Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

belgijska pralinka buduje plaski i betonowy(jak najwiecej sie da

Recommended Posts

• Odpowiedzi 782
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hm i znow mam problem :)kuchnie zaraz wam pokarze i tam mam problem ,mialo byc 3 sprzety ale jednak kawa odpada i zostaje 2 i jest problem z piekarnikiem ,chcialabym te min 65 litrow i wtedy wogole nie zgrywa sie z mikrofala i tak mysle jakby to rozwiazac ,moze jeden pod drugim ,albo szuflada chociaz ona tez jest za mala ,a ze nie umiem robic wizualek to i nie widze tego wogole ,moze ktos pomoze zrobic wizualke karolinka?:hug:

2013-10-08 16.18.46.jpg

jej jaka kuchnia podobna będzie do mojej :D

chętnie pomogę - tylko muszę mieć wszystkie wymiary

a musisz mieć mikrofalę do zabudowy?? może zwykłą chowaną w szafce - otwierać można np tak:9821c335d8d268a6.jpg

ja na pewno biorę chowaną - głównie dlatego że 3razy tańsza :lol2: hehehe

a te miejsca na "śniadanie" tak przy płycie chcesz? nie boisz się że będzie pryskać na dzieciaki?

tak na szybko, bo mam gości :D

a może coś takiego:

nowoczesna_kuchnia_zajc_1_640x347_crop_rozmiar-niestandardowy.jpg

wtedy dzieciaki jedzące śniadanie nie siedzą przy palnikach - tylko u Ciebie nie byłoby ściany przy niskiej zabudowie :)

albo tak:

th6umb.jpg

w tym ustawieniu jestem zakochana :) szalenie podoba mi się to rozwiązanie palników na tym łączniku :)

co sądzisz???

a nowa wycena nie wchodzi w grę? :-P hehe

jeśli chodzi o ten układ, to mi się nie podoba co już pisałam - palniki i dzieci są za blisko

opcje:

1. przesunąć dzieci na drugą stronę (przy zlewie)

2. zostawić jak jest tylko dorzucić "murek" (tu akurat jest przy zlewie)

spaced_104313194bl1194396581.jpg

3. i na tym zdjęciu też masz kolejną opcje - przeniesienia palników na ścianę - zrobić w takiej wnęce między wysoką zabudową :)

no i co myślisz :confused:

z ta nowa wycena to sama nie wiem bo moj stolaz bardzo dobry jest ale to zwykly chlop z wioski i droga meilowa bardzo nie odkryta przez niego ,musialabym sie wybrac do Polski specjalnie po to ,ale wiesz co bardzo podoba mi sie pomysl z ta deseczka oddzielajaca :)musze jeszcze pomyslec

Witam. Jeśli mogę się wtrącić, odnośnie mikrofali to proponuję zrobić to tak jak koleżanka Chloe, tyle że pod mikrofalą - wtedy góra (sterowanie obu sprzętów) będzie na jednym poziomie. Szuflada w czarnym lakierze wysokości 150 mm będzie w sam raz na blachy czy inne pierdoły z piekarnikiem związane i oszuka oko bo zrówna piekarnik i mikrofalę optycznie.

hmmmm to meble będziesz miała robione w Polsce i potem przewożone do Belgi? bom zgłupła :eek:

tak wlasnie bedzie ;) nasi znajomi tak zrobili i bardzo dobrze na tym wyszli tzn 10 tys euro w kieszeni a meble niczym sie nie roznia od tych belgijskich ,ba nawet sa lepiej dopracowane