lukasz69karolina 03.10.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 te czarne to wyglądają dla mnie jak nakładki... bo widać momentami szparę w łączeniu tak się to robi?? że takie L się wylewa betonowe, maluje i potem przykleja do schodów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 03.10.2013 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 te czarne to wyglądają dla mnie jak nakładki... bo widać momentami szparę w łączeniu [ATTACH=CONFIG]216192[/ATTACH] tak się to robi?? że takie L się wylewa betonowe, maluje i potem przykleja do schodów?? hm sama nie wiem ,musze sie zapytac wykonawcy,za bardzo to one mi sie nie widza ale drewniane mam teraz i skrzypia dlatego nie chcemy drewnianych chociaz sa piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 03.10.2013 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 mam nadzieje ze tak beda wygladac po skonczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 04.10.2013 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Pralinka, tak z ciekawości zapytam w jakiej cenie jest beton w Belgii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 04.10.2013 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 hm dobre pytanie;)ten prefabrykowany bardzo drogi 400 euro stopien,a normalny podam pozniej jak odczytam z fakturyjeszcze taka mala ciekawostka jak dla mnie .Nasz wykonawca pytal o cene firme ktora jest blizej nas ale cena byla drozsza od tych co on z nimi wspolpracuje i tak ;suma sumarum placi dla swoich a beton przywozi ta co jest blizej nas:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 04.10.2013 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 szerokosc 220 dlugosc420 komputerowiec ze mnie zaden ale tak narysowalam lazienke dzieci moze pomozecie :)dobrze by bylo zeby pestka zechciala zajrzec do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 04.10.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 moim zdaniem układ jest ok. choć bym wannę chyba odsunęła od prysznica i wolnostojącą dała (prysznic pewnie miałby byc walk inem z szybą - szkoda, żeby część tej szyby była wanną zabudowana. alternatywnie wannę pod ścianę, prynio w rogu koło wejścia, a kibelek vis a vis lustra (wówczas kabinka musiałby być zamykana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 06.10.2013 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 jutro bedzie tydzien od zalania stropu i co......pietro stoi ,jescze 2 male scianki w srodku i znow kladzenie stropu:yes:wczoraj zasypywalismy row wokol domu i ziemi zabraklo ,trzeba bedzie sie udac gdzies na poszukiwanie darmowej ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 07.10.2013 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 07.10.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 A kominek planujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.10.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 (edytowane) a ja mam inny pomysł na łazienkę dzieci: po lewej od wejścia kabina prysznicowa walk-in wanna z umywalkami połączona np tak: chcesz bidet?? jak masz samych chłopaków to możesz im pisuar wstawić Edytowane 7 Października 2013 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 07.10.2013 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 oczywiscie ze planujemy ,ja taki zmarzlak jestem ze ciage bede w nim palic zanim piec wlaczymy A kominek planujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 07.10.2013 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 karolina bardzo fajny pomysl z tym polaczeniem wanny mam 3 dzieci w tym jedna dziewczyna raczej bidetu nie bedzie bo obawiam sie ze moj urwis najmlodszy by sikal do niego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 07.10.2013 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 dziewczyny podkradlam od Was inspiracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 07.10.2013 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 moja sciana telewizyjna bedzie w ten desen 5,78 szerokosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.10.2013 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 karolina bardzo fajny pomysl z tym polaczeniem wanny mam 3 dzieci w tym jedna dziewczyna raczej bidetu nie bedzie bo obawiam sie ze moj urwis najmlodszy by sikal do niego;) dla mnie bidet to taki must have!! przy dziewczynkach... no i póki małe to będzie dla nich umywalka hihi znajomych dzieci go tak używają, bo małe są a toi nisko no to jak nie chcesz to ten mój układ będzie dość "pusty się wydawał" chyba że by wydłużyć jeszcze prysznic... hmmm chyba jednak trzeba by poprzestawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.10.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Pralinko,ja kradnę kominek - ten ostatni jest dla mnie idealny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 08.10.2013 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 chloe bierz co sie da ,ciesze sie ze sie na cos przydam bo karolino niestety Tobie nie pomoge bo ze mnie to typowa baba bez zmyslu przestrzennego ,nawet moj chlop juz sie nauczyl ze ja to musze wszystko zobaczyc na zywo zeby zrozumiec dziewczyny widzialam na forum kuchnie z czarnym podwieszanym blatem ,ale teraz za chiny nie moge go znalezc,moze Wy wiecie gdzie kupie czarny zlew bylam dzis w agencji zeby umowic sie na wycene i ewentualnie sprzedaz naszego obecnego domku ,biora 3 procent od ceny i 4 m-ce minimum umowa z nimi ,hm moze sprobuje sama powalczyc z przyszlymi nabywcami,ale najpierw jakos go podreperowac ,moze jakies rady jak to zrobic tanio i ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.10.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 to ja Tobie chcę pomóc przy łazience dla dzieci - w miarę moich "zdolności" kuchnia z podwieszanym blatem??? nie widziałam, chętnie zobaczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 08.10.2013 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 to ja Tobie chcę pomóc przy łazience dla dzieci - w miarę moich "zdolności" kuchnia z podwieszanym blatem??? nie widziałam, chętnie zobaczę! :bash::bash: podwiesznaym zlewem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts