nicol21 30.09.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 leciec! jesli na budowie nic nie bedzie sie dzialo coby wymagalo waszego pobytu tutaj to leciec i brac tam urlop. kolega z pracy byl na wakacjach.... mowil ze bosko bylo..... budowa nie zajac, bedize czekala na doplyw gotowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 30.09.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Potwierdzam: leć. My przyjęliśmy takie założenie, że staramy się spędzać życie w podobny sposób jak przed budową. Jeżeli budowa domu miałaby oznaczać rezygnację z większości życiowych przyjemności, to ja dziękuję bardzo. Wole mieszkać w starym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 30.09.2013 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 strop zalany ,jutro pietro popnie sie w gore dzieki za glosy odnosnie Hawai ,wciaz myslimy az glowa boli [ATTACH=CONFIG]215560 dziura na schody [/ATTACH] niestety calosci nie mam bo najmlodszemu inwestorowi do toalty sie zachcialo i to na nasz kibelek i musielismy szybko sie zbierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 30.09.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 wrzuć zdjęcia z dalszej perspektywy ciekawe jak to już wygląda. Zastanawiam się też jak "ugryziecie" ścianę ze schodami skoro ściany i strop już są... chyba że trepy nie będą betonowe?? Ja natomiast mam odmienne zdanie co do wyjazdu. My doszliśmy z żoną do wniosku, że wszystko w swoim czasie i najpierw dom potem wczasy. I do póki się nie wprowadzimy wszystkie fundusze pompujemy w dom. Może na tym stracimy ale z drugiej strony zepniemy się dwa lata a potem będzie luz. ale to my, no i nie mamy opcji Hawaji/Hawajów (jak to się odmienia ?? ) Gdybyśmy mieli to może byśmy inaczej ćwierkali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 30.09.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 dzieki duska:P nie/pomagasz/mi heheM.A.G trepy beda betonowe i TYLKO betonowe ale sama nie wiem jak oni to zrobia.Fotki wstawie jak posprzatam za okolo 2 tygodni /z daleka/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 01.10.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Pożeram wzrokiem zdjęcia z budowy. Oj dzieję się, dzieje! Mnie to by było żal tych Hawajów;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 01.10.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 01.10.2013 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 [quote=_Chloe_; Mnie to by było żal tych Hawajów;-)chloe ja juz pol paznokcji zjadlam,decyzja jeszcze nie zapadla ba probuje dodzwonic sie do ambasady usa o wize od kilku dni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 02.10.2013 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 witamprzybyly moje wloskie plytki,ale zanim rozpakuja tira to troche potrwa,jest tez papa i reszta do ocieplenia scian wokol domu ,tych w ziemi i w koncu mozna bedzie zasypac domek w okolo:yes:scian juz troszke jest ,chlopcy mowia ze do 1 listopada domek bedzie przykryty oczywiscie jak pogoda bedzie nam sprzyjac jak robi to do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 02.10.2013 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 120 m2 tych pieknych plytek juz czeka na polozenie .Powiem Wam ze jak zamowilismy to nie bylam do konca pewna tej decyzji ale jak przyjechaly to sa piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 02.10.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 heja, a czy pod spodem jest płytka drewnopodobma??jaki to model?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 02.10.2013 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 tak tj drewnopodobna ale ma juz 8 lat i nie pamietam jaki to rodzaj ,wiem tylko ze to polski producent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 02.10.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 masz moze wiecej fotek tej podłogi drewnopodobnej, bo my moocno sie zastanawiamy, a katem oka widze ze jest chyba ładniutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 02.10.2013 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 podloga jest bardzo ladna i kazdy ja chwali ,pomimo ze ma juz 8 lat i ze to pierwsze wypusty tych drewnopodobnych,mam gdzies w garazu karton to w wolnej chwili zajrze i podam co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.10.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 jejuś ale cudo te płytki!! mniamniuśne czyli jednak salon też w nich będzie?? teraz nie będziesz mogła się doczekać aż będzie można już je kłaść :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 02.10.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 boskie płytki. cudnie się błyszczą choć pewnie upaprane jeszcze niemiłosiernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 02.10.2013 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 czekam na wieści co to za płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 02.10.2013 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 http://www.betonal.be/pages/concept/nl/keukenspotrzebujecie inspiracji betonowych zapraszam wszystko co sie robi z betonu wewnatrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 03.10.2013 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 czekam na wieści co to za płytki polcolorit wood beige 150/600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 03.10.2013 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 schody :hm z parteru na 1 pietro beda takie +- a z salonu na gore takie tylko sie zastanawiam nad ich kolorem czarne czy moze takie jak sa na fotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts