Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lolkowe włości.

Recommended Posts

Eichholtz ma niestety w podobnej cenie :bash:

Magda a ja myślałam, że te małe były po 600 :o dobrze wiedzieć, na kiedyś :cool:

VENUS bo to właśnie Eichholtz.... no cóż poczekamy zobaczymy

Witaj Madziu u mnie :D

Jak przyjdzie czas wykończeń i innych wizji nie będę miał (a zmieniają się czasem jak w kalejdoskopie) to na pewno zawitam do MG......

Edytowane przez lolek7825

• Odpowiedzi 105
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no to proszę państwa zdjęcia z demolki niestety komórką bo aparat by chyba pylicy dostał,

Zdjęcia chwilowe bo w sumie nie ma tu co pokazywać......

IMG_1156a.jpg IMG_1160a.jpg IMG_1163a.jpg

Jutro reszta demolki i sprzątanie.

W piątek mają mi przywieźć materiały do rozpoczęcia ocieplania....

i od soboty wielki START...

Trzymajcie kciuki....

edit....

dodam że 2 okna połaciowe już są.... :yes::wave:

oczywiście zamontowane.....

Edytowane przez lolek7825

no to proszę państwa zdjęcia z demolki niestety komórką bo aparat by chyba pylicy dostał,

Zdjęcia chwilowe bo w sumie nie ma tu co pokazywać......

[ATTACH=CONFIG]212845[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]212846[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]212847[/ATTACH]

Jutro reszta demolki i sprzątanie.

W piątek mają mi przywieźć materiały do rozpoczęcia ocieplania....

i od soboty wielki START...

Trzymajcie kciuki....

edit....

dodam że 2 okna połaciowe już są.... :yes::wave:

oczywiście zamontowane.....

hej

zajrzyj do mojego wątku-mieliśmy podobny strych......mój mąż sam go przerabiał......

Witajcie,

No i decyzja zapadła co miałem zrobić sam niestety zrobi ekipa, wprawdzie sprawdzona widziałem kilka ich wykonów ale nie ufam do końca bo wiecie samemu zawsze lepiej :p Niestety obecna praca stawia mi wiele wyzwań, w szczególności delegacje a to tu a to tam a to targi w PL a to w DE a to w IT.... zdecydowałem że będę się bacznie przyglądał poczynaniom "fachowców".......

Ekipa wchodzi w 2 połowie października oczywiście nieomieszkam ofocić....

Mam sporo pomysłow na sypialnie i wkrótce pojawią się inspiracyje..... z prośbą o pomoc w decyzji.....

no wybrane ale do realizacj jeszcze ....... tak kolor jak na fotce, drugi kolor jest zbyt czekoladowy.

Reni czekaj czekaj jeszcze bedzie w czym przesmradzać i nosem kręcić

Szukam fajnych lampek nocnych, podobają mi sie te z rodzinka.pl mają takie fajne z abazurami i ciemnym szkłem w kształcie kuli jako podstawka w salonie, pewnie to coś z IKEA ale ja niestety nie jestem ikeowym fanem.....

poza tym pewnie będą za duże....

czyli sypialnia w ciepłej tonacji

no częściowo, meble tak a na podłogę jak juz kiedyś u Ciebie pisałem, chcę dać panel balterio sosna przystaniowa (szary prawie biel) ściany biel plus szary prawdopodobnie RAL 7035 ale to jeszcze nie na 100% i na jednej ścianie za wezgłowiem łóżka ma być tapeta prawdopodobnie fiolet, jak znajde fotki to wkleje bo jest parę opcji. Reszta w powijakach.....

Słuchajcie,

szukam fajnego kinkietu/ plafonu nad łóżko bardzo podoba mi się ten z foscarini model Innerlight, czy ktoś z Was może wie czy są gdzieś takie inspirowane? bo oryginał niestety poza zasięgiem..... oczywiście ja chciałbym biały nie drewniany.... a moze macie jakieś podobne do tego inspiracje??

http://ffstatic.pl/foscarini/233005_52_b.jpg