pestka56 22.11.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 jest jeszcze coś takiego jak wykładzina kauczukowa - dostępne w całej masie kolorów http://www.poradybudowlane.com.pl/images/gdzie-mozna-stosowac-wykladziny-z-kauczukow-syntetycznych-1389a.jpg albo może być gładka - sama zastanawiam się nad nią do łazienki dzieci na podłogę, bo to antypoślizgowe - ale już widzę jak się mąż krzywi Takie podobne, tylko całkiem matowe były te, które kładli w Kanadzie na podłogach łazienek. Do tego ściany były wyłożone kolorową Formicą. To był dla mnie wtedy szał nowoczesności. Karolina, a gdzie mogę to sobie obejrzeć? Cena też ciekawa, wiesz coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 22.11.2013 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 mysle i mysle i chyba polozymy narazie panele a z czasem zmienimy ,mi przeszkadza w panelach stukot ich ,na BN jedziemy do Polski mam nadzieje ze polatam tam po sklepach i cos jeszcze znajdziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 22.11.2013 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Pralinko, ja będę miała podłogówkę i dechy. Rozmawiałam z różnymi fachowcami i jak najbardziej da się Ale masz uparciucha w domu;) w tej kwesti nie ma dyskusji u niego ,a tak ogolnie to zawsze da sie urobic , nie lubi drewna i tu jego upor dziewczyny wybaczcie za moje byki ortograficzne ,ale rzadko pisze po naszemu i chyba zapomnnialam , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.11.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Pralinko, od komputerowego pisania się tak głupieje. Też to mam. Tylko u mnie działa słownik i sprawdzam, więc najczęściej unikam błędów. A Spieki kwarcowe obejrzałaś? To wygląda jak kamień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 22.11.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 ...Karolina, a gdzie mogę to sobie obejrzeć? Cena też ciekawa, wiesz coś? to jest matowe - na zdjęciu wyszło że się błyszczy można kupić np tu: http://www.bonita.com.pl/1_1_0_0/Wyk%C5%82adziny_kauczukowe (pierwsza lepsza strona dzięki wujaszkowi google ) cen dokładnych nie znam, bo się nie zagłębiałam - najpierw muszę zapytać mojego czy pójdzie na to... a wątpię ...nie lubi drewna ... to ja bym się z nim dogadała mam tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 22.11.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Pralinka - Ciebie to naprawdę można zjeść Super wiedzieć, jak wyglądasz:) Zazdroszczę Ci odwagi - bardzo podobają mi się take fryzurki ale mam blokadę nie do przebicia chyba:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 22.11.2013 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 hehe chloe moj M mowi zebym zapuszczala bo On nie lubi takich rzucajacych sie w oczy,ale ta przejsciowka z krotkich na dluzsze to koszmar probowalam naprawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.11.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Pralinka in blue , ależ świetna kobietka z Ciebie Cieszę się, że zdążyłam zobaczyć. Też się ostatnio odważyłam na króciutkie włosy. Długo nosiłam związane na gładko i wreszcie fryzjerka z Babińca mnie namówiła. Czuję się w tym znakomicie. Poza tym to znakomity moment, żeby przestać farbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 22.11.2013 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Pralinka in blue , ależ świetna kobietka z Ciebie Cieszę się, że zdążyłam zobaczyć. Też się ostatnio odważyłam na króciutkie włosy. Długo nosiłam związane na gładko i wreszcie fryzjerka z Babińca mnie namówiła. Czuję się w tym znakomicie. Poza tym to znakomity moment, żeby przestać farbować. witam w klubie krotkowlosych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.11.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 i blondynek ...ale tylko na głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 22.11.2013 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 i blondynek ...ale tylko na głowie szalonahttp://emotikona.pl/emotikony/pic/flower.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.11.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 A co tam, inaczej nudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 23.11.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Hihi, ja też blond ale długie. I nie wychodzi mi podejście do krótszych - zawsze potem czekam, aż odrosną - może muszę dojrzeć A Ania(owca) czarnulka, dobrze kojarzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 23.11.2013 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 A gdzie tą fotkę można zobaczyć GDZIE GDZIE narazie nie ma mozliwosci ,chociaz kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 23.11.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 aaaa udało mi się wczoraj luknąć powiem tyle BABECZKA Z KREMEM!! bardzo elegancka jesteś kobieta, fryzurka bardzo Ci pasuje - dodaje takiego pazura a figura... ehhhh wszystko bym oddała by choć w połowie tak wyglądać ale ja za dużo żrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 23.11.2013 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 to bys sie zdziwila Karolina po 3dziecku wazylam 112kg,ale to nie forum o tym heheaaaa udało mi się wczoraj luknąć powiem tyle BABECZKA Z KREMEM!! bardzo elegancka jesteś kobieta, fryzurka bardzo Ci pasuje - dodaje takiego pazura a figura... ehhhh wszystko bym oddała by choć w połowie tak wyglądać ale ja za dużo żrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.11.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a ja swoje focie pokazywalam a zadnej z was jeszcze nie widzialam :cry::cry::cry::cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 23.11.2013 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a ja swoje focie pokazywalam a zadnej z was jeszcze nie widzialam :cry::cry::cry::cry::cry: meliska jakos mi umknelas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.11.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 tjaaa teraz to tak sie mowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.11.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 woooow :jawdrop: dziekuje jednak jest sprawiedliwosc na tym swiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts