Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

belgijska pralinka buduje plaski i betonowy(jak najwiecej sie da

Recommended Posts

• Odpowiedzi 782
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
  • 9 months później...
Pestka,niestety kominek jeszcze nie zrobiony,sciana zamknieta i czeka na swoj czas,duzo czasu pochłonął nam budynek gospodarczy ale jest potrzebny ,jak sie nie ma garazu i pownicy.Teraz zaczniemy malowanie ,w koncu ściany bedzie mozna umyc.Meliska milo mi Cie uslyszec ,pozdrawiam Wa dziewczynki

jesteś!!! :hug:

ale tęskniłam! :) :) :) :)

jak się mieszka? jak sypialnio-łazienka w codziennym użytkowaniu? ja u siebie nie mam ciągle drzwi to mam prawie jak Twoje jedno pomieszczenie :D chociaż Ty masz zamykany kibelek... to jednak lepiej niż ja :D

Hej Karolina,nie pisze bo jak narazie ma dosyc budowania ,wykanczania i wszystkiego z tym zwiazane.

Kocham moj nowy dom ,ale w sobote wieczorem kiedy jest czysty i ciasto upieczone.

Moja sypialnia z lazienka bardzo dobrze sie sprawdza w zyciu "codziennym -wieczorowym hehe",latwiej tez jest zamknac na jeden klucz i zakaz wstepu (ostatnią impreza syna)

• 2 months później...
  • 4 weeks później...
[ATTACH=CONFIG]331723[/ATTACH] mielismy polozyc gotowa trawe ale ze byl to okres wakacji i nie bylo nas ponad miesiac wiec nie byl to dobry pomysl ,dlatego zasielismy zeby sprawdzic czy cokolwiek urosnie i tak oto urosla ,teraz nie wiadomo czy niszczyc i polozyc czy dosiac i zostawic do wiosny

Postaraj się troszkę spulchnić tę ziemię po wierzchu i dosiej, a potem przygrab leciutko grabiami miotlastymi (takie miękkie, o trójkątnie rozchodzących się prętach). Potem delikatnie co 2 dni zraszaj. Wzejdziejeszcze spokojnie. jest dobra pogoda :).

Możesz też zamiast przygrabiać sypnąć cienką warstewkę ziemi, albo nawet piasku i uwałować.

Postaraj się troszkę spulchnić tę ziemię po wierzchu i dosiej, a potem przygrab leciutko grabiami miotlastymi (takie miękkie, o trójkątnie rozchodzących się prętach). Potem delikatnie co 2 dni zraszaj. Wzejdziejeszcze spokojnie. jest dobra pogoda :).

Możesz też zamiast przygrabiać sypnąć cienką warstewkę ziemi, albo nawet piasku i uwałować.

Dzieki pestko,na Ciebie zawsze mozna liczyc

• 2 weeks później...