belgijska pralinka 11.09.2013 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 przod [ATTACH=CONFIG]211609tyl [/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 11.09.2013 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 11.09.2013 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 na dzis koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 11.09.2013 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 11.09.2013 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 wnetrze poprzedniego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.09.2013 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 ja też się bez problemu połapałam z opisem czyli to co mnie zastanawiało to Wasza sypialnia po prostu macie ją jako jedno pomieszczenie z łazienką - tylko ścianka stoi... mega!! jak z filmu :) fajowe te domy tam u Ciebie się budują... szkoda że ostatnie fotki takie maciupeńkie że niewiele widać... mówisz że u Was małe działki... to chyba wyznacza styl budowania 3 kondygnacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 12.09.2013 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 sama sie zastanawiam dlaczego te zdjecia takie male :confused:jak bede miala czas to sprobuje poprawicu nas wszystko pnie sie w gore ,malo terenu a jak jest cos fajnego to kupe kasy kosztuje te moje 800 m to i tak duzo najczesciej spotyka sie do 450-500m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 12.09.2013 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 ulubieniec mojego meza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 14.09.2013 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 cholerna pogoda nic nie da zrobic ,na budowie bloto i ciagle pada,sama sie zastanawiam jak chlopcy chca go postawic do grudnia:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 16.09.2013 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 witam w poniedzialek mamy prad na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 16.09.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 bomba!! do nas mają zajechać w środę i podłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 16.09.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Dopisuję się do podgladaczy Jak nie przepadam za bardzo nowoczesnymi domami, tak Wasz jest super! I pieknie się wkomponuje w skarpę, bo skarpa zostaje, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 16.09.2013 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 witam Evelineskarpa zostaje ,takie warunnki zabudowy ,ale mi w zupelnosci to nie przeszadza a poza tym tak wlasnie chcialam zeby salon mial wyjscie bezposrednio na ogrod, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hajnel 16.09.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Witam,A ja jestem ciekawy szczegółów technologii, czyli jak to się robi w Belgii.Głównie chodzi mi o to czy budujecie na płycie fundamentowej, jeśli tak to czy dajecie styropian pod płytę. Czy w Belgii ociepla się ściany styropianem, jak wygląda kwestia zapotrzebowania na ciepło i ogrzewania domu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 17.09.2013 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 witaj hajnel, ,pomimo ze zim srogich nie mamy to steropian 16 cm,wszystko stoi na plycie ktora byla ocieplona jakas specjalna izolacja(ale o to musze zapytac meza),w sama plyte i fundamenty poszlo nam 120 m3 betonu,sciany ze stepoka (mialy byc wylewane ale wybralismy stepok.)okna 3 szybowe.Jezeli chodzi o budowe nowych domow to maja duze wymogi 3 zbiorniki wkopane w ziemie,(mini oczyszczalnia,deszczowka 5 tys litrow),a wiem tez ze od Nowego roku ma byc dodatkowo albo panele slooneczne ,albo odwierty ciepa obowiazkowo inaczej nie dostaniesz pozwolenia .Wentylacja mechaniczna to juz standard ,czasem widuje sie jeszcze wywietrzniki w oknach ale to raczej w renowacjach.Dom musi byc jak najbardziej oszczedny i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hajnel 17.09.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 pod płytą też 16cm styropianu czy tylko ściany.dzięki za odp. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 17.09.2013 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 pod plyta mamy izolacje thermoblok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 17.09.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Podoba mi się , będę patrzeć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 18.09.2013 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 witam syberia,wielka pisarka ze mnie zadna ,ale w miare mozliwosci cos skrobne ,ale zdjec zalowacnie bede:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 19.09.2013 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 w koncu wyszlo slonce:wiggle:mam nadzieje ze chlopcy dzis troche podciagna robote ,chociaz na samym dole juz scianki dzialowe prawie stoja ,w poniedzialek ukladanie stropu i wtedy zacznie (mam nadzieje)robota isc do przodu.Dzis wskocze na budowe to cykne kilka fotek dla upamietnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts