pestka56 24.01.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Biała jest ponad czasowa, ale ty masz dom, w którym warto poszaleć. Czemu nie powtórzysz kolorów z tej inspiracji. A sufit w salonie i może w kuchni też.... poczekaj co Ci pokażę Ja tu chodzę po wątkach i mieszam, a mieszam, bo jak patrzę na różne domy, które mają masę takiego samego, to zaczynam się nudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 24.01.2014 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 pestko w tym sek ,ze kuchnia juz gotowa stoi i czeka na swoja kolej a druga sprawa nie pamietasz ,ale co Ci sie dziwic tyle watkow obleciec moj M nie cierpi drzewa i chyba by nie zniosl takiej kuchni,a musze sie z jego zdaniem liczyc,a przynajmniej isc na kompromis ,bo ja to zwykla kura domowa a on glowny i jedyny inwestor chociaz nigdy mi tego nie dal odczuc,chyba nam pasuje taka rola ,przynajmniej do czasu jak dzieci podrosna:lol2:jezeli masz pomysl na kolory to dawaj to akurat moge zmieniac dowoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.01.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Szary na ścianie i na suficie. Podłoga w tych cudnych Travertino Bazalto. Czarne - jako dopowiedzenie do Trawertino - fronty w wysokiej zabudowie. Travertino Bazalto weszłabym też na tę ściankę po środku kuchni. Całą wyspę w kontrastowym kolorze. Co chcesz nawet czerwoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.01.2014 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 I tak jest fajnie. U nas różnie – raz ja zarabiam, raz J. Było kilka lat, że tylko on pracował i zawsze jest okey. Wspólnie myślimy i razem wydajemy pieniążki. Choć nie obywa się bez ostrej walki, gdy ja sobie coś wymyślę, a do niego nie przemawia. Szybko schodzę do podziemia i metodami partyzanckimi uzyskuję przynajmniej część po mojemu. Polecam - podchody Tylko nie lubię z nim chodzić po zakupy, bo wykręca się okropnie od kupowania dla niego, za to bez przerwy mnie namawia „kup sobie”, a potrzebuję rady. Jemu się każdy ciuch podoba na który zerknę. Straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.01.2014 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 (edytowane) karolina to wlasnie jest ocieplenie 9 cm pianki takze dojdzie tylko posadzka i plytki i bedzie dobrze ... no popatrz.. dopiero jak powiedziałaś to się przyjrzałam i faktycznie kolorek pianki a w pierwszej chwili myślałam że to beton... ale kurczę ciągle mi się wydaje że się tam już wylewka nie zmieści - jaka będzie gruba?? a patrz tu jaki kolorek ocieplenia to u nas :lol2: Edytowane 26 Stycznia 2014 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 27.01.2014 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Karolina moja prywatny szef ekipy zagwarantowal mi ze wszystko sie zmiesci tzn potrezbuje jeszcze 9 cm,podobno ma byc na 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 28.01.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 no to jak gwarantuje to spoko pewnie ja za bardzo panikuję a widziałaś foto? - my też ocieplane mamy pianką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 28.01.2014 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 no widzialam ,a myslalam ze sie dziwisz moze ze pianka ocieplamy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 28.01.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 no wiesz, nie jest to standardowy materiał - przynajmniej w Polsce to najczęściej wszędzie idzie styropian... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.01.2014 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Pralinko, chcę poddać Ci pod rozwagę kilka rzeczy jeśli chodzi o wykończenie w Twojego domu: czy kominek powinien być bardzo blisko narożnika salonu, czy lepiej go odsunąć; cegła - gdzie ją położyć i czy w ogóle położyć; co zrobić ze ścianą kominkową, malować, na jaki kolor, a może obłożyć ją cegłą; jak ukryć rurę dymową; kolor sufitu. Dlatego zrobiłam masę wersji wizualizacji w oparciu o tę samą bryłę kominka. Chciałam dać Ci możliwość porównania jak wydawałoby się drobiazgi zmieniają wnętrze. Na początek seria z kominkiem przysuniętym do narożnika Kominek jest w okładzinie betonowej, albo ceglanej Obniżyłam sufit przy ścianach po to, aby ukryć w narożniku wchodzącą w sufit rurę dymową. Nad oknem powstało w ten sposób miejsce na wnękę gdzie można schować karnisz, albo mechanizm rolet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.01.2014 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Od tego momentu wszystkie wersje są z kominkiem odsuniętym od narożnika Kominek betonowy ze srebrną rurą dymową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.01.2014 01:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Tu rura dymowa jest czarna lub antracytowa, a kominek nadal w betonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.01.2014 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Kominek w okładzinie ceglanej + srebrna rura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.01.2014 01:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Kominek w okładzinie ceglanej + czarna rura dymowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.01.2014 01:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Kominek obłożony Travertino Basalto + rura dymowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.01.2014 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Kominek w okładzinie z Travertino Basalto + czarna rura dymowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 29.01.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 wow pesteczko wymiatasz zaraz zagłosuje za swoim typem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 29.01.2014 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 pestko ty nie spisz wogole:yes:? dzieki Twoim wizualizacjom moglam zobaczyc jak duza roznice moze zrobic maly detal.Pytalas mnie o kilka szczegolow i tak : -kominek musi byc jak najblizej rogu ,poniewaz komin przechodzi przez pokoj corki na gorze i tam niema opcji zeby szedl inaczej -cegla -sciana z niej nie bedzie napewno ,chyba ze sam kominek /nie mamy jej zaduzo a potrzebujemy zostawic troche w razie czego/ -sciana kominkowa podoba mi sie szara ale tez podoba mi sie czarny sufit a to juz za duzo z czarna podloga takze mysle ze szara sciana zostaje bo czarny sufit raczej nie przejdzie u mojego M -rura dymna ,najbardziej podoba sie mojej rodzine kominek zabudowany do samego sufitu razem z rura dymna ta oto wizualizacja z tym ze musialby byc szerszy,az do samego roga Jezeli masz jeszcze troche cierpliwosci i checi to poprosze o jedna wersje :szeroki kominek +- 170 cm szeroki i do samej gory z miejscem na drzewo ,moze byc z boku albo pod kominkiem,oblozony caly cegielka albo caly plytkami basalto z szara sciana i bialym sufitem ciekawa jestem co dziewczyny na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 29.01.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 pestko a nie obawiasz się ze taki szeroki kominek to będzie "kloc"??sufit ja bym wybrała biały do tego szara ściana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 29.01.2014 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 no wlasnie sie obawiam dlatego chcialabym zobaczyc jak to bedzie wygladac,kori a Twoj typ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts