belgijska pralinka 13.05.2014 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 lazienka dzieci I propozycja szafkiten sam kolor tylko zlew jeden lub biala szaka ktorej fotki brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.05.2014 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 mi nie chodzi o to że się może popsuć tylko o to że jak będziesz wymieniać na inną baterię to będziesz musiała kuć ścianę - czyli ewentualna wymiana dopiero wtedy jak z tą coś się będzie działo? a szafka tylko drewniana, wprowadzi fajny akcent przykuwający wzrok i ożywiający pomieszczenie - inaczej będzie za smutno jak na łazienkę dla dzieci - to moje zdanie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.05.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 A czemu nie kolorowa ta szafka? niebieski kubełek ładnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 13.05.2014 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 OOO nawet nie zauwazylam kubeleczka .Myslalam zeby jakis kolor dac na sciane, a szafke w miare uniwersalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 13.05.2014 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 A czemu nie kolorowa ta szafka? niebieski kubełek ładnie wygląda Mnie też się podoba kolor kubełkowy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 14.05.2014 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 [ATTACH=CONFIG]259736[/ATTACH] ja bym tam dołożyła na dól te płytki. Rozumiem że powyżej płytek będzie lustro przyklejone czy może w ramie [bo nie widzę wgłębienia na lustro przyklejane]? co do sklepów, to na tej ulicy było ich jeszcze parę wszystkie dość spore, ale jako że ja znalazłam to co chciałam to tamte tylko pobieżnie zwiedziłam. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 15.05.2014 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 mam kuchnie narazie z prowizualnym blatem ,ale jest ogromna I juz moge sie wprowadzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.05.2014 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 OMG ale swietna.. i wielka jeszcze troszke i bedzie finalny jej widok wow! zabudowe uwielbiam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 15.05.2014 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 WOW, bardzo ładna i wiieeeelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 15.05.2014 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 4,20 wyspa I taka sama sciana, oczywiscie sprzetu brak ale fajna szafke zrobil mi stolarz na kaftiernik ktory juz mam I nie zrezygneje z niego ,ten do zabudowy rozczarowal mnie totalnie,chociaz gdybym miala duzo kasy to pewnie bym go zamowila .zgadnijcie kobietki za ile mi ja stolaz zrobil,strona wyspy od kuchni kompletna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 15.05.2014 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Jak nas tak podchodzisz, to znaczy że cena dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 15.05.2014 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Jak nas tak podchodzisz, to znaczy że cena dobra Mi mala cena dobra ,ale zastanawiam sie czy dla ludzi mieszkajacych w Polsce tez cena dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 15.05.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Dawaj Pralinko, nie trzymaj nas w niepewności - piękna kuchnia:) Te uchwyty wygodne? Bo ktoś mi odradza, a one piękne takie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 15.05.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 A dlaczego odradza? Też planuję takie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.05.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Kilka dziewczyn na fm ma takie zamknięcia szafek. Beata Weronika na pewno. Kuchnia piękny POTWÓR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 15.05.2014 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Uchwyty super moj M ma za grube paluchy I kwadna mine ale kuchnia to moje krolestwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.05.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 gdzie jest ten kaftiernik? z tymi frezami to ja tak odradzac zaczelam...tzn mozna je zrobic, ale trzeba pamietac o ich glebokosci, zeby wlasnie miec swobode przy otwieraniu. Pralinka a za jaka kawiarka konkretnie sie rozgladalas? ja jak porownuje ceny np siemensa tutaj a w PL to cena 3razy wieksza tu:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 15.05.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Wow!!!Kuchnia będzie super. Jak powiesz że za tak duża kuchnię dałaś mniej niz 8k eur to padnę na szczękę. Czekam na więcej foci jak już będzie zainstalowana.Jak dużo będzie widać tej ściany ceglanej? Jest ona gdzieś powtórzona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 16.05.2014 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 o matko i córko jest piękna "mój murek" wyszedł szałowo - podoba Ci się?? ciekawe te duuuuuże cegły? czy to bloczki pomalowane jakoś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 16.05.2014 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 (edytowane) DZIEWCZYNY ROZCZARUJE WAS cegla za kuchnia bedzie zamknieta,tam idzie duzo rur ,wentylacja .nicol 5500 z przywozemkarolina bardzo mi sie podoba Twoj pomysl plus jest praktycznymeliska ekspres mial byc siemens,ale jak zobaczyl moj M ze on nie jest bezposrednio podlaczony do wody to zaczal jeczec ze tyle kasy a uzupelniac trzeba co chwile jak nasz obecny,my duzo kawy pijemy i zrezygnowalismy bo faktycznie pojemnik na kawe i wode nie wiekszy od obecnego,polke na kawe mam schowana i wysuwana,cykne fotke Edytowane 16 Maja 2014 przez belgijska pralinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts