Magda 34 27.10.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Oj, dziękuję dziewczyny:D Bardzo to miłe. Pralinko cieszę się, że projekt przypadł do gustu. Przyznaję się, że rysowałam go na 90 cm szeroki, ale zamiast zero wbiło mi się osiem i tak zostawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 28.10.2013 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Plan fajny, nie wiedzialam, ze chcesz prysznic. Walk in jest super, ale tutaj mam jedno zastrzezenie tylko. Mianowicie scianka/szyba zaslaniajaca prysznic jest krotka.... i moze sie chlapac, mialo by to wiekszy sens gdyby wyjscie do prysznica bylo po przeciwleglej stronie niz prysznic [od strony sciany] choc wtedy jest problem z umywalkami..... no chyba ze dzieciaki sie nie chlapia albo ladnie po sobie posprzataja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 28.10.2013 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 ...Mianowicie scianka/szyba zaslaniajaca prysznic jest krotka.... i moze sie chlapac... hej nicol czytamy dokładnie ... i pomiędzy wstawić szklane drzwi.... a więc nic się nie będzie chlapać ja bym najpierw tych drzwi nie robiła jednak - tylko kilka razy się przekąpać czy faktycznie się bardzo rozlewa... jak tak to założyć drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 28.10.2013 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 i tak wlasnie bedzie przynajmniej do sprawdzenia ,jak pomysle ze mialby byc calkiem otwarty bez zadnej scianki to teraz jest wrecz idealnie http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif jedynie zlewy przesuniemy w strone drzwi zeby mozna tam po prawej stronie powiesic cos na reczniczkidostalam wycene na schodek z betonu prefabrykowanego nie jest tak zle bo 55 euro za sztuke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 29.10.2013 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 przod /kosciola/hehe tyl prawa strona okno salonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 29.10.2013 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 widok z kuchni sciana na schody schody z gory moja sypialnia widok z tarasu corki jutro strop a w czwartek beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 29.10.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Rewelacyjny ten Twój kościół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 29.10.2013 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 super! przez chwile zastanowilam sie nad tymi dziurkami w scianie i potem mnie oswiecilo pedzcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.10.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 boski kościołek jejuśku - jednak piętrówki takie płaskie to jest mój klimat zdecydowanie supcio - idziecie szybciej niż burza!!!! a tego widoku z kuchni i tego kuchennego okna!! to zazdroszczę cholernie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurczak81 31.10.2013 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Widok z kuchni suuuperaśny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 31.10.2013 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 witam sie po jedniodniowej nieobecnosc na fm :)dzis leja strop,nawet wdrapalam sie na sam wierzch oj wysoko jest ,az sasiadka sie nie zapytala "jak wysoko jeszcze bo calkiem ich zaslonimy "ale to juz koniec ......... no plus ytongi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 04.11.2013 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 jako ze u innych temat wiatrolapu to i ja mysle o swoim ,piekne sa te siedziska pikowane ale ja nie mam tapicera w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 04.11.2013 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 beznadziejne te moje zdjecia zaraz napisze wymiary bedzie latwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.11.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Pralinko to dla corci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 06.11.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Czy ja niedowidzę, czy nie podałaś wymiarów? http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/konfus/a015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 06.11.2013 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Czy ja niedowidzę, czy nie podałaś wymiarów? http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/konfus/a015.gif kochana z Twoim wzrokiem jest jak najbardziej ok to ja blondyna,zartuje oczywiscie tak nie znosze mojego wiatrolapu ze samo rysowanie go wprawia mnie w problemy ale poprawie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.11.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 a wymiarow jak nie bylo tak ni ma Czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 06.11.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 kochana z Twoim wzrokiem jest jak najbardziej ok to ja blondyna,zartuje oczywiscie tak nie znosze mojego wiatrolapu ze samo rysowanie go wprawia mnie w problemy ale poprawie sie No liczę na to:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 10.11.2013 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 hmhm a wymiarow wiatrolapu jak nie bylo tak i nie ma /ale beda obiecuje to sobie i Wam/http://emotikona.pl/emotikony/pic/0recourse.gif wiem ze to w innym sensie ale wybaczcie mi mam inny problem odnosnie wentylacji mechanicznej ,zastanawia mnie jej koszt tzn ten w Belgii znam ale interesuje mnie zakupienie wszystkiego w Polsce tyle ze jak przegladam ceny to wiekszosc to 350 m3 a mnie interesuje ponad 500 m3 a tu juz jest problem ,moze wiecie do kogo napisac o porade ,zastanawia mnie domek M. A. G.-a ile on ma powierzchni albo kogos innego pliissss http://emotikona.pl/emotikony/pic/53kwiatek.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 10.11.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Kurcze, nie pomogę - u mnie wentylacja przewidziana na 300 m3 jak się nie mylę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts