Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lolkowe włości.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 105
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

zaraz, zaraz ... przed chwilą byłam na wątku DIY i widziałam tam piękną frywolitkę ... czy chcesz powiedzieć że Ty Lolek-facet ją wydziergałeś ???

własnymi ręcami ?

Przy okazji witam się i czekam na zdjęcia :)

Tak to sem mła.... Zawsze miałem ciągoty do prac manualnych w szkole na ZPT zawsze mialem naj naj itp..... pewnie geny po babci, wspaniałej krawcowej, która nawet suknie ślubne szyła za czasów gdy ocet w sklepach był.... Ja nigdy jakoś nie mialem problemów z igłą, nitką szydełkiem czy też czółenkiem wprawdzie facet jestem i to dość mało męskie ale znam w necie też innych z tej brzydszej płci, którzy imają się tez takimi robótkowymi pasjami.....

Witam wszytskich pozostałych albo raczej wszystkie pozostałe frumowiczki

Edytowane przez lolek7825

Tak to sem mła.... Zawsze miałem ciągoty do prac manualnych w szkole na ZPT zawsze mialem naj naj itp..... pewnie geny po babci, wspaniałej krawcowej, która nawet suknie ślubne szyła za czasów gdy ocet w sklepach był.... Ja nigdy jakoś nie mialem problemów z igłą, nitką szydełkiem czy też czółenkiem wprawdzie facet jestem i to dość mało męskie ale znam w necie też innych z tej brzydszej płci, którzy imają się tez takimi robótkowymi pasjami.....

Witam wszytskich pozostałych albo raczej wszystkie pozostałe frumowiczki

:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Z ciekawości tu wpadam, bo najpierw frywolitki przyciągnęły mą uwagę, a teraz dowiaduję się, że frywolitki zrobił lolek a nie lolka - nie pozostaje mi nic innego niż dać się dalej zaskakiwać :)

Kolejna garstka trochę lepszych wieści.

Dziś przyjechało rusztowanie. Prawdopodobnie jutro się zacznie.

Przy chwilowym braku zdjęć po demolce i możliwości rozpoczęcia robót, latając po necie to tu to tam znalazłem piękny lampion, który dodałby fajnego ciepła i klimatu w sypialni zobaczcie same ......

tylko ta cena (zabija) :no:

http://www.lovelyhome.pl/images/mini2/1545771a919a20c83b30e90cbe8b131d.jpg

Kolejna garstka trochę lepszych wieści.

Dziś przyjechało rusztowanie. Prawdopodobnie jutro się zacznie.

Przy chwilowym braku zdjęć po demolce i możliwości rozpoczęcia robót, latając po necie to tu to tam znalazłem piękny lampion, który dodałby fajnego ciepła i klimatu w sypialni zobaczcie same ......

tylko ta cena (zabija) :no:

http://www.lovelyhome.pl/images/mini2/1545771a919a20c83b30e90cbe8b131d.jpg

jeśli droga to sobie podaruj, ja bym takiej u siebie nie postawiła, nie ten styl, a poza tym w każdym domu na fm:D:D:D:D

Reni ale w mało których ze skórzaną rączką :yes: ;)

Nie no z rączką inną niż ze skóry to już wogóle odpada (ale nic lepszego i ładniejszego niż ten nie znalazłem, może w moim etapie wykończeniwym czyli pewnie na wiosnę będą jakieś nowe propozycje.......). Widziałem w MG podobne;

a ten ze zdjęcia przy wymiarach 19x19x71 cm za 999 zł to przesada.....

Witam się kochany :bye:

Nie no z rączką inną niż ze skóry to już wogóle odpada (ale nic lepszego i ładniejszego niż ten nie znalazłem, może w moim etapie wykończeniwym czyli pewnie na wiosnę będą jakieś nowe propozycje.......). Widziałem w MG podobne;

a ten ze zdjęcia przy wymiarach 19x19x71 cm za 999 zł to przesada.....

Cooo??? to przesada:jawdrop:

Ja te giganty taki, nie wiem czy znacie, miały wymiary mniej więcej: 40x40x85 cm miałam po ok. 550-600 zł (nie pamiętam dokładnie;))

A takie średnie jak ten, to za ok. 400-450 zł.