belgijska pralinka 18.12.2013 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 moja sypialnia to te 3 pierwsze okna na przodzie domu 100/250 a na samej gorze to tylko dzieci beda mieszac.Okna musialy byc dzielone bo inaczej trzeba by bylo barierki robic ,a zreszta tu w belgi teraz takie okna sa na czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 18.12.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 oooooo to ja na czasie bym w Belgi była :) a na drugim foto - przy cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudnym salonowym oknie - po jego lewej stronie co okno od??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 18.12.2013 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 to rog mojej sypialni,tym oknem bede wpuszczac poranne powietrze ,albo wypuszczac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 18.12.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 no też mówiłam że to Twoja sypialnia :D ma się to oko :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 19.12.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 szklana ściana robi wrażenie !! super. dopinguję cały czas!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 22.12.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Super te okna!tez bym takie chciala:)Bawcie sie dobrze w PL.Hej, spotkamy sie po nowym roku bo my tez jestesmy w rozjazdach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 23.12.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 http://i41.tinypic.com/20f5o3d.jpg Wesołych Świat !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.12.2013 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 24.12.2013 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 piekne dziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.12.2013 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Pralinko, Sylwestra z przytupem, jak na tej fotce z Annecy a prócz tego spełnienia marzeń tych zwyczajnych, codziennych i tych, które w duszy grają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 01.01.2014 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 pesteczko dziekuje:)Tobie rowniez wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.01.2014 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 ja pierd**** :jawdrop::jawdrop::jawdrop: ale efekt!!!! mogę się wprowadzić??? mogę???? i ja! i ja!!!! ja tez chce takie wielkie !!! Karolina, zamieszkamy razem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 03.01.2014 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 hejka dziewczyny Wszystkiego dobrego w Nowym Roku:)jestem juz spowrotem ,chwilowo mocno zajeta ,ale powroce z przyjemnoscia do Was;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.01.2014 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 i ja! i ja!!!! ja tez chce takie wielkie !!! Karolina, zamieszkamy razem!!! zgadujemy się i robimy jej nalot na chatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.01.2014 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 hejka dziewczyny Wszystkiego dobrego w Nowym Roku:)jestem juz spowrotem ,chwilowo mocno zajeta ,ale powroce z przyjemnoscia do Was;) Poczekam cierpliwie na powrot poogarniaj to co trzeba Iiiii wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.01.2014 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 zgadujemy się i robimy jej nalot na chatę mowisz???? no to niech sie dzieje to co ma sie dziac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 08.01.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 rozumiem, ze zajeta budowa i koordynacja? Mam nadzieje, ze wszystko bedzie zgodnie z planem i ze znajdziesz chwile na kawusie - tym razem u mnie Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 14.01.2014 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 dziewczyny wybaczcie i lejcie po d.... nic nie mam na usprawiedliwienie ,no chyba ze brak kasy na dalsze dzialania i stad ta niechec do pisania .Liczylismy na szybka sprzedaz domu obecnego ,ale jakos nie idzieW nowym domku wizualnie jest ocieplona gora ,porobione sa :elektryka ,hydraulika i gaz,schody gorne-z betonu prefabrykowanego czekaja na montaz ,kupilismy kominek i potrzebuje rysuneczku-tylko nie wiem do kogo sie pieknie usmiechnac ,kominek ma byc udekorowany nasze cegla fasadowa,tylko w jaki sposob to juz nie wiem,zaraz dorzuce miejsce jego i reszte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 14.01.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 No Pralinka, jeśli się ładnie pouśmiechasz, to może zostanie Ci wybaczone;)Ja też ostatnio nie mam weny... Ani czasu.. I na dworze szaro.. deprecha normalnie:bash: Zima, to martwy sezon w nieruchomościach - powinno się ruszyć z nadejściem wiosny. Zadzwoń do agenta i go podpytaj, jak mu się widzi ta sprzedaż. Uszy do góry:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 15.01.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 no na pewno łatwo z nami nie będzie... na przebaczenie musisz jakoś nas udobruchać porcją świeżusich fotasków :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts