pestka56 01.05.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Odwinęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 01.05.2014 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 PESTECZKO:smile::smile::smile::smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 01.05.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 o w mordę!! ale te płytki wyglądają bajecznie!! dzieci będą mieć tą drewnianą szafkę pod umywalkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.05.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 You're welcome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 01.05.2014 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 COS W TYM KOLORZE tylko jeden zlew i kolumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 01.05.2014 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 pestko jeszcze jedna prosba odwin i to ... ps moje ulubione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 01.05.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Jestem akurat, to odwinę Cudo! http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/843/tq1p.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 01.05.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Lubię to!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 01.05.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 a o co kaman z tym kominkiem - też mam mieć wentylację wymuszoną i co - jakiś specjalny muszę kupić??? na co zwracać uwagę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 02.05.2014 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 kAROLINA kominek nie moze miec wlotu powietrza z pomieszczenia w ktrym stoi tyko musi miec bezposredni doplyw powietrza z zewnatrz,chodzi o to (tak jak i z okapem )zeby nic nie zabieralo nam powietrza ,bo zrobi sie podcisnienie i moze wiadomo bolec glowka ,no chyba ze otworzysz okno palac w kominku dzieki dziewczyny mowiac nie skromnie mi tez sie podoba moja podloga pestko moze powiesz co mpge miec zle z tymi zdjeciami ,z telefonu bezposrednio wrzucic nie moge a jak przerzuce na kompa to taki efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.05.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Pralinko, a nie można zrobić tego doprowadzenia z zewnątrz? Myślałam, że da się do wszystkich.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.05.2014 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Co ze zdjęciami nie wiem na pewno, bo ja nie Pecetowa . Na pewno musisz zgrać z telefonu na komputer. Czy masz na komputerze program do przeglądania fotek? Taki dołączany razem z systemem, żadne cudo? U mnie funkcjonuje Preview, ale ja mam system MacOS. Na PC też jest coś takiego, ale nie pamiętam nazwy. W tym programie jest opcja odwracania zdjęć. U mnie jest taki wybór: Czyli można obracać o 45 stopni przy każdym kliknięciu, albo w lewo, albo w prawo. Można odwrócić lewo-prawo lub góra-dół. Można też skadrować – „Crop”. Potem trzeba zapisać i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.05.2014 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Nie każdy kominek ma doprowadzenie z zewnątrz. Większość ma, ale są też bez tej możliwości. Pralinko wybór jest ogromny wkładów. Podaj 3 wymiary jakbyś pudełko zapałek mierzyła i ile ma mieć KW. Aaaa... i jeszcze szyba – otwierana, czy podnoszona? Czy chcesz wkład stalowy, czy żeliwny? Granica cenowa za sam wkład też się przyda. Pomogę Ci znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 02.05.2014 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 PESTECZKO z kominkiem narazie odpuszcze ,miejsce ladnie zamkniete i poczeka na doplyw gotowki ,ale wtedy to zaszaleje ,napewno bedzie narozny z podnoszona szyba do gory.Za kilka dni wylatuje do polski na wesele ,a po powrocie docieranie scian i malowanie i przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.05.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Masz rację z kominkiem. Jak będziesz gotowa finansowo i z chęciami, to poszukamy. Strasznie dużo się zmienia w dziedzinie wkładów. Dosłownie co tydzień jest coś nowego. Warto poczekać do ostatniej chwili i znaleźć coś naprawdę na topie i na czasie. Taki dom jak Twój zasługuje na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurczak81 04.05.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/843/tq1p.jpg zdjęcie WOW Super to wygląda Łazienka fajnie się prezentuje, muszę odkopać jakie masz wymiary łazienki, bo mam zbliżony układ do Twojego, tylko mniejszy Też myślę o ściance z płytek pod prysznic, ale nie wiem czy nie zaciemni mi ona łazienki i nie stanie się "ciężka". Jak dojdę do tego etapu budowy będę Was Dziewczyny pytać o radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 05.05.2014 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 I tu moj problem czym oblozyc polke pod zlewy kupilam dzis mozaike ,sama juz nie wiem ,a moze calkiem cos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 05.05.2014 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 tak wyglada ulozona spizarka I fugowana silownia korytarz tez polozony .macie moze inspiracje na szafy pod schodami tzn sa drzwi a dopiero pod schodami wnetrze czyli jskies polki I wieszaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.05.2014 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Jestem... ale nie wiele pomoge.. bo Cholerka, nie jestem zwolenniczka plytek pod zlewem.. mozaika jest piekna, ale fajniej wygladaja kafle takie jak podloga.... fajnie sie to zlewa z nia silownia?? ooo rety julek.... to kiedy w odwiedziny bedzie mozna przyleciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 05.05.2014 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 melisko -kiedy sobie zyczysz ,obysmy juz mieszkali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts