Yaa 31.01.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 a podlogowke masz wszedzie czy tylko salon + lazienki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 31.01.2014 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 wszedzie :)nawet w silowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 31.01.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 a to super, ja w sumie zaluje ze nie zrobilam wszedzieale u mnie poszlo prawie 1000mb rurki na parter + lazienki na gorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 31.01.2014 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 (edytowane) hm to moze cos pokrecilam z tym kilometrem .Moj M od razu powiedzial ze cala podlogowka ,tu gdzie mieszkam rzadko sie miesza grzejniki z podlogowym ,bo te pompy plus koszty i podobno juz nie tak taniej w utrzymaniu ,z tym ze bez obaw mozna drzewo w sypialniach czego ja nigdy miec nie bede:( Edytowane 31 Stycznia 2014 przez belgijska pralinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 31.01.2014 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 wszedzie :)nawet w silowni to tak jak u mnie uwielbiam swoje ogrzewanie podłogowe, juz wiem ze był to dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 31.01.2014 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Pralinko, pewnie nawet więcej rurek - u mnie 2000 ma być, a mam mniejszy dom;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 01.02.2014 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 maz fachowiec juz na pewno wszystko przekalkulowal i wszystkiego dopilnuje luz,pralinka nie bedzie stopek mrozila nawet w silowni. ehhhh fajnie z poglogowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 03.02.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 (edytowane) To jest biokominek, czyli na paliwo płynne. Nie wymaga komina Eeee to nie chce Mam w salonie miejsce na kominek 140 cm szerokości między dwoma dużymi oknami. Nad salonem jest przestrzeń 582 cm. Szukam więc inspiracji czy kominek zabudowany od dołu do góry czy może właśnie taka odkryta rura dymowa. BTW: żeby nie zaśmiecać Pralince jej wątku zapraszam do mnie. Edytowane 3 Lutego 2014 przez tomekwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 03.02.2014 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 dziewczyny od dwoch dni mecze lazienke dzieci i potzrebuje zwizualizowac ,nawet chetnie komus zaplace z tym ze u mnie sklepy z plytkami nie robia tego ,dostalam jakis czas temu namiary od kori ,napisalam meila ale cisza ,nie chodzi mi o dokladne wymiary itd tylko zebym mogla to zobaczyc bo ja z wyobraznia to kruchutko .Szafka bedzie kolor teak z kolumna ,co do kolorow to dzieci chca brazy ,mi bardziej szary sie podoba ale czy z kolorem szafki bylby dobrze?w ostatecznosci biala z ladnym dekorem ,plytki minimalnie nad wanna kiblem i prysznic caly kibelek z wanna zamieniony miejscami i szafka po prawej jest bardziej na srodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.02.2014 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Buu, Pralinko - nie pomogę niestety, bo mnie taka wizka zajmuje cały boży dzień (nie mam wprawy). Dlatego właśnie nie mam wizki łazienki na dole - nie wyrabiam:( A może wklej kafle, które wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.02.2014 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 (edytowane) no ja z konkretnych płytek też wizki nie zrobię, bo ten mój program to ma słabą bazę bardzo - pokazywałam Ci kiedyś już tą łazienkę na niebiesko... szafka teak będzie lepiej wyglądała wg mnie z szarym... ewentualnie beże jak dzieciaki wolą takie kolory, bo przy brązach może zniknie? chyba że nie byłyby bezpośrednio obok siebie . ja już wklejałam u siebie jakie płytki wybrałam do dzieciaków, takie: Edytowane 3 Lutego 2014 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.02.2014 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 dziewczyny od dwoch dni mecze lazienke dzieci i potzrebuje zwizualizowac ,nawet chetnie komus zaplace z tym ze u mnie sklepy z plytkami nie robia tego ,dostalam jakis czas temu namiary od kori ,napisalam meila ale cisza ,nie chodzi mi o dokladne wymiary itd tylko zebym mogla to zobaczyc bo ja z wyobraznia to kruchutko .Szafka bedzie kolor teak z kolumna ,co do kolorow to dzieci chca brazy ,mi bardziej szary sie podoba ale czy z kolorem szafki bylby dobrze?w ostatecznosci biala z ladnym dekorem ,plytki minimalnie nad wanna kiblem i prysznic caly [ATTACH=CONFIG]240391[/ATTACH] kibelek z wanna zamieniony miejscami i szafka po prawej jest bardziej na srodku Forumowa Agnieszka G zrobi Ci świetną wizualizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 03.02.2014 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Kasia dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.02.2014 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 A czego oko mrużysz? Pojechałam? Twojego kominka jeszcze nie skończyłam Mam nadzieję jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 04.02.2014 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 A czego oko mrużysz? Pojechałam? Twojego kominka jeszcze nie skończyłam Mam nadzieję jutro. bo i ja Kasia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 04.02.2014 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 kto mi powie ile kosztuje rura inoksowa podwojna gietka do kominka ,w belgi naliczyli mi 1200 euro za 6 metrow rury +2 metr stalej podwojnej izolowanej plus czapka plus dwie zlaczki,moze taniej bedzie mi sprowadzic z Pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 04.02.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 popatrz sobie tu , co tam potrzebujeszhttp://hurtwent.pl/cenniki/dinak/a-tgen-po-106.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.02.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 bo i ja Kasia:yes: Ooooooooooo :hug:Kaśki to fajne kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.02.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 (edytowane) Pralinka, a czemu rura odprowadzająca spaliny ma być giętka? Nie słyszałam i nie czytałam dotąd, żeby rury dymowe do kominków stosowano giętkie. Są systemy rur stalowych z kolankami i można poprowadzić je w dowolny sposób. Są też ceramiczne. W kominie unosi się popiół z kominka i potem opada. Dlatego rury muszą być w środku gładkie, a jeśli zaginają się pod różnymi kątami, stosuje się szczelnie zamykane otwory umożliwiające czyszczenie. Czy to jest możliwe w przypadku rury giętkiej? Jak ona ma być giętka ? Tak jak te wentylacyjne? Te są ze stali nierdzewnej http://inoxplus.all.biz/pl/dukty-dymowe-nierdzewne-gg1076413 ale nie giętkie. Aaaaaaaa, już wiem o to chodzi http://inoxplus.all.biz/pl/kanaly-dymowe-gietkie-gg1059515 Chyba musisz zadać pytanie, to podliczą. Ale, zabijcie mnie, czemu to nazwali giętkie ?????????? Edytowane 4 Lutego 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 05.02.2014 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Ooooooooooo :hug:Kaśki to fajne kobitki zgadza sie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts