Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 782
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dziewczyny choruje ,angina ropna z wielka goraczka ,po tabletkach na chwile wracam do zywych i za kilka godzin znow leze ,dostalam antybiotyk i mam nadzieje na poprawe

z dobrych wiadomosci podpisalismy przedwstepna umowe o sprzedazy naszego starego domku za niezle nawet pieniadze ,a po drugie tynki sie koncza robic,

jak dojede do siebie zajrze do was napewno

Pralinka, kuruj sie kochana :hug: a jak juz bedzie oki.. tooooo

bedzie chlanie co nie? :D :lol2:

tylko daj znac kiedy..bo to tak podwojnie trzeba zrobic... za tynki i za umowe sprzedazy :D:D:D

Hejka dziewczeta . U mnie pechowo laptop zalalam Kawa i nie dziala,telefon spadl mi na ziemie i chcac skorzystac z internetu musze z dziecmi sie dogadywac a to nie latwe.dom niby kupca ma ale jest maly problem ,kiedys zabudowalismy taras bez pozwolenia i teraz musimy to uregulowac tzn zlozylismy juz planyzrobione przez architekta i mamy czekac okolo 75 dni n'a odpowiedz .mysle tez intensywnie o barierce na schody ,miala byc szklana ale jak ja bede jà myc skoro od dolu sa schody,musialabym drabine uzywac za kazdym razem,a to mija sie z celem.lazienka dzieci juz sie robi,tynki piekknie schna,w kwietniu mam urodziny i licze na jakis komputerowy prezent:wiggle:sciskam Was i zaluje ze nie moge tak czesto zagladac do Was jak kiedys

Pralinka, widziałam Cię w schodowym :bye:

Kute żelazo, surowe dość, czarne jest przepiękne. Wrzucałam na schodowym, ale tu będziesz mieć pod ręką :)

img_0337.jpg

downstairs-to-the-servants-quarters.jpg

1789025-flight-of-stairs-in-a-new-house.jpg

24th-Street-04.jpg

unique-steel-wooden-stairs-for-2013-design-reference.jpg

• 4 weeks później...

no moja droga!! nie było Cię nie było - a tu proszę jak fajnie :)

te słupy metalowe malujecie? ja bym takie zostawiła - fajnie kontrastują :) :)

powiedz jakie masz fugi? 2mm? wyglądają na malusie :)

co tam słychać - dom się sprzedał?