Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

belgijska pralinka buduje plaski i betonowy(jak najwiecej sie da

Recommended Posts

• Odpowiedzi 782
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

te czarne to wyglądają dla mnie jak nakładki... bo widać momentami szparę w łączeniu [ATTACH=CONFIG]216192[/ATTACH]

tak się to robi?? że takie L się wylewa betonowe, maluje i potem przykleja do schodów??

hm sama nie wiem ,musze sie zapytac wykonawcy,za bardzo to one mi sie nie widza ale drewniane mam teraz i skrzypia dlatego nie chcemy drewnianych chociaz sa piekne

hm dobre pytanie;)ten prefabrykowany bardzo drogi 400 euro stopien,a normalny podam pozniej jak odczytam z faktury

jeszcze taka mala ciekawostka jak dla mnie .Nasz wykonawca pytal o cene firme ktora jest blizej nas ale cena byla drozsza od tych co on z nimi wspolpracuje i tak ;suma sumarum placi dla swoich a beton przywozi ta co jest blizej nas:confused:

moim zdaniem układ jest ok. choć bym wannę chyba odsunęła od prysznica i wolnostojącą dała (prysznic pewnie miałby byc walk inem z szybą - szkoda, żeby część tej szyby była wanną zabudowana.

alternatywnie wannę pod ścianę, prynio w rogu koło wejścia, a kibelek vis a vis lustra (wówczas kabinka musiałby być zamykana)

karolina bardzo fajny pomysl z tym polaczeniem wanny

mam 3 dzieci w tym jedna dziewczyna raczej bidetu nie bedzie bo obawiam sie ze moj urwis najmlodszy by sikal do niego;)

dla mnie bidet to taki must have!! przy dziewczynkach... no i póki małe to będzie dla nich umywalka :D hihi

znajomych dzieci go tak używają, bo małe są a toi nisko :)

no to jak nie chcesz to ten mój układ będzie dość "pusty się wydawał" chyba że by wydłużyć jeszcze prysznic...

hmmm chyba jednak trzeba by poprzestawiać ;)

chloe bierz co sie da ,ciesze sie ze sie na cos przydam bo karolino niestety Tobie nie pomoge bo ze mnie to typowa baba bez zmyslu przestrzennego ,nawet moj chlop juz sie nauczyl ze ja to musze wszystko zobaczyc na zywo zeby zrozumiec

dziewczyny widzialam na forum kuchnie z czarnym podwieszanym blatem ,ale teraz za chiny nie moge go znalezc,moze Wy wiecie gdzie kupie czarny zlew

bylam dzis w agencji zeby umowic sie na wycene i ewentualnie sprzedaz naszego obecnego domku ,biora 3 procent od ceny i 4 m-ce minimum umowa z nimi ,hm moze sprobuje sama powalczyc z przyszlymi nabywcami,ale najpierw jakos go podreperowac ,moze jakies rady jak to zrobic tanio i ladnie