syberia 12.10.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.10.2013 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 nic mądrego nie dopowiem - bo też by pochować co się da jeszcze zaje* lampa nad stołem... taka wieeeeeeeeeeeeeeelka żarówa nie chcesz może jej mi sprezentować hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 13.10.2013 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 nic mądrego nie dopowiem - bo też by pochować co się da jeszcze zaje* lampa nad stołem... taka wieeeeeeeeeeeeeeelka żarówa nie chcesz może jej mi sprezentować hihihi jezeli nikt z domowniku sie na nia nie pokusi to Ci sprezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 13.10.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Łazienka do pochowania;). Jeszcze machnęłabym jakiś większy kwiat w jadalni na stole, to panu z agencji wyjdą bardziej spektakularne zdjęcia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 14.10.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 jezeli nikt z domowniku sie na nia nie pokusi to Ci sprezentuje o ja o ja fajnie by było bardzo, bym odkupiła... ale kurczę nie mam gdzie jej powiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 15.10.2013 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 hejz budowlanych :strop sie kladzie dzis ,jeszcze tylko malutkie pieterko i koniec z wyjazdowych:bylam w ambasadzie wize dostalam co nie znaczy ze pojedziemy na hawaiez wycena :pan byl domek poogladal a co sie nachwalil ze tak czysto i modnie itd tak sobie mysle ze to ich chwyt marketingowy,narobic nadziei ze szybko go sprzedadza bo jak narazie umowy z nimi jeszcze nie podpisalismy a WYCENA ZA TYDZIEN bedzie:)i tyle pogoda kiepska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 15.10.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 hej z budowlanych :strop sie kladzie dzis ,jeszcze tylko malutkie pieterko i koniec z wyjazdowych:bylam w ambasadzie wize dostalam co nie znaczy ze pojedziemy na hawaie z wycena :pan byl domek poogladal a co sie nachwalil ze tak czysto i modnie itd tak sobie mysle ze to ich chwyt marketingowy,narobic nadziei ze szybko go sprzedadza bo jak narazie umowy z nimi jeszcze nie podpisalismy a WYCENA ZA TYDZIEN bedzie:) i tyle pogoda kiepska Pewnie pan już liczy zyski;) Ile tam u Was pobierają prowizji, jeśli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 15.10.2013 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 3 procent od sumy sprzedazy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 15.10.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 3 procent od sumy sprzedazy:yes: A, to tak jak u nas:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 16.10.2013 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 zastanawiam sie czy u innych tez tak jest otoz nasze rozmowy na temat wykonczenia domu zawsze koncza sie klotnia:)intensywnie mysle nad lazienkami ,nie mam wogole koncepcji odnosnie kolorow wzorow itd ,musze przeszukac siec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 16.10.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 u mnie też mąż ma swoje koncepcje - a on totalnie nie ma wyobraźni, nic null - więc nie jest lekko... kiedyś mi powiedział że wykończenie w środku zostawia na mojej głowie, a teraz się wtrąca no ale, jakoś powoli zmienia mi się gust, i chcę wpleść gdzieś w dom elementy które będą się jemu podobały, by się dobrze w domu czuł na pewno w sprawie kuchni on nie ma NIC do powiedzenia, bo to ustaliliśmy już dawno a reszta to powiedzmy "intensywne negocjacje" . a łazienki to i u mnie na tapecie teraz także dawaj inspirki !!!! - też coś podrzucę jak chcesz... tylko określ się choć ciut co ma być, bym wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 16.10.2013 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 chyba najwiekszy problem odnosnie lazienek mam z kolorem,nie chcialabym dzieciom robic szarych ,jakos to wyposrodkowac synow mam dwoch 16 lat i 4 lata i corcia 6 lat ,najstarszy chce niebuieska a corka biala a ja nie cierpie bialo niebieskich lazienek mam swoja z prysznicem taka)musze sie przejechac po sklepach z plytkamikarolina jest opcja na forum zeby pokazywalo nowe posty bo ja chcac sie dowiedziec czy ktos cos napisal to musze zagladac do kazdego z osobna a na to to niestety ale malo czasu mam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 16.10.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 to ja podpowiem: wchodź przez subskrybowane wątki (klinknij w czerwonym pasku "szybkie menu") i jak otworzysz wątek - u góry jest "pokaż nieczytane posty". automatycznie kieruje cię do pierwszej nowej wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 16.10.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 (edytowane) a może: 1. łazienka biała a tylko w prysznicu niebieskohttp://img4.myhomeideas.com/i/2010/03/67129-crisp-bath-r-x.jpg 2. łazienka biała i podłoga niebieskahttp://cdn.decorpad.com/photos/2012/11/27/5d8c890397f1.png hmmmm coś wymyślimy poszperam... poza tym to na pewno kwestia koloru... odpowiedniego odcienia niebieskiego; np z takim ciemniejszym (prawie granatem) jest wg mnie super połączenie: mój faworyt :) http://housetohome.media.ipcdigital.co.uk/96/00000eca3/d096_orh550w550/bathroom-modern-Living-etc.gif http://www.centralinteriordesign.com/wp-content/uploads/2011/11/White-blue-Modern-Simple-Italian-Bathroom-Design-590x392.jpg . duś chyba dobrze radzi -muszę spróbować- ja wchodzę na forum i patrzę na pierwsze tematy z góry - po datach, i czy na czerwono się świecą - wtedy wchodzę Edytowane 16 Października 2013 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 16.10.2013 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 dzieki dziewczyny:)najwiecej problemow mi sprawia forum muratora w ogarnieciu go , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 16.10.2013 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 chyba najbardziej mnie niebieskie mebelki przekonaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 16.10.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 chyba najbardziej mnie niebieskie mebelki przekonaly dokładnie ewentualnie jeszcze jedna ściana pomalowana (wannowa?) - albo drzwi taki mocny akcent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 16.10.2013 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 karolina mozesz mi narysowac wizke dla lazienki dzieciakow wstawilam foto jak chcemy zeby byla wanna a obok prysznic z tym ze na scianie z bateria prysznicowa pociagnac polke az do wanny na zele i szapony ,przed wanna zlew z szafka okolo 140 cm i na samym poczatku kibelek wszystko jakby w jednym rzedzie a naprzeciwko szafki grzejnik na reczniki lazienka ma 220 sze na 420 dlu z tym ze okolo 10 cm odpada na polke za prysznicem czyli 410 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 16.10.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 prosiem bardzo tylko ten program ma strasznie kiepskie wizki, no ale to dzięki temu trzeba ruszyć wyobraźnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 16.10.2013 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 oo dzieki :)sama nie wiem czy tak moze byc,oswiece mojego klotliwego M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts