_Chloe_ 01.08.2014 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Pralinko - malo mam czasu, więc się nie odzywam ale przy takie barierce nie da się przejść obojętnie - jest obłędna! Gdyby była moja, zrobiłabym czarną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 01.08.2014 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Chloe I bedzie czarna:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 25.09.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Świetnie, świetnie!! Dom super wyszedł, schody rewelka, no i ta czerń! Zdecydowanie najlepiej czerń tam wygląda. Może jaka nowa porcja zdjęć? Co teraz porabiacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 26.06.2015 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Sorku ze Was zaniedbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 26.06.2015 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 brama z tylu bo ciekawskich nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 26.06.2015 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.06.2015 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Hej, Pralinko A jak kominek, zrobiliście? Pokaż coś jeszcze poza piękną kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.06.2015 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 no w koncu nasza zguba sie odnalazla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 27.06.2015 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Pestka,niestety kominek jeszcze nie zrobiony,sciana zamknieta i czeka na swoj czas,duzo czasu pochłonął nam budynek gospodarczy ale jest potrzebny ,jak sie nie ma garazu i pownicy.Teraz zaczniemy malowanie ,w koncu ściany bedzie mozna umyc.Meliska milo mi Cie uslyszec ,pozdrawiam Wa dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.06.2015 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Odzywaj się, Please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 27.06.2015 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 jesteś!!! ale tęskniłam! :) :) jak się mieszka? jak sypialnio-łazienka w codziennym użytkowaniu? ja u siebie nie mam ciągle drzwi to mam prawie jak Twoje jedno pomieszczenie chociaż Ty masz zamykany kibelek... to jednak lepiej niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 27.06.2015 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 jesteś!!! ale tęskniłam! :) :) jak się mieszka? jak sypialnio-łazienka w codziennym użytkowaniu? ja u siebie nie mam ciągle drzwi to mam prawie jak Twoje jedno pomieszczenie chociaż Ty masz zamykany kibelek... to jednak lepiej niż ja Hej Karolina,nie pisze bo jak narazie ma dosyc budowania ,wykanczania i wszystkiego z tym zwiazane. Kocham moj nowy dom ,ale w sobote wieczorem kiedy jest czysty i ciasto upieczone. Moja sypialnia z lazienka bardzo dobrze sie sprawdza w zyciu "codziennym -wieczorowym hehe",latwiej tez jest zamknac na jeden klucz i zakaz wstepu (ostatnią impreza syna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 01.09.2015 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Pralinko pokazałybyś coś niecoś domu. Nie musisz mówić ale może pokaż Ciekawi jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 24.09.2015 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 pokoj corki kolory u nastolatka moja sypialnia jeszcze ze starym lozkiem lazienka dzieci jeszcze bez dodatkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 24.09.2015 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 mielismy polozyc gotowa trawe ale ze byl to okres wakacji i nie bylo nas ponad miesiac wiec nie byl to dobry pomysl ,dlatego zasielismy zeby sprawdzic czy cokolwiek urosnie i tak oto urosla ,teraz nie wiadomo czy niszczyc i polozyc czy dosiac i zostawic do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 24.09.2015 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 [ATTACH=CONFIG]331723[/ATTACH] mielismy polozyc gotowa trawe ale ze byl to okres wakacji i nie bylo nas ponad miesiac wiec nie byl to dobry pomysl ,dlatego zasielismy zeby sprawdzic czy cokolwiek urosnie i tak oto urosla ,teraz nie wiadomo czy niszczyc i polozyc czy dosiac i zostawic do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.09.2015 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Postaraj się troszkę spulchnić tę ziemię po wierzchu i dosiej, a potem przygrab leciutko grabiami miotlastymi (takie miękkie, o trójkątnie rozchodzących się prętach). Potem delikatnie co 2 dni zraszaj. Wzejdziejeszcze spokojnie. jest dobra pogoda . Możesz też zamiast przygrabiać sypnąć cienką warstewkę ziemi, albo nawet piasku i uwałować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 25.09.2015 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Postaraj się troszkę spulchnić tę ziemię po wierzchu i dosiej, a potem przygrab leciutko grabiami miotlastymi (takie miękkie, o trójkątnie rozchodzących się prętach). Potem delikatnie co 2 dni zraszaj. Wzejdziejeszcze spokojnie. jest dobra pogoda . Możesz też zamiast przygrabiać sypnąć cienką warstewkę ziemi, albo nawet piasku i uwałować. Dzieki pestko,na Ciebie zawsze mozna liczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.09.2015 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Proszę bardzo, Pralinko W ogóle sypanie co roku wiosną warstwy piasku (rzeczny, leciutko ziarnisty) około 1 cm w trawnik znacznie pomaga w utrzymaniu go w dobrej kondycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 05.10.2015 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 pomozecie?brak mi calkowicie koncepcji na ta gorke przed domem cos co by pasowalo do calosci i nie potrzebowalo az tak duzo pracy Dodam ze wjazd jest jeszcze w trakcie robienia ,bedzie bialy tak jak gorna czesc domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts