Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

belgijska pralinka buduje plaski i betonowy(jak najwiecej sie da

Recommended Posts

• Odpowiedzi 782
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A dlaczego odradza? Też planuję takie...

No właśnie że niewygodne przy otwiieraniu - a mnie się one szalenie podobają, i teraz nie niem, co robić..

Pralinko, ekstra ta szafka - u mnie też ma być taka ekspresowa - rozmawiałam nawet ze stolarzem i tworzy - prześlę mu Twoją realizację:)

Edytowane przez _Chloe_

Pralinka widzialam taka szafke gdzies na zdjeciach.. super pomysl :)

no wlasnie... nie ma podlaczania wody bezposrednio.. tak ma ponoc miele.. ale cena :sick:

ostatnio w agd bylam i wysuwalam ta kawiarke... balam sie ze mi spadnie na moje stopy :lol2:

pojemnik fakt maly jak ten moj wolnostojacy...

teraz to ja juz sama nie wiem co robic.:bash:

piekarnik mial byc parowy z funkcja pieczenia,.. teraz nagle moj planuje zmiany, zeby kupic 2... sam parowy i drugi do pieczenia... to zmienia znowu koncepcje ustawienia... Matko!!!! zalamie sie zanim zamowienie zrobie..a do konca maja mam czas :bash:

hm musz na dwa razy fotki wstawiac [ATTACH=CONFIG]210666[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]210667[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]210668[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]210669[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]210670[/ATTACH]

na podjazd i garaz poszlo 32m3 a na plyte i fundament domu 53m6

Widzę porządna piwnica, sam o takiej marze, bilard i pokoje gościnne :D

Pralinka, cena super, patrzac na wielkosc. ja tyle dałam lokalnie, ale fachowiec Polak.

hahaa - mamy identyczne uchwyty :D tyle ze ja mam je wszędzie, oprócz wiszących szafek, bo tam tip-on'y. Boska ta kuchnia będzie... ba... już jest.

Szafka na kawiarkę bardzo pomysłowa, i rzeczywiście nie ma co wywalać kasy na takie cudo jeśli potem trzeba się gimnastykować!!

• 4 weeks później...
HEJKA kobietki ,robota od rana do wieczora -stary i nowy dom do ogarniecia.Mysle ze polmetek za nami ,mamy zamiar juz nocowac z soboty na niedziele chociaz jeszcze duzo do zrobienia,ale pomalutku ,kasa sie kurczy szybciutko i musily wybierac wazne czy wazniejsze,ale juz sie ciesze bo kocham moj nowy dom