lukasz69karolina 08.10.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 heheeh no tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 08.10.2013 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 hm i znow mam problem :)kuchnie zaraz wam pokarze i tam mam problem ,mialo byc 3 sprzety ale jednak kawa odpada i zostaje 2 i jest problem z piekarnikiem ,chcialabym te min 65 litrow i wtedy wogole nie zgrywa sie z mikrofala i tak mysle jakby to rozwiazac ,moze jeden pod drugim ,albo szuflada chociaz ona tez jest za mala ,a ze nie umiem robic wizualek to i nie widze tego wogole ,moze ktos pomoze zrobic wizualke karolinka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.10.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 jej jaka kuchnia podobna będzie do mojej chętnie pomogę - tylko muszę mieć wszystkie wymiary a musisz mieć mikrofalę do zabudowy?? może zwykłą chowaną w szafce - otwierać można np tak: ja na pewno biorę chowaną - głównie dlatego że 3razy tańsza hehehe a te miejsca na "śniadanie" tak przy płycie chcesz? nie boisz się że będzie pryskać na dzieciaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 08.10.2013 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 widzisz duzo bledow w mojej kuchni ,ale ja sama rysowac nie umiem na kompie ,wydawalo mi sie ze jest ok kuchnia na szerokosc ma 651 ale takiej wielkiej to nie chce myslalam zeby byla tak jak wyspa +- 420 dlu i 120 szerokosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.10.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 a rzucik jakiś z wymiarami możesz dać??? będzie łatwiej ale po tej wizce i opisie widać, że to kawał kuchni będzie wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 08.10.2013 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 kuchnia jest w lewym gornym rogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.10.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 tak na szybko, bo mam gości a może coś takiego: wtedy dzieciaki jedzące śniadanie nie siedzą przy palnikach - tylko u Ciebie nie byłoby ściany przy niskiej zabudowie albo tak: w tym ustawieniu jestem zakochana szalenie podoba mi się to rozwiązanie palników na tym łączniku co sądzisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 08.10.2013 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 ta druga super tylko u mnie juz wycena byla robiona na podstawie tych zdjec moge pozmieniac tylko detale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.10.2013 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 a nowa wycena nie wchodzi w grę? hehe jeśli chodzi o ten układ, to mi się nie podoba co już pisałam - palniki i dzieci są za blisko opcje: 1. przesunąć dzieci na drugą stronę (przy zlewie) 2. zostawić jak jest tylko dorzucić "murek" (tu akurat jest przy zlewie) 3. i na tym zdjęciu też masz kolejną opcje - przeniesienia palników na ścianę - zrobić w takiej wnęce między wysoką zabudową no i co myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 09.10.2013 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 z ta nowa wycena to sama nie wiem bo moj stolaz bardzo dobry jest ale to zwykly chlop z wioski i droga meilowa bardzo nie odkryta przez niego ,musialabym sie wybrac do Polski specjalnie po to ,ale wiesz co bardzo podoba mi sie pomysl z ta deseczka oddzielajaca :)musze jeszcze pomyslec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 09.10.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Pralinko, jeśli rozmiar piekarnika nie jest równy z mikrofalą, to może oszukać oko? Nad mikrofalą możne zrobić kawałek ciemnej zabudowy - dokładnie na taką wysokość jak piekarnik? Nie wiem, jak by to wyglądało ale symetrię można uzyskać również złudzeniem:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batyr 09.10.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Witam. Jeśli mogę się wtrącić, odnośnie mikrofali to proponuję zrobić to tak jak koleżanka Chloe, tyle że pod mikrofalą - wtedy góra (sterowanie obu sprzętów) będzie na jednym poziomie. Szuflada w czarnym lakierze wysokości 150 mm będzie w sam raz na blachy czy inne pierdoły z piekarnikiem związane i oszuka oko bo zrówna piekarnik i mikrofalę optycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 09.10.2013 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 dzieki batyr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.10.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 hmmmm to meble będziesz miała robione w Polsce i potem przewożone do Belgi? bom zgłupła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 09.10.2013 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 hmmmm to meble będziesz miała robione w Polsce i potem przewożone do Belgi? bom zgłupła tak wlasnie bedzie nasi znajomi tak zrobili i bardzo dobrze na tym wyszli tzn 10 tys euro w kieszeni a meble niczym sie nie roznia od tych belgijskich ,ba nawet sa lepiej dopracowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 12.10.2013 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 hejka przygotowalam domek na wizyte pana z agencji moze podradzicie jak to wyglada dla obcej osoby ,czy moze cos jeszcze zmienic zanim fotki pojda w swiat;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 12.10.2013 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 12.10.2013 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 pokoj mlodego na strychu [ATTACH=CONFIG]218156[/ATTACH moja sypialnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 12.10.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 pochowaj wszystkie kosmetyki ( robią takie wrażenie że nie ma na nie miejsca ) schowaj te waciki wiszące na uchwycie, pochowaj kosze na śmieci i ten różowy papier toaletowy , i ten ręcznik z kaloryfera i ten biały dywanik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 12.10.2013 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 o widzisz ;) ja mieszkam i sie przyzwyczailam dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts