Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

belgijska pralinka buduje plaski i betonowy(jak najwiecej sie da

Recommended Posts

• Odpowiedzi 782
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hej

z budowlanych :strop sie kladzie dzis ,jeszcze tylko malutkie pieterko i koniec

z wyjazdowych:bylam w ambasadzie wize dostalam co nie znaczy ze pojedziemy na hawaie

z wycena :pan byl domek poogladal a co sie nachwalil ze tak czysto i modnie itd tak sobie mysle ze to ich chwyt marketingowy,narobic nadziei ze szybko go sprzedadza bo jak narazie umowy z nimi jeszcze nie podpisalismy a WYCENA ZA TYDZIEN bedzie:)

i tyle pogoda kiepska

hej

z budowlanych :strop sie kladzie dzis ,jeszcze tylko malutkie pieterko i koniec

z wyjazdowych:bylam w ambasadzie wize dostalam co nie znaczy ze pojedziemy na hawaie

z wycena :pan byl domek poogladal a co sie nachwalil ze tak czysto i modnie itd tak sobie mysle ze to ich chwyt marketingowy,narobic nadziei ze szybko go sprzedadza bo jak narazie umowy z nimi jeszcze nie podpisalismy a WYCENA ZA TYDZIEN bedzie:)

i tyle pogoda kiepska

Pewnie pan już liczy zyski;) Ile tam u Was pobierają prowizji, jeśli można wiedzieć?

u mnie też :D

mąż ma swoje koncepcje - a on totalnie nie ma wyobraźni, nic null :no: - więc nie jest lekko... kiedyś mi powiedział że wykończenie w środku zostawia na mojej głowie, a teraz się wtrąca :mad:

no ale, jakoś powoli zmienia mi się gust, i chcę wpleść gdzieś w dom elementy które będą się jemu podobały, by się dobrze w domu czuł

na pewno w sprawie kuchni on nie ma NIC do powiedzenia, bo to ustaliliśmy już dawno :lol2:

a reszta to powiedzmy "intensywne negocjacje" :D

.

a łazienki to i u mnie na tapecie teraz :)

także dawaj inspirki !!!! :) - też coś podrzucę jak chcesz... tylko określ się choć ciut co ma być, bym wiedziała

chyba najwiekszy problem odnosnie lazienek mam z kolorem,nie chcialabym dzieciom robic szarych ,jakos to wyposrodkowac synow mam dwoch 16 lat i 4 lata i corcia 6 lat ,najstarszy chce niebuieska a corka biala a ja nie cierpie bialo niebieskich lazienek mam swoja z prysznicem taka)musze sie przejechac po sklepach z plytkami

karolina jest opcja na forum zeby pokazywalo nowe posty bo ja chcac sie dowiedziec czy ktos cos napisal to musze zagladac do kazdego z osobna a na to to niestety ale malo czasu mam:yes:

a może:

1. łazienka biała a tylko w prysznicu niebieskohttp://img4.myhomeideas.com/i/2010/03/67129-crisp-bath-r-x.jpg

2. łazienka biała i podłoga niebieskahttp://cdn.decorpad.com/photos/2012/11/27/5d8c890397f1.png

hmmmm coś wymyślimy :) poszperam...

poza tym to na pewno kwestia koloru... odpowiedniego odcienia niebieskiego; np z takim ciemniejszym (prawie granatem) jest wg mnie super połączenie:

mój faworyt :) :) http://housetohome.media.ipcdigital.co.uk/96/00000eca3/d096_orh550w550/bathroom-modern-Living-etc.gif

http://www.centralinteriordesign.com/wp-content/uploads/2011/11/White-blue-Modern-Simple-Italian-Bathroom-Design-590x392.jpg

.

duś chyba dobrze radzi -muszę spróbować- ja wchodzę na forum i patrzę na pierwsze tematy z góry - po datach, i czy na czerwono się świecą - wtedy wchodzę

Edytowane przez lukasz69karolina

2013-01-29 10.39.04.jpg

karolina mozesz mi narysowac wizke dla lazienki dzieciakow wstawilam foto jak chcemy zeby byla wanna a obok prysznic z tym ze na scianie z bateria prysznicowa pociagnac polke az do wanny na zele i szapony ,przed wanna zlew z szafka okolo 140 cm i na samym poczatku kibelek wszystko jakby w jednym rzedzie a naprzeciwko szafki grzejnik na reczniki lazienka ma 220 sze na 420 dlu z tym ze okolo 10 cm odpada na polke za prysznicem czyli 410