Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

belgijska pralinka buduje plaski i betonowy(jak najwiecej sie da

Recommended Posts

dziewczyny mam swoj laptop ,wiec bede czesciej :lol2:nicol legalizacja pozytywna ,domek wstepnie tez podpisany ,czekamy na koncowa date notariusza,licze na koniec czerwcakarolina fuga milimetrowa jeszcze nie zafugowane,slupy niestety beda czarne bo te w oknach glupio wygladaja i jak jeden pomalowalam to fajnie sie zgral z oknem,czerwone to mysle zeby dac kanapy jako jeden mocny akcentchloesama nie wiem jak juz kombinowac z fotkami zeby byly normalnie ,ale wkleje wam najladniejsza pozycje mojego domku wedlug mnie

• Odpowiedzi 782
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dziewczyny mam swoj laptop ,wiec bede czesciej :lol2:nicol legalizacja pozytywna ,domek wstepnie tez podpisany ,czekamy na koncowa date notariusza,licze na koniec czerwcakarolina fuga milimetrowa jeszcze nie zafugowane,slupy niestety beda czarne bo te w oknach glupio wygladaja i jak jeden pomalowalam to fajnie sie zgral z oknem,czerwone to mysle zeby dac kanapy jako jeden mocny akcentchloesama nie wiem jak juz kombinowac z fotkami zeby byly normalnie ,ale wkleje wam najladniejsza pozycje mojego domku wedlug mnie

czerwone kanapy...hmmmm.... wiesz co - ja bym dała białe. a potem pracowała dodatkami. możesz mieć czerwone dodatki na BN, a potem np. zielone na wielkanoc i fioletowe na lato, a pomarańczowe na jesień i się z bielą i czernią pięknie zgra. z czerwienią już nie koniecznie. Mówię to ja, co chciałam kiedyś czerwoną kuchnię [takie ciemne, czerwone wino] a teraz jestem przeszczęśliwa że mam białą!!!! oczywiście decyzja jest Twoja. a kanapę mamy szaro-czarną, tyle że u nas podłoga jest jasna, a trochę ścian szarych.

Kiedy planujecie przeprowadzkę? Rozumiem, ze jako że sprawa sprzedaży się ciągnie to nie macie aż takiej presji. A jak się już zadomowicie to ja chętnie na kawkę się wproszę:)

a w międzyczasie mam nadzieję na kolejne zdjęcia :)

Dziewczyny, zapraszam do wątku Piu na kanapową "ucztę"

nie bądźcie takie zachowawcze jeśli chodzi o kolory :)

Do czerwieni wiele pasuje i to nie tylko czarny, szary i biały.

Trzeba sobie urozmaicać salony, bo nudą wieje.

Pralinko, masz ode mnie 100 głosów za tą czerwoną kanapą :-D

Mnie się też podoba czerwona - najchętniej malinowa:)

W SUMIE TO O takiej myslalam

w obecnym domku mam czerwona kuchnie i pomimo 8 lat to jeszcze mi sie nie znudzila

jutro fugowanie salonu to wtedy cykne fotki ,bo ostatnio jak bylam to straszny burdel byl i nie bylo co fotografowac

biala kanape mam teraz i NIGDY WIECEJ PRZY DZIECIACH pomimo ze skora

nicol dobrze trafilas zanim nie bedziemy miec daty podpisnia aktu nie mamy presji do przeprowadzki ,jezeli chodzi o kanape to na poczatku myslalam o szarej ale z czarna podloga i szarymi sciaami bedzei nudno plus betonowe schody ,a dodatki moze kiedys ,chociaz na poczatek musze pomyslec o zaslonach ,co powiecie ?jaki kolor pasuje do czerwonych kanap

20140501_151318.jpg plytki zafugowane ,mam nadzieje ze zdjecie wgra sie pionowo juz nie wiem jak mam z nimi postepowac20140501_151311.jpg widok na kawalek kuchni ,moze podpowiecie co zrobic z ta wielka sciana ,myslalam ze moze pomalowac ja farba magnezowa20140501_151532.jpg a to jest miejsce na czerwona kanape Edytowane przez belgijska pralinka

dziewczyny kominek chwilowo poszedl w odstawke tzn komin jest i cala reszta jeduynie kominek kupilismy zly wiec chlopcy go wyjeli z zamkneli kg zeby bylo gotowe na pozniej ,poniewaz teraz mamy inne wydatki i wole odczekac i kupic naprawde porzadny kominek a on do zycia niezbedny nie jest,podpowiedzcie kochane model kominka pasujacego do wentylacji mechanicznej20140424_123428.jpg Edytowane przez belgijska pralinka