lukasz69karolina 19.09.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 u nas też od wczoraj nie pada... więc jest nadzieja na ruszenie roboty strop wylewany robicie, czy gotowe elementy (terriva)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 19.09.2013 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 chyba gotowe ale terriva to raczej nie ,wiem ze bedzie dzwig ktory polozy te plyty bo sa duze i ciezkie ,qurczaczek ja to bardziej od estetyki jestem niz od ciezkich robot bo na niczym sie nie znam,dobrze ze moja druga polowka wie co robi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 19.09.2013 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 zabralam inspiracje od karoliny zeby nie zgubic ;)dla syna super pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 19.09.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 cieszę się że się podoba ja jestem zachwycona takimi rozwiązaniami jaka to oszczędność miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 19.09.2013 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 rzuty to: najbardziej nieograniam tej wielkiej łazienki na dole z wanną i drzwiami do kibelka wewnątrz bo to nie jest tylko lazienka tj moja sypialnia za scianka wanny zaczyna sie sypialnia tylko ze bedzie to wszystko jako jedno otwarte pomieszczenie ,dlatego kibelek ma drzwi zeby zapachy (jezeli mozna to tak nazwac)nie przeszkadzaly nam w spaniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 19.09.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Cześć Pralinko, ujawniam się Będziecie mieli piękny dom - już go sobie wyobrażam. Sądząc po inspiracjach chętnie bym sobie u Ciebie zamieszkała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 19.09.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 hej, super ze masz watek teraz bede zagladac. pozdrowienia z ojczyzny domek i plany wygladaja swietnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 19.09.2013 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 witaj sasiadko;)nie mamy architekta wnetrz i wielki zgrzyt miedzy mna a malzonkiem,ja chce surowo i lampy a on nawet nie probuje sobie wyobrazic zyrandola w laziene a w toalecie to nawet nie wspomne.Jak sie nie rozwiedziemy przez ta budowe to juz nic nas nie ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 19.09.2013 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 tak bym chciala zeby wygladala moja toaleta przysalonowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 19.09.2013 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 czy tak wyglada budowa czy burdel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 19.09.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 [ATTACH=CONFIG]213318[/ATTACH] tak bym chciala zeby wygladala moja toaleta przysalonowa Uwielbiam tę inspirację - wcale nie wydaje mi się surowa - drewno nadaje jej smaczku i ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 20.09.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 [ATTACH=CONFIG]213318[/ATTACH] tak bym chciala zeby wygladala moja toaleta przysalonowa ahhhh... piękna!! też chcę czarny kibelek :) ale ja mam problem bo nie udało się zbudować go na ten kształt by wejście było na wprost wc... mam wejście z boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 20.09.2013 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 A u nas wszystkie kibelki sa na wprost.nawet wczoraj gadalam z mezem czy by sie nie dalo zeby chociaz jeden kibelek byl z boku a na wprost umywalka z lustrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 20.09.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 no właśnie w momencie otwierania drzwi powinno być coś - czy to piękna ściana z wc czy to umywalka z lustrem... a u mnie będzie ściana kaszana... no i co - da się u Ciebie zmienić jeszcze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 20.09.2013 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Narazie go mocno draznie z moimi pomyslami ale po malutku go urobie widzialam gdzies ze na pustej scianie w toalecie mozna dac jakas oryginalna fototapete lub jakis decor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 21.09.2013 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 kocham wielkie zyrandole ostatnie zdjecie to chcialabym zeby sufit nad wyspa tak wygladal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 22.09.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Hoe gaat het met jou belgijska pralinka? melduję się w dzienniku i obiecuję kibicować czasem bywam w Leuven - chwilę też tam pracowałem budujesz się może gdzieś w tą stronę od brukseli czy w inną? Architektura w belgii to całkiem inna bajka niż w Polsce.... jest tam tyle pięknych domków że czasem nie wiadomo w którą stronę patrzeć jadąc samochodem trzymam kciuki za płaski i betonowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 23.09.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 witaj sasiadko;) nie mamy architekta wnetrz i wielki zgrzyt miedzy mna a malzonkiem,ja chce surowo i lampy a on nawet nie probuje sobie wyobrazic zyrandola w laziene a w toalecie to nawet nie wspomne.Jak sie nie rozwiedziemy przez ta budowe to juz nic nas nie ruszy biedna Ty ..... moge polecic lekcje dla Twojego meza u mojego lubego - chyba najwiekszym ograniczeniem było " tylko bez brazów w łazience", " najlepiej naturalne drewno \parkiet w salonie" i " drewniany blat w kuchni" ..... zadne z powyższych nie było kompromisem.... jedynie zapowiedziałam, że jak blat się niezbyt pięknie zestarzeje to on wymienia nowy Bedzie dobrze i na pewno sie dogadacie.... no chyba żę on z tych co we wszystkim musi mieć udział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 24.09.2013 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 (edytowane) wybralam terakote na podloge do korytarza na wejscie Imola Arkim Travertino Basalto R60L 60x60 mam nadzieje ze beda ladne Edytowane 24 Września 2013 przez belgijska pralinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 24.09.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 (edytowane) mam dylamat w salonie kuchni i jadalni mamy miec terakote i tu zagwozdka moj maz chcialby to samo co w wejsciu na dole czyli Traventino Basalto R60L 60/60 a ja waham sie miedzy drewnopodobnymi takimi o roznych dlugosciach i szerokosciach ,najwieksza 180 /20 potem 120/20 60/30 40/20 taka mieszanka .Co Wy na to ? Edytowane 24 Września 2013 przez belgijska pralinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts