Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

belgijska pralinka buduje plaski i betonowy(jak najwiecej sie da

Recommended Posts

• Odpowiedzi 782
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

fiu fiu to szacun :rolleyes:

ja mam o ile dobrze pamietam 7/ 8 jakos wyrabiam...ale powoli zauwazam ze zbiera sie ich wiecej i wiecej..:rolleyes:

Kobiety szalone - ja mam jedno stare forum z bezdzietnych lat - wpadam tam, odkurzam i już mnie nie ma - sam jeden murator pochania mój czas na kompa doszczętnie- reszta to już niestety obowiązki.., Jak doszła budowa, to mi się stajnia w domu zrobiła - przestaję nad nim panować:mad:

Ktoś się śmiał z moich 12 wątków na fm, które zostały mi po ostatnim czyszczeniu :cool:

Mam do tego jeszcze jedno ogrodnicze, fb i Linkedin, ale na fb prawie nie zaglądam, bo mnie wkurza. Dziecko mnie tam wepchało i tak zostało.

Edytowane przez pestka56

zartownisie :yes:no ale wybaczam tak przy wekendzie:p

Karolina na zdrowie ,ja wysaczylam piwko miodowe ,ale jakas padnieta jestem ,ciagle jest cos do zrobienia ,ogarniecia ,czasem mam chec tak w kosmos na tydzien sie wysadzic:yes:a pamietacie dzis juz bylabym na Hawaiach a tak to w zimnej Belgi siedze a towarzystwo juz sie grzeje:)cholerna budowa http://emotikona.pl/emotikony/pic/0drinks.gif ide sie i ja napic z zalu

Oj, chyba duzo sie dzieje na budowie bo gospodyni zniknela :yes:

jestem ,jestem

dzieje sie ale nie na budowie ,tam to akurat nuda i dalej klocki lego sie buduja,a schody juz sie zrobily teraz tylko odebrac i zamocowac a ze to beton prefabrykowany to tzeba z nimi jak z jajkiem koniecznie dobrze zabezpieczyc

mam wizyty w domu /do sprzedazy/i musze ciagle ogarniac a poza tym to latalam troszke po sklepach a to ubranie na narty kupic bo towarzystwo wyroslo ,a to chcialam jakas kiecke zakupic na andrzejki

Pralinko przybieglam nadrobic zaległości! widzę, że dzieje się u Ciebie! na pewno następne tygodnie będą owocowały w dużo zmian. Tylko wybij lubemu te płytki u góry.

Tak jak Ci mówiłam, w poprzednim wynajmowanym mieszkaniu nie odnawianym od lat 80tych byl parkiet drewniany i ogrzewanie podłogowe! świetna sprawa!

a w PL na pewno coś ciekawego znajdziesz :D My ostatnio byliśmy więc dom znów się wzbogacił o parę pierdół i ozdób :)

No wlasnie nicol licze na pobyt swiateczny owocny w nie plytki na gorze:yes:

pestko piekny ten sufit,a te schody to bardzo typowe w nowych domach

no dziewczynki dzis Was zostawiam ide opijac Andrezja jak to padlo dzis na fb imieniny ma tylko Andrzej a chleje cala polska :wiggle::wiggle::wiggle:

nie tylko

Pralinka, jeśli jeszcze możecie zrobić podejście do zmian w ogrzewaniu podłogowym, to namów Twojego na położenie ogrzewania na ścianach. Wtedy z podłogą luz blues i można szaleć. Demon D. tak właśnie ma – rurki grzejne leżą na ścianach, a na podłodze deska.

Dobrej zabawy i nie zapomnij napisać czyje buty pierwsze doszły do mety

Aniu, będziecie może kiedyś budować drugi dom. Wtedy to wszystko o czym czytasz na fm pomoże. No, i będziesz wiedziała, że zanim podejmiesz decyzję trzeba kilka wątków przetrzepać i popytać tu i ówdzie. Tak to jest. Budujemy, a potem zanim skończymy okazuje się, że to i owo można było inaczej :bash: