Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

belgijska pralinka buduje plaski i betonowy(jak najwiecej sie da

Recommended Posts

• Odpowiedzi 782
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mi nie chodzi o to że się może popsuć :) tylko o to że jak będziesz wymieniać na inną baterię to będziesz musiała kuć ścianę :) - czyli ewentualna wymiana dopiero wtedy jak z tą coś się będzie działo?

a szafka tylko drewniana, wprowadzi fajny akcent przykuwający wzrok i ożywiający pomieszczenie - inaczej będzie za smutno jak na łazienkę dla dzieci - to moje zdanie:rolleyes:

[ATTACH=CONFIG]259736[/ATTACH]

ja bym tam dołożyła na dól te płytki. Rozumiem że powyżej płytek będzie lustro przyklejone czy może w ramie [bo nie widzę wgłębienia na lustro przyklejane]?

co do sklepów, to na tej ulicy było ich jeszcze parę :) wszystkie dość spore, ale jako że ja znalazłam to co chciałam to tamte tylko pobieżnie zwiedziłam.

Powodzenia

4,20 wyspa I taka sama sciana, oczywiscie sprzetu brak ale fajna szafke zrobil mi stolarz na kaftiernik ktory juz mam I nie zrezygneje z niego ,ten do zabudowy rozczarowal mnie totalnie,chociaz gdybym miala duzo kasy to pewnie bym go zamowila .zgadnijcie kobietki za ile mi ja stolaz zrobil,strona wyspy od kuchni kompletna

gdzie jest ten kaftiernik?

z tymi frezami to ja tak odradzac zaczelam...tzn mozna je zrobic, ale trzeba pamietac o ich glebokosci, zeby wlasnie miec swobode przy otwieraniu. :)

Pralinka a za jaka kawiarka konkretnie sie rozgladalas?

ja jak porownuje ceny np siemensa tutaj a w PL to cena 3razy wieksza tu:sick:

DZIEWCZYNY ROZCZARUJE WAS cegla za kuchnia bedzie zamknieta,tam idzie duzo rur ,wentylacja .nicol 5500 z przywozemkarolina bardzo mi sie podoba Twoj pomysl plus jest praktycznymeliska ekspres mial byc siemens,ale jak zobaczyl moj M ze on nie jest bezposrednio podlaczony do wody to zaczal jeczec ze tyle kasy a uzupelniac trzeba co chwile jak nasz obecny,my duzo kawy pijemy i zrezygnowalismy bo faktycznie pojemnik na kawe i wode nie wiekszy od obecnego,polke na kawe mam schowana i wysuwana,cykne fotke Edytowane przez belgijska pralinka