Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

belgijska pralinka buduje plaski i betonowy(jak najwiecej sie da

Recommended Posts

• Odpowiedzi 782
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

rzuty to:

najbardziej nieograniam tej wielkiej łazienki na dole z wanną i drzwiami do kibelka wewnątrz :confused:

bo to nie jest tylko lazienka tj moja sypialnia za scianka wanny zaczyna sie sypialnia tylko ze bedzie to wszystko jako jedno otwarte pomieszczenie ,dlatego kibelek ma drzwi zeby zapachy (jezeli mozna to tak nazwac)nie przeszkadzaly nam w spaniu;)

Hoe gaat het met jou belgijska pralinka?

melduję się w dzienniku i obiecuję kibicować :) czasem bywam w Leuven - chwilę też tam pracowałem :) budujesz się może gdzieś w tą stronę od brukseli czy w inną? Architektura w belgii to całkiem inna bajka niż w Polsce.... jest tam tyle pięknych domków że czasem nie wiadomo w którą stronę patrzeć jadąc samochodem :) trzymam kciuki za płaski i betonowy :)

witaj sasiadko;)

nie mamy architekta wnetrz i wielki zgrzyt miedzy mna a malzonkiem,ja chce surowo i lampy a on nawet nie probuje sobie wyobrazic zyrandola w laziene a w toalecie to nawet nie wspomne.Jak sie nie rozwiedziemy przez ta budowe to juz nic nas nie ruszy

biedna Ty ..... moge polecic lekcje dla Twojego meza u mojego lubego - chyba najwiekszym ograniczeniem było " tylko bez brazów w łazience", " najlepiej naturalne drewno \parkiet w salonie" i " drewniany blat w kuchni" ..... zadne z powyższych nie było kompromisem.... jedynie zapowiedziałam, że jak blat się niezbyt pięknie zestarzeje to on wymienia nowy :D

Bedzie dobrze i na pewno sie dogadacie.... no chyba żę on z tych co we wszystkim musi mieć udział :)

mam dylamat w salonie kuchni i jadalni mamy miec terakote i tu zagwozdka moj maz chcialby to samo co w wejsciu na dole czyli Traventino Basalto R60L 60/60 a ja waham sie miedzy drewnopodobnymi takimi o roznych dlugosciach i szerokosciach ,najwieksza 180 /20 potem 120/20 60/30 40/20 taka mieszanka .Co Wy na to ? Edytowane przez belgijska pralinka