu:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

ale się usmiałem... i bardzo dobrze ja tam pitu pitu to nie lubie albo prosto z mostu albo wcale.:bash::rotfl:

A moje ciepłe słowa dla panów z ekipy od demolki musiałem zostawić dla siebie. Szukam własnie nowej ekipy.....

Edytowane przez lolek7825