belgijska pralinka 23.01.2014 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Imola Arkim Travertino Basalto R60L 60x60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.01.2014 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Pralinko pokaż mi planik tej części salonu z zaznaczonym kominem. Postaram się tak dokładnie dopasować jak udało mi się u Basi (Barbara74). Płytki przepiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 23.01.2014 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.01.2014 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 To mam, ale pokaż gdzie ma być otwór na wprowadzenie rury dymowej w komin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 23.01.2014 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Hm ale dalas mi zagwozdke .narazie w suficie jest zrobiona dziura na nastepne pietro bo komin bedzie gietki hehe sama nie wiem czy o to Ci chodzi a glowny inwesto spi bo jutro 6.30 izolacja przybedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.01.2014 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 OK wszystko jasne, już rozumiem. Czyli trzeba przewidzieć taką zabudowę, żeby rurę schować.Czy przewidujesz sufit podwieszany? Czy tynkujesz beton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 24.01.2014 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 witam z rana :)chyba wczoraj zasnelam i nie zdazylam odpisac pestce,sufit ma byc tynkowany,w pierwszej wersji mial byc betonowy ale blad w fabryce i przywiezli nie gladkie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 24.01.2014 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 widok od kominka na jadalnie z jadalni na salonik i kominej /najmlodsza pociecha i szanowny M / z jadalni na kuchnie z korytarza na kuchnie i murek zaslaniajacy palniki od siedziska na salon i kominek nareszcie wszystko przykryte teraz tylko ogrzewanie i posadzka i plytki ,strasznie duzo tych i i i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.01.2014 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Pralinka wreszcie widać dom w środku, prawda. Można sobie wyobrażać gdzie co stanie. To jeden z najlepszych momentów budowy. My przeżyliśmy szok, gdy pojawiła się więżba dachowa nad salonem. W projekcie był na środku salony słup podpierający belkę długości 8mb. Na nim wspierał sie cały dach. Od razu słup znienawidziliśmy. Więźba do przeprojektowania, a słup won. Jak sobie wyobraziliśmy chodzenie wokół niego i brak możliwości sensownego ustawienia kanapy, foteli przy kominku, to nie było innej opcji. Niespodzianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 24.01.2014 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 no fakt jak juz te metry kabli przykryte to i wyobraznia lepiej pracuje,u nas slup jeden ale przy schodach takze spoko jest do zaakceptowania ,inne sa juz po rogach i w mniej widocznych miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.01.2014 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Ten słup zamierzasz obudowac, czy może malować na kolor okien i balustrady. A ta piękna srebrna plątanina w rogu czym będzie zabudowana ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.01.2014 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 no a czemu masz okna tak nisko? znaczy stoją na tym betonie już... to jak dojdzie ocieplenie, wylewka to się rama dolna schowa w tym... przecież próg tego hs jest mega niski to jak tu teraz dołożyć ocieplenie i wylewkę? nie rozumiem ...izolacja podlogi /pianka/... pianką ocieplacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 24.01.2014 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 karolina to wlasnie jest ocieplenie 9 cm pianki takze dojdzie tylko posadzka i plytki i bedzie dobrze pestka slup pomalujemy na kolor okien a balustrada bedzie szklana w ten desen a to cos kosmiczne w rogu tj wentylacja i bedzie zabudowana kg ,chcialabym zeby kuchnia zostala tak wbudowana jak na tym obrazku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 24.01.2014 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Pralinko, mam nadzieję, że nie pogniewasz się, jeśli wkleję u Ciebie: prośbę o wsparcie dla Córeczki jednej z naszych koleżanek z forum Edyty E&K dziewczynka ma ciężką wadę serca i wymaga pilnej operacji we Włoszech: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?223275-C%C3%B3reczka-E-amp-K-potrzebuje-pomocy-wada-serca!!!!&p=6331484#post6331484 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.01.2014 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Piękna kuchnia. Akwarium też będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 24.01.2014 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 pestko ale to nie moja kuchnia:(:(:( chodzilo mi ze jej sciana jest dokladnie tak zabudowana jak ja bym chcial swoja :)moja sie tak ma prezentowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 24.01.2014 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 tj moj projekt kuchni tylko teraz doszedl jeszcze kawalek murka zeby oddzielil kuchenke od siedziska cos podobnego do tego zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 24.01.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Ehhh.... zazdraszczam tych przestrzeni Będzie super!! Bardzo fajne to płytki! a sufit będziecie malować na jasno czy zostawiacie szary? no i kiedy można się wprosić na oglądanie? :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.01.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Pytanie o akwarium było stąd, że skoro taka inspiracja, to może i rybki na żywo będą.Że zabudowa ściany, to wiem. A jak z kolorami, bo na inspiracji połączenie tego drewna z betonowym szarym jest świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 24.01.2014 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 nicol jak sie troche uspokoi to zapraszam ,bo nie chcialabym Cie znow pomiedzy "czyms "przyjmowac jak ostatnio sufit pomalujemy ,narazie trzeba go otynkowac ,kolor pewnie bialy ,nie chcialabym zeby pomniejszylo sie wizualnie: pestka moj M od zawsze gadal mi o akwarium i moze kiedys ...... co do kolorow to jeszcze nie wiem ,skoro kuchnia biala to kolor musi byc tylko jaki :szary?a moze jakas rada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts