belgijska pralinka 16.05.2014 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 miejsce na kawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 16.05.2014 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 (edytowane) A dlaczego odradza? Też planuję takie... No właśnie że niewygodne przy otwiieraniu - a mnie się one szalenie podobają, i teraz nie niem, co robić.. Pralinko, ekstra ta szafka - u mnie też ma być taka ekspresowa - rozmawiałam nawet ze stolarzem i tworzy - prześlę mu Twoją realizację Edytowane 16 Maja 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.05.2014 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Pralinka widzialam taka szafke gdzies na zdjeciach.. super pomysl no wlasnie... nie ma podlaczania wody bezposrednio.. tak ma ponoc miele.. ale cena ostatnio w agd bylam i wysuwalam ta kawiarke... balam sie ze mi spadnie na moje stopy pojemnik fakt maly jak ten moj wolnostojacy... teraz to ja juz sama nie wiem co robic. piekarnik mial byc parowy z funkcja pieczenia,.. teraz nagle moj planuje zmiany, zeby kupic 2... sam parowy i drugi do pieczenia... to zmienia znowu koncepcje ustawienia... Matko!!!! zalamie sie zanim zamowienie zrobie..a do konca maja mam czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 16.05.2014 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 ....nicol 5500 z przywozemkarolina bardzo mi sie podoba Twoj pomysl plus jest praktyczny... ale to w euro? bo jakby zł to normalnie jak za darmo cieszę się bardzo, że mogłam w czymś podpowiedzieć i że tak ładnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 16.05.2014 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 ale to w euro? bo jakby zł to normalnie jak za darmo cieszę się bardzo, że mogłam w czymś podpowiedzieć i że tak ładnie wyszło Jeśli się nie mylę, to za taką ogromną kuchnię to po przeliczeniu na PL też bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.05.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Jeśli się nie mylę, to za taką ogromną kuchnię to po przeliczeniu na PL też bardzo ładnie i trzeba doliczyc dowoz..a to kawal drogi Nie taka straszna cena Pralinka..bardzo rozsadna. Moja na dzien dzisiejszy bez blatow i agd liczona jest na 17tys pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.05.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Owieczka widzisz i mi tez dala Pralinka do myslenia... matko noooo!! znowu! a my to kawowi... kawiarke nie dla bajeru chcialam a dla samej siebie... i byc tu mundra jak pokombinujesz z ukladem to moze i sie uda wcisnac 3 sprzety...ja wlasnie kombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 16.05.2014 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Kuchnia wyszla 20 tys zlotych .w belgii cena to 26 tys euro ze sprzetem na ktory potrzebuje okolo 7 tys euro czyli po moich kalkulacjach zaoszczedzilam polowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 16.05.2014 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Dziewvzyny jest jeszcze jedna fajna opcja na drzwi I uchwyty zaraz cykne fote co mi stolarz doslal zebym nie miala problemu prxy lodowce amerykanskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Figa z makiem 16.05.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 hm musz na dwa razy fotki wstawiac [ATTACH=CONFIG]210666[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]210667[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]210668[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]210669[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]210670[/ATTACH] na podjazd i garaz poszlo 32m3 a na plyte i fundament domu 53m6 Widzę porządna piwnica, sam o takiej marze, bilard i pokoje gościnne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 16.05.2014 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 16.05.2014 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 16.05.2014 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 16.05.2014 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 PRZY ZAmknieciu drzwiczek bardzo malo widoczne,zdjecie z dziura na lodowke amerykanska ,raczka po prawej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 16.05.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Pralinka, cena super, patrzac na wielkosc. ja tyle dałam lokalnie, ale fachowiec Polak. hahaa - mamy identyczne uchwyty tyle ze ja mam je wszędzie, oprócz wiszących szafek, bo tam tip-on'y. Boska ta kuchnia będzie... ba... już jest. Szafka na kawiarkę bardzo pomysłowa, i rzeczywiście nie ma co wywalać kasy na takie cudo jeśli potem trzeba się gimnastykować!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 pewnie na pelnych obrotach hejooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 09.06.2014 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 HEJKA kobietki ,robota od rana do wieczora -stary i nowy dom do ogarniecia.Mysle ze polmetek za nami ,mamy zamiar juz nocowac z soboty na niedziele chociaz jeszcze duzo do zrobienia,ale pomalutku ,kasa sie kurczy szybciutko i musily wybierac wazne czy wazniejsze,ale juz sie ciesze bo kocham moj nowy dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 09.06.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 No to trzymam kciuki, żeby się udało:) Pralinko, nie zapomnij o nas i wstaw zdjęcia, jak już znajdziesz chwilkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.06.2014 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Ale ma dziewczyna zapał. Jakim optymizmem wieje w tej dobie kryzysów i przesileń Pralinko, dołączam z kibicowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 10.06.2014 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 DZIEKI asiazetmoj optymizm -to moj charakter ,no czasem mam chwile zwatpienia ale tylko chwile:wiggle:fotki wstawie chociaz nie lubie takich niedokonczonych ,ale u mnie jeszcze pewnie dlugo bede urzadzala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts