belgijska pralinka 28.04.2014 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 dziewczyny mam swoj laptop ,wiec bede czesciej nicol legalizacja pozytywna ,domek wstepnie tez podpisany ,czekamy na koncowa date notariusza,licze na koniec czerwcakarolina fuga milimetrowa jeszcze nie zafugowane,slupy niestety beda czarne bo te w oknach glupio wygladaja i jak jeden pomalowalam to fajnie sie zgral z oknem,czerwone to mysle zeby dac kanapy jako jeden mocny akcentchloesama nie wiem jak juz kombinowac z fotkami zeby byly normalnie ,ale wkleje wam najladniejsza pozycje mojego domku wedlug mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 28.04.2014 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 28.04.2014 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 dziewczyny poprzekrecalam fotki na boczek a one znow krzywo chyba jakis blad mam na stronce, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.04.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Pralinka pieknie, no napatrzec sie nie moge, nawet przekrecanie glowy mi nie przeszkadza blad jest w folderze ze zdjeciami...musisz je obracac jak sa male w folderze...nie jak juz otworzone na wieksze... moze wtedy zadziala... ja tak kiedys mialam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 28.04.2014 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 MELISKA SPROBOWALAM POPRZEKRECAC nie otwierajac ich i znow to samo ,jutro jade sprzatac to cykne nowe fotki moze lepiej bedzie z nimi ,apropos czy z tel mozna wstawiac bezposrednio na fm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 28.04.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Pralinka, piękny dom!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 29.04.2014 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 DZIEKI Basia,do Twojego tez czesto zagladam ,caly jest w moim guscie poprostu pieknydzis jade popracowac ,jak nie bedzie papierow na podlodze to moze cykne nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 29.04.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 DZIEKI Basia,do Twojego tez czesto zagladam ,caly jest w moim guscie poprostu piekny Dziękuję, miło mi Czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 30.04.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 dziewczyny poprzekrecalam fotki na boczek a one znow krzywo chyba jakis blad mam na stronce, a czy używasz może picasa do obróbki zdjęć? użyj najzwyklejszego windowsowskiego wyświetlacza zdjęć przekręć i powinno być ok. Domek prezentuje się cudnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 30.04.2014 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 dziewczyny mam swoj laptop ,wiec bede czesciej nicol legalizacja pozytywna ,domek wstepnie tez podpisany ,czekamy na koncowa date notariusza,licze na koniec czerwcakarolina fuga milimetrowa jeszcze nie zafugowane,slupy niestety beda czarne bo te w oknach glupio wygladaja i jak jeden pomalowalam to fajnie sie zgral z oknem,czerwone to mysle zeby dac kanapy jako jeden mocny akcentchloesama nie wiem jak juz kombinowac z fotkami zeby byly normalnie ,ale wkleje wam najladniejsza pozycje mojego domku wedlug mnie czerwone kanapy...hmmmm.... wiesz co - ja bym dała białe. a potem pracowała dodatkami. możesz mieć czerwone dodatki na BN, a potem np. zielone na wielkanoc i fioletowe na lato, a pomarańczowe na jesień i się z bielą i czernią pięknie zgra. z czerwienią już nie koniecznie. Mówię to ja, co chciałam kiedyś czerwoną kuchnię [takie ciemne, czerwone wino] a teraz jestem przeszczęśliwa że mam białą!!!! oczywiście decyzja jest Twoja. a kanapę mamy szaro-czarną, tyle że u nas podłoga jest jasna, a trochę ścian szarych. Kiedy planujecie przeprowadzkę? Rozumiem, ze jako że sprawa sprzedaży się ciągnie to nie macie aż takiej presji. A jak się już zadomowicie to ja chętnie na kawkę się wproszę a w międzyczasie mam nadzieję na kolejne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.04.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 biała?? no nie żartujcie - na zdjęciach piękna oczywiście, ale na żywo? przecież to moment i będzie brudne, a poza tym w tym domu jest małe dziecko - 4lata to jeszcze się spacze po kanapach, mam rację?ja bym nie dawała jasnej... chyba że jakieś zdejmowane pokrowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.04.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Dziewczyny, zapraszam do wątku Piu na kanapową "ucztę" nie bądźcie takie zachowawcze jeśli chodzi o kolory Do czerwieni wiele pasuje i to nie tylko czarny, szary i biały. Trzeba sobie urozmaicać salony, bo nudą wieje. Pralinko, masz ode mnie 100 głosów za tą czerwoną kanapą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 30.04.2014 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Mnie się też podoba czerwona - najchętniej malinowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 30.04.2014 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Mnie się też podoba czerwona - najchętniej malinowa:) W SUMIE TO O takiej myslalam w obecnym domku mam czerwona kuchnie i pomimo 8 lat to jeszcze mi sie nie znudzila jutro fugowanie salonu to wtedy cykne fotki ,bo ostatnio jak bylam to straszny burdel byl i nie bylo co fotografowac biala kanape mam teraz i NIGDY WIECEJ PRZY DZIECIACH pomimo ze skora nicol dobrze trafilas zanim nie bedziemy miec daty podpisnia aktu nie mamy presji do przeprowadzki ,jezeli chodzi o kanape to na poczatku myslalam o szarej ale z czarna podloga i szarymi sciaami bedzei nudno plus betonowe schody ,a dodatki moze kiedys ,chociaz na poczatek musze pomyslec o zaslonach ,co powiecie ?jaki kolor pasuje do czerwonych kanap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.04.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 ... biala kanape mam teraz i NIGDY WIECEJ PRZY DZIECIACH ... no otóż to! właśnie z tego samego powodu ja bym nie dała i pisałam wyżej już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 01.05.2014 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Ania - widzę, że lubisz realizacje domów z wizją - często podglądam, co tam nowego u nich;) Pralinko - zasłony dałabym albo całkiem jasne albo pod kolor okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 01.05.2014 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 LAZIENKA dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 01.05.2014 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 (edytowane) plytki zafugowane ,mam nadzieje ze zdjecie wgra sie pionowo juz nie wiem jak mam z nimi postepowac widok na kawalek kuchni ,moze podpowiecie co zrobic z ta wielka sciana ,myslalam ze moze pomalowac ja farba magnezowa a to jest miejsce na czerwona kanape Edytowane 1 Maja 2014 przez belgijska pralinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 01.05.2014 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 (edytowane) dziewczyny kominek chwilowo poszedl w odstawke tzn komin jest i cala reszta jeduynie kominek kupilismy zly wiec chlopcy go wyjeli z zamkneli kg zeby bylo gotowe na pozniej ,poniewaz teraz mamy inne wydatki i wole odczekac i kupic naprawde porzadny kominek a on do zycia niezbedny nie jest,podpowiedzcie kochane model kominka pasujacego do wentylacji mechanicznej Edytowane 1 Maja 2014 przez belgijska pralinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 01.05.2014 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 ależ ty masz przestrzenie... pięknie to wygląda. DUS-ia w koncu 300 metrow bez garazu ,ale i nas 5 osob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts