pestka56 28.07.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Hej, Pralinko gdzie te obiecane foteczki Z drzwiczkami kuchennymi masz rację. Uroda to nie wszystko. Trzeba brać pod uwagę wygodę i praktyczność także. Ty już nie możesz nic zmienić w swoich frontach? Np. nałożyć dodatkowo uchwyty. Może dałoby się takie aluminiowe zamontować, jak te ikeowski, o których piszesz u Karoliny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 28.07.2014 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 22[/ATTACH] wiele rzeczy jest nie skonczonych ale po malutku do celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 28.07.2014 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 pestko do takich cienkich drzwiczek ciezko polozyc nakladke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.07.2014 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.07.2014 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 pestko do takich cienkich drzwiczek ciezko polozyc nakladke Czyli myślałaś o takim rozwiązaniu, żeby zrobić wypełnienie (bordowym zaznaczyłam) i dopiero położyć nakładkę z uchwytem (białe z niebieskim). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.07.2014 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Te uchwyty - nakładki posiadam. Są bardzo niewygodne, więc nie polecam Poza tym nie sądzę, żeby nawet przy wypełnieniu coś to dało, bo montuje się je po wewnętrznej stronie szuflady, a nie na górnej krawędzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.07.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Baaaardzo nie! Już gdzieś o tym pisałam na FM. Ciężko je złapać zw względu na to, że górna część jest bardzo blisko wystającego blatu, więc górna część jest trudna do uchwycenia. Jak ręce są mokre to się czasem ześlizguje. Jak to tylko zwykłe szafki to pół biedy, bo ich "udźwignięcie" jest lekkie. Przy szufladach jest trochę trudniej, ale przy zmywarce to już prawdziwa masakra. Czasem otwieram 2 boczne szafki, żeby po bokach przy użyciu widelców, noży czy innego sprzętu ciężkiego podważyć fonty... :bash: Zdjęcia na podparcie słów: http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/temporary_zps73ea3cbc.jpg http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/temporary_zps9e6a282f.jpg Jest jeszcze jeden mankament. Brzegi tych uchwytów są dość ostre - nie tak, żeby skórę przeciąć, ale jak się czasem ktoś zahaczy - to boli! A ja zawsze powtarzałam, że uchwyty to tylko kwestia przyzwyczajenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 29.07.2014 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Takze wynik taki ze lepiej poszukac najmniej rzucajacych sie w oczy raczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 30.07.2014 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Moj M zrobil taka oto barierke w oczekiwaniu na szybe I potrzebuje porady na jski kolor ja pomalowac salon czarno bialy plus beda czerwone kanapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.07.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Genialna jest ta barierka Ja bym z niej nie rezygnowała. Szyby można wstawić w ramy tej balustrady i będzie cudnie. Ramy barierki pomaluj na kolor podłogi, albo na kolor kanap. Ja bym się jeszcze posunęła do tego by ramy pomalować na grafit, a 1-3 z szyb wstawić w kolorze czerwonym. Jeden kolorek, żeby tak całkiem nie papugować Mondriana. Tylko takie nawiązanie do jego twórczości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.07.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Czarny! Biała zginie w tle. Drewniana też jest ładna piękna sprawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 30.07.2014 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Dzieki pesteczko za kolory pomoglas wytlumaczyc mojemu ze czarny bedzie najlepszy.jak wczoraj to robil to balam sie ze wszyscy eda sie smiac z tego a tu tyle pozytywnych komentarzy,moze I zostanie ona na dluzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.07.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 jezusiczku!!! jaka ta barierka jest ODJECHANA!! pamiętasz kiedyś Ci wklejałam właśnie takie poplątane różne? właśnie takie są najpiękniejsze strasznie mi się podoba i zostawiłabym ją na stałe szybę weź myj z paluchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 30.07.2014 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Karolina pamietam I bardzo duzo korzystam z Twoich obrazkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.07.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 miło słyszeć że na coś się przydaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.07.2014 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 You are Welcome, Pralinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 31.07.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Kłaniam się pięknie Przyszłam od Karoliny, bom ciekawa kuchni - Piękna i duża , jednak barierka odebrała mi mowę - FANTASTYCZNA!!!! Jak są zrobione łączenia? Twój M. jest stolarzem? Oddaję głos na czarną i bez szyb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 31.07.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 O rany, padłam! Barierka niesamowita!! piękna praca! Pestko a Twoje kolory bomba! Fantastycznie obrazują całość. Czarny wygląda extra! ale czerwony też kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 31.07.2014 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Julianna laczenia sa ciete pod katem I pistoletem do gwozdzi laczone.dzis jux podkladem pomalowalam I moj M po zamazywal wszelkie dziurki I powiem wam ze czarny jest najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 01.08.2014 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts