lukasz69karolina 23.11.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 to oszczyj pisią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.11.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Wiesz, jak mam 15 forów obskoczyć, to na fejsa nie ma już czasu:lol2: fiu fiu to szacun ja mam o ile dobrze pamietam 7/ 8 jakos wyrabiam...ale powoli zauwazam ze zbiera sie ich wiecej i wiecej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.11.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 to oszczyj pisią no jeszcze mnie prund w pisie pierdyknie, to wtedy sobie narobie :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 23.11.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 fiu fiu to szacun ja mam o ile dobrze pamietam 7/ 8 jakos wyrabiam...ale powoli zauwazam ze zbiera sie ich wiecej i wiecej.. Kobiety szalone - ja mam jedno stare forum z bezdzietnych lat - wpadam tam, odkurzam i już mnie nie ma - sam jeden murator pochania mój czas na kompa doszczętnie- reszta to już niestety obowiązki.., Jak doszła budowa, to mi się stajnia w domu zrobiła - przestaję nad nim panować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 23.11.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 prund popieści - toż to same przyjemności :rotfl::rotfl: ps. wino piję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.11.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 (edytowane) Ktoś się śmiał z moich 12 wątków na fm, które zostały mi po ostatnim czyszczeniu Mam do tego jeszcze jedno ogrodnicze, fb i Linkedin, ale na fb prawie nie zaglądam, bo mnie wkurza. Dziecko mnie tam wepchało i tak zostało. Edytowane 23 Listopada 2013 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 23.11.2013 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 zartownisie :yes:no ale wybaczam tak przy wekendzie:pKarolina na zdrowie ,ja wysaczylam piwko miodowe ,ale jakas padnieta jestem ,ciagle jest cos do zrobienia ,ogarniecia ,czasem mam chec tak w kosmos na tydzien sie wysadzic:yes:a pamietacie dzis juz bylabym na Hawaiach a tak to w zimnej Belgi siedze a towarzystwo juz sie grzeje:)cholerna budowa http://emotikona.pl/emotikony/pic/0drinks.gif ide sie i ja napic z zalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 23.11.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 ...ide sie i ja napic z zalu no to polewam i spadam bo mężu wzywa do łoża ps. szkoda tych hawajów - sądziłam że pojedziecie jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.11.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 pralinka... co sie odwlecze to nie uciecze to zdrowko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 24.11.2013 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 no to polewam i spadam bo mężu wzywa do łoża ps. szkoda tych hawajów - sądziłam że pojedziecie jednak ja tez mialam do konca nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 27.11.2013 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Oj, chyba duzo sie dzieje na budowie bo gospodyni zniknela jestem ,jestem dzieje sie ale nie na budowie ,tam to akurat nuda i dalej klocki lego sie buduja,a schody juz sie zrobily teraz tylko odebrac i zamocowac a ze to beton prefabrykowany to tzeba z nimi jak z jajkiem koniecznie dobrze zabezpieczyc mam wizyty w domu /do sprzedazy/i musze ciagle ogarniac a poza tym to latalam troszke po sklepach a to ubranie na narty kupic bo towarzystwo wyroslo ,a to chcialam jakas kiecke zakupic na andrzejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 29.11.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 mam wizyty w domu /do sprzedazy/i musze ciagle ogarniac To się ciesz, bo u nas chyba rynek sprzedaży jest trudniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.11.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Pralinko, specjalnie dla Ciebie i w Belgii (Wondelgem) i betonowy Ma boskie sufity http://www.homedsgn.com/2013/11/30/home-in-wondelgem-by-blaf-architecten/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 30.11.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Pralinko przybieglam nadrobic zaległości! widzę, że dzieje się u Ciebie! na pewno następne tygodnie będą owocowały w dużo zmian. Tylko wybij lubemu te płytki u góry. Tak jak Ci mówiłam, w poprzednim wynajmowanym mieszkaniu nie odnawianym od lat 80tych byl parkiet drewniany i ogrzewanie podłogowe! świetna sprawa! a w PL na pewno coś ciekawego znajdziesz My ostatnio byliśmy więc dom znów się wzbogacił o parę pierdół i ozdób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 30.11.2013 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 No wlasnie nicol licze na pobyt swiateczny owocny w nie plytki na gorze:yes: pestko piekny ten sufit,a te schody to bardzo typowe w nowych domach no dziewczynki dzis Was zostawiam ide opijac Andrezja jak to padlo dzis na fb imieniny ma tylko Andrzej a chleje cala polska :wiggle: nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.11.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 puk puk to ja sie wezme za nadrabianie oki zdrowko ! ja niestety w domu buuuuuuu sami buuuuuu z dziecmi laaaaaaaa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.11.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Pralinka, jeśli jeszcze możecie zrobić podejście do zmian w ogrzewaniu podłogowym, to namów Twojego na położenie ogrzewania na ścianach. Wtedy z podłogą luz blues i można szaleć. Demon D. tak właśnie ma – rurki grzejne leżą na ścianach, a na podłodze deska. Dobrej zabawy i nie zapomnij napisać czyje buty pierwsze doszły do mety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.11.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Aniu, będziecie może kiedyś budować drugi dom. Wtedy to wszystko o czym czytasz na fm pomoże. No, i będziesz wiedziała, że zanim podejmiesz decyzję trzeba kilka wątków przetrzepać i popytać tu i ówdzie. Tak to jest. Budujemy, a potem zanim skończymy okazuje się, że to i owo można było inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 02.12.2013 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 pestko jestesmy na takim etapie ze jeszcze duzo mozna z tym ze jest jedno aleeeeeeeeeeeeeee nazywa sie moj M ktory nie lubi poprostu drzewa i zapewne nigdy go nie przekonam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.12.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Znowu cudne sufity!! U mnie za to nie będzie betonu, mimo że bardzo mi się podoba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts