Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

belgijska pralinka buduje plaski i betonowy(jak najwiecej sie da

Recommended Posts

• Odpowiedzi 782
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

kAROLINA kominek nie moze miec wlotu powietrza z pomieszczenia w ktrym stoi tyko musi miec bezposredni doplyw powietrza z zewnatrz,chodzi o to (tak jak i z okapem )zeby nic nie zabieralo nam powietrza ,bo zrobi sie podcisnienie i moze wiadomo bolec glowka ,no chyba ze otworzysz okno palac w kominku :no:

dzieki dziewczyny mowiac nie skromnie mi tez sie podoba moja podloga

pestko moze powiesz co mpge miec zle z tymi zdjeciami ,z telefonu bezposrednio wrzucic nie moge a jak przerzuce na kompa to taki efekt

Co ze zdjęciami nie wiem na pewno, bo ja nie Pecetowa :) . Na pewno musisz zgrać z telefonu na komputer.

Czy masz na komputerze program do przeglądania fotek? Taki dołączany razem z systemem, żadne cudo?

U mnie funkcjonuje Preview, ale ja mam system MacOS. Na PC też jest coś takiego, ale nie pamiętam nazwy. W tym programie jest opcja odwracania zdjęć.

U mnie jest taki wybór: Screen shot 2014-05-02 at 6.09.48 PM.jpg Czyli można obracać o 45 stopni przy każdym kliknięciu, albo w lewo, albo w prawo. Można odwrócić lewo-prawo lub góra-dół. Można też skadrować – „Crop”.

Potem trzeba zapisać i gotowe

Nie każdy kominek ma doprowadzenie z zewnątrz. Większość ma, ale są też bez tej możliwości.

Pralinko wybór jest ogromny wkładów. Podaj 3 wymiary jakbyś pudełko zapałek mierzyła i ile ma mieć KW. Aaaa... i jeszcze szyba – otwierana, czy podnoszona? Czy chcesz wkład stalowy, czy żeliwny? Granica cenowa za sam wkład też się przyda.

Pomogę Ci znaleźć :)

Masz rację z kominkiem. Jak będziesz gotowa finansowo i z chęciami, to poszukamy. Strasznie dużo się zmienia w dziedzinie wkładów. Dosłownie co tydzień jest coś nowego. Warto poczekać do ostatniej chwili i znaleźć coś naprawdę na topie i na czasie. Taki dom jak Twój zasługuje na to :yes:

http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/843/tq1p.jpg

zdjęcie WOW :jawdrop:

Super to wygląda :)

Łazienka fajnie się prezentuje, muszę odkopać jakie masz wymiary łazienki, bo mam zbliżony układ do Twojego, tylko mniejszy :) Też myślę o ściance z płytek pod prysznic, ale nie wiem czy nie zaciemni mi ona łazienki i nie stanie się "ciężka". Jak dojdę do tego etapu budowy będę Was Dziewczyny pytać o radę :)