Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

belgijska pralinka buduje plaski i betonowy(jak najwiecej sie da

Recommended Posts

• Odpowiedzi 782
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

strop zalany ,jutro pietro popnie sie w gore

dzieki za glosy odnosnie Hawai ,wciaz myslimy az glowa boli

[ATTACH=CONFIG]215560 dziura na schody [/ATTACH]2013-09-30 15.02.26.jpg2013-09-30 16.26.34.jpg2013-09-30 16.46.32.jpg

niestety calosci nie mam bo najmlodszemu inwestorowi do toalty sie zachcialo i to na nasz kibelek i musielismy szybko sie zbierac

2013-09-30 14.51.37.jpg

wrzuć zdjęcia z dalszej perspektywy :) ciekawe jak to już wygląda. Zastanawiam się też jak "ugryziecie" ścianę ze schodami skoro ściany i strop już są... chyba że trepy nie będą betonowe??

Ja natomiast mam odmienne zdanie co do wyjazdu. My doszliśmy z żoną do wniosku, że wszystko w swoim czasie i najpierw dom potem wczasy. I do póki się nie wprowadzimy wszystkie fundusze pompujemy w dom. Może na tym stracimy ale z drugiej strony zepniemy się dwa lata a potem będzie luz. ale to my, no i nie mamy opcji Hawaji/Hawajów (jak to się odmienia ?? :p) Gdybyśmy mieli to może byśmy inaczej ćwierkali :D

witam

przybyly moje wloskie plytki,ale zanim rozpakuja tira to troche potrwa,jest tez papa i reszta do ocieplenia scian wokol domu ,tych w ziemi i w koncu mozna bedzie zasypac domek w okolo:yes:

scian juz troszke jest ,chlopcy mowia ze do 1 listopada domek bedzie przykryty oczywiscie jak pogoda bedzie nam sprzyjac jak robi to do tej pory