Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

belgijska pralinka buduje plaski i betonowy(jak najwiecej sie da

Recommended Posts

jest jeszcze coś takiego jak wykładzina kauczukowa - dostępne w całej masie kolorów

http://www.poradybudowlane.com.pl/images/gdzie-mozna-stosowac-wykladziny-z-kauczukow-syntetycznych-1389a.jpg

albo może być gładka - sama zastanawiam się nad nią do łazienki dzieci na podłogę, bo to antypoślizgowe - ale już widzę jak się mąż krzywi :bash:

Takie podobne, tylko całkiem matowe były te, które kładli w Kanadzie na podłogach łazienek. Do tego ściany były wyłożone kolorową Formicą. To był dla mnie wtedy szał nowoczesności.

Karolina, a gdzie mogę to sobie obejrzeć? Cena też ciekawa, wiesz coś?

• Odpowiedzi 782
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pralinko, ja będę miała podłogówkę i dechy. Rozmawiałam z różnymi fachowcami i jak najbardziej da się:-)

Ale masz uparciucha w domu;)

w tej kwesti nie ma dyskusji u niego ,a tak ogolnie to zawsze da sie urobic , nie lubi drewna i tu jego upor

dziewczyny wybaczcie za moje byki ortograficzne ,ale rzadko pisze po naszemu i chyba zapomnnialam ,

Pralinko, od komputerowego pisania się tak głupieje. Też to mam. Tylko u mnie działa słownik i sprawdzam, więc najczęściej unikam błędów.

A Spieki kwarcowe obejrzałaś? To wygląda jak kamień.

...Karolina, a gdzie mogę to sobie obejrzeć? Cena też ciekawa, wiesz coś?

to jest matowe - na zdjęciu wyszło że się błyszczy

można kupić np tu: http://www.bonita.com.pl/1_1_0_0/Wyk%C5%82adziny_kauczukowe

(pierwsza lepsza strona dzięki wujaszkowi google :D )

cen dokładnych nie znam, bo się nie zagłębiałam - najpierw muszę zapytać mojego czy pójdzie na to... a wątpię :(

...nie lubi drewna ...

to ja bym się z nim dogadała :lol2: mam tak samo

Pralinka in blue :D, ależ świetna kobietka z Ciebie :yes: Cieszę się, że zdążyłam zobaczyć.

Też się ostatnio odważyłam na króciutkie włosy. Długo nosiłam związane na gładko i wreszcie fryzjerka z Babińca mnie namówiła. Czuję się w tym znakomicie. Poza tym to znakomity moment, żeby przestać farbować.

Pralinka in blue :D, ależ świetna kobietka z Ciebie :yes: Cieszę się, że zdążyłam zobaczyć.

Też się ostatnio odważyłam na króciutkie włosy. Długo nosiłam związane na gładko i wreszcie fryzjerka z Babińca mnie namówiła. Czuję się w tym znakomicie. Poza tym to znakomity moment, żeby przestać farbować.

witam w klubie krotkowlosych

to bys sie zdziwila Karolina po 3dziecku wazylam 112kg,ale to nie forum o tym hehe

aaaa udało mi się wczoraj luknąć :)

powiem tyle BABECZKA Z KREMEM!! :) bardzo elegancka jesteś kobieta, fryzurka bardzo Ci pasuje - dodaje takiego pazura :)

a figura... ehhhh wszystko bym oddała by choć w połowie tak wyglądać :( ale ja za dużo żrę :cry: