lolek7825 07.09.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Moi drodzy, Zaczynam (lada dzień) remont poddasza,po wielu miesiącach zastanowień oraz Waszych namowach, zakładam swój wątek,Zapraszam do komentowania, każda konstruktywna krytyka będzie mile widziana. Lada dzień zamieszczę zdjęcia ze stanu w momencie demolki poddasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 07.09.2013 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 (edytowane) Mogę się wprosić? Właściwie przestałam się już udzielać na forum, ale ciągle podglądam niektórych więc cieszę się, że i Ty wreszcie się zdecydowałeś na własny wątek Edytowane 7 Września 2013 przez anna-maria3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 07.09.2013 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Mogę się wprosić? Witaj Anna-Maria (w końcu u mnie.....) zdjęć jeszcze niet ale będą obiecuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.09.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 helloł a ja myślałam , ze już fotki pooglądam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 07.09.2013 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 helloł a ja myślałam , ze już fotki pooglądam:D Witaj Reni, fotki będą. Niestety moja ekipa od demolki poddasza się dziś na mnie wypięła i wszystko przesunie się o parę (sic!) dni więc chyba za wcześnie ten wątek popełniłem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.09.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Cześć Lolek czeka nas miła odmiana w męskim towarzystwie i to jeszcze dbającym o detal czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 07.09.2013 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Cześć Lolek czeka nas miła odmiana w męskim towarzystwie i to jeszcze dbającym o detal czekam na fotki Cześć Venus witam u siebie........ i zapraszam na odwiedzinki No już się boję czy facet da radę sprostać kobiecym wyszukanym gustom choć ja będę robic po swojemu ..... mam nadzieję, ze się spodoba..... remont wyczekiwany od dawna i na pewno w tydzień się wszystko nie skończy tymbardziej, że nie ufam tzw. fachowcom i sporą część prac chcę zrobić sam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.09.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 rób sam ja widzę, że mnie i męża jest w stanie zadowolić tylko praca przez nas wykonana. Jako, że ostatnio dłubię sobie jakieś maleństwa DIY (tapiceruję) to zwracam uwagę na to jak w sklepach wyglądają rogi np ławek, sof. No cóż albo mnie tak ciężko dogodzić, albo jestem za dokładna bo w BB rogi mają tak zrobione że ja na początku swojej ścieżki lepiej bym zrobiła Jakie masz zakupy w MG zrobione? i jaki stajlisz ogólnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 07.09.2013 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 rób sam ja widzę, że mnie i męża jest w stanie zadowolić tylko praca przez nas wykonana. Jako, że ostatnio dłubię sobie jakieś maleństwa DIY (tapiceruję) to zwracam uwagę na to jak w sklepach wyglądają rogi np ławek, sof. No cóż albo mnie tak ciężko dogodzić, albo jestem za dokładna bo w BB rogi mają tak zrobione że ja na początku swojej ścieżki lepiej bym zrobiła Jakie masz zakupy w MG zrobione? i jaki stajlisz ogólnie? No to możemy sobie rękę podac ja też nie lubie jak coś nie jest wykończone idealnie tak jak ja chcę dlatego wertuję forum i potem robię sam. W MG kupowałem kosze na schody które (żal się przyznać) są na wejściu przed domem po pierwszym sezonie zostały odmalowane na nowo na biało taki niby przetarty prowansalski styl ale bardzo mi się podobały.... teraz juz kwiaty się kończą wiec nie bedę fotek wklejac ale na wiosnę coś się pojawi.... Styl... hm raczej nowoczesny pewnie juz gdzieś pisałem że Reni dla mnie jest guru jeśli chodzi i klimat nowoczesnego domku / mieszkania. U mnie bedę starał połączyć styl nowoczesny dostosowany do 60 chałupy, bedą belki, okna dachowe i szarości i inne takie nie chce na razie o wizji pisac bo wiadomo....... co wyjdzie zobaczymy, pomysłów sporo ale co chwile coś innego mi w głowie swita.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.09.2013 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 tym bardziej czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 08.09.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Cześć lolek i ja witam w twoich progach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 08.09.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Witaj:) jeśli pozwolisz to i ja tu będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madejo 08.09.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Witam Cię. Ja też dołączę się do wątku. Chętnie zobaczę efekty Twojej pracy. Nie pozostaje nam nic innego jak czekać na foto-relację A co do nowoczesnego stylu w starym budownictwie, chwali się to. Nie sztuką jest wprowadzić nowoczesny styl w nowo-wybudowanym domu. Inaczej jest zaś gdy odnawiamy nasze murowane zabytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.09.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Jestem i ja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.09.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Ojej Mężczyzna! Nie boisz się? Żartuję Lolek, powodzenia życzę i na pewno będę kibicowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 08.09.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 (edytowane) martaibartek, moje chmielkniki, madejo, yokasta i illusjonwitajcie,Jak pisałem wcześniej moja ekipa robi sobie jaja więc jutro dostaną parę ciepłych słów..... Edytowane 8 Września 2013 przez lolek7825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.09.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Reni dla mnie jest guru jeśli chodzi i klimat nowoczesnego domku / mieszkania. :jawdrop::jawdrop: ale się zaczerwieniłam w każdym razie ja będę codziennie krytykować, pomagać i kibicować:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.09.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Lolek na krytykę od Reni możesz liczyć i to w stylu "zaś kiczowato z lekka" sorrki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.09.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 venus tak mówię jak nie chce kogoś obrazić, tu będzie bez pitu pitu:lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 09.09.2013 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 (edytowane) venus tak mówię jak nie chce kogoś obrazić, tu będzie bez pitu pitu:lol2::lol2::lol2::lol2: ale się usmiałem... i bardzo dobrze ja tam pitu pitu to nie lubie albo prosto z mostu albo wcale. A moje ciepłe słowa dla panów z ekipy od demolki musiałem zostawić dla siebie. Szukam własnie nowej ekipy..... Edytowane 9 Września 2013 przez lolek7825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts