pestka56 11.12.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Narożnikowe kanapy są bardzo zobowiązujące jeśli chodzi o aranżację wnętrza. Stawia się taką w salonie czy gdzieś tam i szlus. Kloc stoi przypisany po wiek wieków do miejsca. Też o takiej marzyłam i w końcu rozsądek zwyciężył. Jest taki model kanapy z czymś co można nazwać dostawką. Ja tę dostawkę nazywam szezlongiem. Pokazuję kanapy Neo i Scala firmy Rolf Benz, bo akurat mam ja pod ręką. Jest kilka firm, które mają podobne zestawy i niższe ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 11.12.2013 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 ta zielona najbardziej mi sie podoba:yes:wiecie moj M zajrzal mi przez ramie i mowi "kanapy kiedy to bedzie ,ty plytki do lazienki wybieraj"dziewczyny mam problem z okapem do kuchni bo architekt powiedzial ze przy wentylacji mechanicznej okap w zasadzie nie jest potrzebny ,sama juz nie wiem ,bo wywalic 15 tys na okap /chcalam ten wbudowany w sufit/to szkoda kasy ,ktora zaczyna sie konczyc ,wolalabym ja na kanapy przeznaczyc:lol2:pestko ,moj dom to tam gdzie moj M i moje dzieci ,znajoma kiedys jak miala male dzieci ,mieszkajac w Belgi budowala dom w Polsce ze wroci jak dzieci sie usamodzielnia i co ... dom zmarnial a ona juz tu zostala ,ostatnio pytam jej skoro dzieci powychodzily za maz to Ty teraz wracasz do Polski ,a ona mi na to -do kogo?rodzice umarli ,rodzenstwo sie oddalilo ,Tu mam najblizszych i wnuczke,dlatego ja sie nie buduje w Pl tylko tu,a jak sie kiedys polepszy to moze wroce ,sprzedam to czego sie dorobilam i postawie wtedy tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 12.12.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 ta zielona najbardziej mi sie podoba:yes:wiecie moj M zajrzal mi przez ramie i mowi "kanapy kiedy to bedzie ,ty plytki do lazienki wybieraj" dziewczyny mam problem z okapem do kuchni bo architekt powiedzial ze przy wentylacji mechanicznej okap w zasadzie nie jest potrzebny ,sama juz nie wiem ,bo wywalic 15 tys na okap /chcalam ten wbudowany w sufit/to szkoda kasy ,ktora zaczyna sie konczyc ,wolalabym ja na kanapy przeznaczyc:lol2: pestko ,moj dom to tam gdzie moj M i moje dzieci ,znajoma kiedys jak miala male dzieci ,mieszkajac w Belgi budowala dom w Polsce ze wroci jak dzieci sie usamodzielnia i co ... dom zmarnial a ona juz tu zostala ,ostatnio pytam jej skoro dzieci powychodzily za maz to Ty teraz wracasz do Polski ,a ona mi na to -do kogo?rodzice umarli ,rodzenstwo sie oddalilo ,Tu mam najblizszych i wnuczke,dlatego ja sie nie buduje w Pl tylko tu,a jak sie kiedys polepszy to moze wroce ,sprzedam to czego sie dorobilam i postawie wtedy tam Właściwe podejście:) Dałaś mi do myślenia z tym okapem - naprawdę nie jest potrzebny przy wentylacji mechanicznej? Nienawidzę okapów i wiele bym dała, żeby nie musieć go kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.12.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 nie jest potrzeby gdy płyta jest indukcyjna - wystarczy zwykły pochłaniacz.... dlatego u mnie taki klops, bo ja chcę gazowe i okap(wyciąg) musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 12.12.2013 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 oooo a ja bede miec indukcje czyli karolino pomoglas mi zaoszczedzic 15 tys tylko ile z tego zostanie na koncie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 12.12.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Jak kupisz kanapy, to nie muszę chyba głośno liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 14.12.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 hej, jak tam budowa a raczej zamykanie i wnętrzności budowy? mam nadzieje, że wszystko zgodnie z planem i również, że uda się Wam domek sprzedać dość szybko, jeśli już go nie sprzedaliśćie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 14.12.2013 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 witaj nicol:yes:musze Ci pv napisac,bo strasznie fajna z Ciebie osobka,dom jeszcze sie nie sprzedal ,a chcialabym byc juz po bo te wizyty mnie wykoncza,na budowie w poniedzialek okna beda,a narazie robia wentylacje i elektryke,mam nadzieje ze do konca zrobia jeszcze wode i spokojnie mozemy na BN do polski wyruszac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 16.12.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 nie jest potrzeby gdy płyta jest indukcyjna - wystarczy zwykły pochłaniacz.... dlatego u mnie taki klops, bo ja chcę gazowe i okap(wyciąg) musi być Karolino, ale przecież okap to przede wszystkim sprawa wyciągnięcia oparów gotowania a nie wyłącznie oparów palącego się gazu. Sam pochłaniacz moim zdaniem nie wystarczy. Oczywiście okap raczej nie może być wpięty w system WM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.12.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 A co z parą i zapachami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 16.12.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Karolino, ale przecież okap to przede wszystkim sprawa wyciągnięcia oparów gotowania a nie wyłącznie oparów palącego się gazu. Sam pochłaniacz moim zdaniem nie wystarczy. Oczywiście okap raczej nie może być wpięty w system WM no ja specem nie jestem nawet jak się ogląda zdjęcia z realizacji kuchni na forum czy gdzie indziej... to jak mają ludzie takie fajne okapy co wyglądają jak lampa - to są to pochłaniacze przecież... i zauważmy że wtedy mają tylko płyty indukcyjne... pewnie że lepszy jest wyciąg wpięty w komin - ma większy ciąg - ale najczęściej ludzie montują pochłaniacze i też dają radę jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 16.12.2013 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 architekt powiedzial ze wystarczy sam pochlaniacz zapachowdzis dotarly okna a jutro zacznie sie wstawianie jak pamietacie mam dom na gorce i przy wykopach wywiezli za duzo ziemi i nie bylo czym zasypac wokolo i dzis bedac na budowie ,widze jak ogromne traktory jezedza z ziemia ,wiec po ktoryms razie zatrzymalam chlopa na drodze i pytam sie czy mi by nie podarowal ze 2 przyczepy minimum i wiecie co przywiozl nawet 3 za dramo ,no oczywiscie dalam mu napiwek i mam juz bardziej plasko ,moge powiedziec ze dzien stanowczo udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 18.12.2013 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 18.12.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 18.12.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 jaaaakie okno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.12.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Wspaniałe te szklane płaszczyzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 18.12.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 dzieki dziewczyny ,jednak fixy sa duzo fajniejsze.Jak zrobia ocieplenie gory to wtedy bryla nabierze urody:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 18.12.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 ja pierd**** :jawdrop::jawdrop::jawdrop: ale efekt!!!! mogę się wprowadzić??? mogę???? te pokojowe jaką mają szerokość??? otwierają się normalnie na bok ta górna część??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 18.12.2013 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 pokojowe z gory to 100/230 i otwierane na bok ,a te szersze tez na gorze to 160/230 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 18.12.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 ja pierdziu... ten podział prawie w połowie fajowo wygląda strasznie fajowo!!! u nas jest podobny podział, ale otwiera się mniejsza część... to Wasze sypialniane też fajnie wygląda - dwie połówki na górnej części chyba są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts