belgijska pralinka 07.09.2013 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 witam,mam nadzieje ze bedzie juz dobrze,tyle razy podchodzilam do napisania dziennika ale sprawy teoretyczne wymykaly mi sie .Najpierw troszke o sobie i swojej rodzince napisze.Mam 3 dzieci i wspanialego meza,mieszkam od kilkunastu lat w Brukseli,mam juz swoj domek ale jak go kupowalismy nasza rodzina liczyla tylko 3 osoby ,a wiec teraz stanowczo jest za maly ,wiem wiem ze gdyby nie mozliwosc finansowa pewnie bysmy mieszkali w nim i byloby super ale wiadomo w miare jedzenia apetyt rosnie wiec do dziela: dzialka 800 m2(ja na Belgie duzzza)domek mieszkalnego 300 m2 bez garazu wrzuce fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 07.09.2013 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 (edytowane) hm musz na dwa razy fotki wstawiac na podjazd i garaz poszlo 32m3 a na plyte i fundament domu 53m6 Edytowane 10 Września 2013 przez belgijska pralinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 07.09.2013 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 a teraz projekt :)wlasny tzn mielismy tyle warunkow zabudowy ze za wiele poszalec nie moglismy no ale suma sumarum dogadalismy sie z architektem i wyszlo cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sława05 09.09.2013 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Witaj, projekt wspaniały, ta ilość przeszkleń.... cudownie. Będę kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tequila 1719511601 09.09.2013 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Fajna, nowoczesna bryła, dużo przeszkleń Będę zaglądać, podglądać i kibicować. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 09.09.2013 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 witam slawa05 i tequila w moich progach;) jutro juz zalewanie scian betonem i pomalu pierwszy strop sie wyloni,najgorsze jak to moj maz mowi to "wylezc z ziemi "a u nas tej ziemi to bylo.Jutro wstawie fotki bo dzis to nawet czasu nie mam zeby tam zajrzec.W sumie juz miesiac minal od zaczecia wykopow ,przydaloby sie podsumowac i stan i koszty:)Powiem Wam ze wstepnie mamy zamiar na Wielkanoc juz tam zamieszkac i z moim mezem i jego ekipa uwazam to za bardzo realne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.09.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 witam się i ja... wspaniały dom!! będę podglądała ochoczo zwłaszcza, że macie plan tak szybko!!! się wprowadzić - też bym tak chciała i może podpatrując u Was będę u siebie poganiać hehe ściany wszystkie robicie betonowe?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 09.09.2013 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 witaj lukasz i karolina ::sciany betonowe to tylko te najnizsze dlatego ze mamy spory opor ziemi w okolo i takie zalecenie inzyniera , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurczak81 09.09.2013 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Witam,i dodaję kolejny dziennik do podglądania. Przeszklenia super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 09.09.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 ależ fantastyczna chałupa! lubie takie projekty wychodzące z ziemi i też z przyjemnością popodglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 09.09.2013 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 witam dus-dzieki,ja do Ciebie tez zagladalam po cichaczukurczak:welcome: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 10.09.2013 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 (edytowane) poszlo :)dzis rano pomimo deszczyku i zimnicy ,przyjechaly betony i zaczeli wlewac w sciany.Jak narazie stoi wszystko ,mieli lekkie osuniecia po rogach ale to nic takiego(34 m3) na dzien dzisiejszy poszlo 119 m3 betonu Edytowane 10 Września 2013 przez belgijska pralinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 10.09.2013 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 [ATTACH=CONFIG]211362 [/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 10.09.2013 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 tak bedzie wygladala cegla fasadowa a gora to bedzie tynk,ale czy bialy czy szary to jeszcze nie zdecydowalismy[ATTACH=CONFIG]211364[/ATTACH] okna czarne ral 3 szybowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurczak81 11.09.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Troszkę małe zdjęcia rzutów, ale podglądnąć coś się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 11.09.2013 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 (edytowane) rzuty to: 1. piwnica 2. piętro 3. parter :confused: jako że to po innemy może opiszesz nam gdzie jakie pomieszczenie? najbardziej nieograniam tej wielkiej łazienki na dole z wanną i drzwiami do kibelka wewnątrz Edytowane 11 Września 2013 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 11.09.2013 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 witam sie w ten deszczowy dzien wiem ze rzuty kiepsko wyszly ale za chiny nie moge ich poprawic ,z meila od architekta tez mam problem zeby je sciagnac pojedynczo wogole to do komputera to jestem noga,moja informatyka w szkole za wiele mi nie rozswietlila komputera dzis przymusowa przerwa przez pogode ,mam nadzieje ze jutro juz bedzie slonce chociaz u nas w Belgi potrafi zaciagnac deszcz i lac miesiac bez przerwy tak jak i w UK.Widzialam ostatnio wloska terakote na podloge w salonie i kuchni ale nigdzie nie bylo jej nazwy,wiem tylko ze kosztowala 345 zl za m2 i jej wymiary to 60/60 czarna ,podobno bardzo dobra do kuchni bo nic nie widac jak nawet cos upadnie.NO nic uciekam popatzrec na terakote ,moze cos mi wpadnie w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 11.09.2013 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 pierwszy rzut to piwnica :z prawej strony to carport (garaz bez drzwi),zaraz za nim bedzie sala fitneswejscie na srodku ,korytarz prosto prowadzacy do schodow i do drzwi malej lazienki przy sali fitnes(moze malej sauny)po lewej stronie biuro okolo 30 m2,za nim kotlownia kibelek i pralniadrugi rzut to pietro dzieci 2 sypialnie po prawo a po lewno lazienka i pokoj corki(kazdy pokoj ma wyjscie na taras)3 rzut to parter schody zaprowadza nas na srodek gdzie na prawo do salonu na lewo do kuchni do tylu zaczyna sie moje krolestwo czyli sypialnia z prawie otwarta lazienka dalej kibelek i gardzeroba,to wszystko dziela tylko jedne drzwi na korytarz (oczywiscie do kibelka tez beda)a w samym lewym rogu bedzie pokoik dla gosci (ktorych czesto miewam w domu )gdzies tam na tylach kuchni jest spizarka i toaleta przysalonowa,jedynie czego mi brakuje to lazienki dla gosci no ale juz 4 lazienki w domu robic nie bedziemy bo i miejsca brak mam nadzieje ze pomoglam a nie tylko namotalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 11.09.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 ja się połapałam mimo niebotycznej liczby stopni do przejścia (coś za coś) - rozkład wydaje mi się bardzo sensowny (no może minus te gigantyczne tarasy - choć one robią ładną bryłę hehe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 11.09.2013 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 http://www.arkana.be/nl-BE/realisaties/onze-projecten/ popatrzcie na belgijskie nowe domi ,rozne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts