_Chloe_ 15.11.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 pomysl na zabudowe waskiego pokoju super ,gdzies jakis czas temu widzialam tez biala zabudowe na calej scianie Może u mnie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 15.11.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Może u mnie:p bo zakosiłaś ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 15.11.2013 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 zagladalamnawet dwa razy ,do Ciebie Karolino i do Ciebie Chloedzis do 14 ej jestm mocno zajeta bo o 14 ej mam wizyty w domu i musze go podrasowac troszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 15.11.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 powodzonka więc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 15.11.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Alez tu u ciekawych inspiracji! Podczytuję w ukryciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 15.11.2013 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Alez tu u ciekawych inspiracji! Podczytuję w ukryciu wiekszosc to od pestki Ona to kopalnia wiedzy ,chociaz mam tez kilka kolezanek bardzo pomyslowych nie Karolina i chloe zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 15.11.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 (edytowane) Coś o tym wiem:) Karolina i u mnie pomaga hehe jeszcze zacznie rachuneczki wystawiać To muszę jeszcze do Pestki zalukać Edytowane 15 Listopada 2013 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 15.11.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 hehe dzięki - ale co ja tam pomagam... raczej bardziej mieszam w rewanżu można u mnie pokombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 15.11.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 E tam takie pomaganie - przyjemnie plotkujemy, a że coś dobrego z tego wynika, to sama radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 15.11.2013 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 no i po wizycie,a czy cos z tego bedzie to sie zobaczy,zdziwilam sie bo to pani dobrze po 60 tace i chce kupic dla siebie ,w obecny jej dom jest podobno wielki i chce zmienic na mniejszy,myslalam ze raczej nasz dom nadaje sie dla 4 os rodziny a nie dla babci,no ale to Belgia tu sie je frytki i zagryza czekolada i popija piwem ,a i dzieci czapek to raczej nie nosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 15.11.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 (edytowane) hehe....tak dodaj jeszcze to jak bardzo wyrozbierane są w zimie i obraz jest pełny sypialnia cała betonowa wygląda super, ale u nas jednak często słońca brakuje więc mogłoby się trochę ponuro zrobić. skąd Wy dziewczyny macie te super inspiracje!? Edytowane 15 Listopada 2013 przez nicol21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 15.11.2013 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 nicol milo mi bylo -bardzohttp://emotikona.pl/emotikony/pic/flower.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/flower.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/flower.gifjak znajde chwile relaksu to odezwe sie na prive,bo narazie to z doskoku zagladam tu i tam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 15.11.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 hehe dzięki - ale co ja tam pomagam... raczej bardziej mieszam w rewanżu można u mnie pokombinować Oj pokombinujemy hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.11.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Pralinko, to może być coś dla najstarszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 16.11.2013 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 normalnie czytasz w moich myslach ,z poprzednich inpiracji ta najbardziej mi przypadla do gustunie wiem czy juz pisalam gdzies czy siedzi to w mojej glowie otoz potrzebuje szafki 40 cm pod zlew i zastanawiam sie czy sa gotowe czy musze wylacznie u stolarza?ps nie moge znalezc lazienek barabary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.11.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Myślę, że każdemu chłopakowi by się taki pokój spodobał. Do łazienek dużo dziewczyn wybierało IKEA Godmorgon. One sa do pojedynczych i podwójnych umywalek, ale nie pamiętam rozmiarów. To jedyne jakie zapamiętałam gotowe. Reszta robi na zamówienie. Łazienek Basi zaraz poszukam, a jak nie znajdę poprosimy, żeby pokazała Ja niestety mam tylko wizualki z przymierzania kolorów ścian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.11.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Jeszcze podrzutek, który pasuje do chłopięcego pokoju https://www.jossandmain.com/Zuo-Era-Furniture~E7569.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 16.11.2013 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 bajerancki ten fotelik co do lazienki to wiem ze nie chce zlewow takich plaskich ,bo z nich brud kiepsko splywa a juz zapowiedzialam dzieciakom ze jak dbac nie beda to brudem zarosna ,ja mieszkam pietro nizejhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0bully.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 16.11.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Sama mogłabym pomieszkać w takim pokoju:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 18.11.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 bajerancki ten fotelik co do lazienki to wiem ze nie chce zlewow takich plaskich ,bo z nich brud kiepsko splywa a juz zapowiedzialam dzieciakom ze jak dbac nie beda to brudem zarosna ,ja mieszkam pietro nizejhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0bully.gif hehehe super ten pokój!! że ja wcześniej tego nie widziałam to też bym tak biurko na oknie postawiła extra to wygląda!! pralinka wykorzystaj ten pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts