Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

belgijska pralinka buduje plaski i betonowy(jak najwiecej sie da

Recommended Posts

• Odpowiedzi 782
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no i po wizycie,a czy cos z tego bedzie to sie zobaczy,zdziwilam sie bo to pani dobrze po 60 tace i chce kupic dla siebie ,w obecny jej dom jest podobno wielki i chce zmienic na mniejszy,myslalam ze raczej nasz dom nadaje sie dla 4 os rodziny a nie dla babci,no ale to Belgia tu sie je frytki i zagryza czekolada i popija piwem ,a i dzieci czapek to raczej nie nosza

hehe....tak dodaj jeszcze to jak bardzo wyrozbierane są w zimie i obraz jest pełny :)

sypialnia cała betonowa wygląda super, ale u nas jednak często słońca brakuje więc mogłoby się trochę ponuro zrobić.

skąd Wy dziewczyny macie te super inspiracje!?

Edytowane przez nicol21

normalnie czytasz w moich myslach ,z poprzednich inpiracji ta najbardziej mi przypadla do gustu

nie wiem czy juz pisalam gdzies czy siedzi to w mojej glowie otoz potrzebuje szafki 40 cm pod zlew i zastanawiam sie czy sa gotowe czy musze wylacznie u stolarza?

ps nie moge znalezc lazienek barabary

Myślę, że każdemu chłopakowi by się taki pokój spodobał.

Do łazienek dużo dziewczyn wybierało IKEA Godmorgon. One sa do pojedynczych i podwójnych umywalek, ale nie pamiętam rozmiarów. To jedyne jakie zapamiętałam gotowe. Reszta robi na zamówienie.

Łazienek Basi zaraz poszukam, a jak nie znajdę poprosimy, żeby pokazała :) Ja niestety mam tylko wizualki z przymierzania kolorów ścian.

bajerancki ten fotelik

co do lazienki to wiem ze nie chce zlewow takich plaskich ,bo z nich brud kiepsko splywa a juz zapowiedzialam dzieciakom ze jak dbac nie beda to brudem zarosna ,ja mieszkam pietro nizejhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0bully.gif

hehehe :rolleyes:

super ten pokój!! że ja wcześniej tego nie widziałam to też bym tak biurko na oknie postawiła :( extra to wygląda!! pralinka wykorzystaj ten pomysł :)