Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

belgijska pralinka buduje plaski i betonowy(jak najwiecej sie da

Recommended Posts

• Odpowiedzi 782
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dziewczyny choruje ,angina ropna z wielka goraczka ,po tabletkach na chwile wracam do zywych i za kilka godzin znow leze ,dostalam antybiotyk i mam nadzieje na poprawe

z dobrych wiadomosci podpisalismy przedwstepna umowe o sprzedazy naszego starego domku za niezle nawet pieniadze ,a po drugie tynki sie koncza robic,

jak dojede do siebie zajrze do was napewno

Hejka dziewczeta . U mnie pechowo laptop zalalam Kawa i nie dziala,telefon spadl mi na ziemie i chcac skorzystac z internetu musze z dziecmi sie dogadywac a to nie latwe.dom niby kupca ma ale jest maly problem ,kiedys zabudowalismy taras bez pozwolenia i teraz musimy to uregulowac tzn zlozylismy juz planyzrobione przez architekta i mamy czekac okolo 75 dni n'a odpowiedz .mysle tez intensywnie o barierce na schody ,miala byc szklana ale jak ja bede jà myc skoro od dolu sa schody,musialabym drabine uzywac za kazdym razem,a to mija sie z celem.lazienka dzieci juz sie robi,tynki piekknie schna,w kwietniu mam urodziny i licze na jakis komputerowy prezent:wiggle:sciskam Was i zaluje ze nie moge tak czesto zagladac do Was jak kiedys

• 4 weeks później...