Dymatize 08.09.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Witam. Adaptuję poddasze w bloku mieszkalnym i mam pytanie jaką wełną dobrze docieplić dach. Planuję ułożyć dwie warstwy 15cm i 10cm na zakładkę, tylko nie wiem czy wełna z rockwoola toprock będzie dobrym rozwiązaniem? Zastanawiam się również nad super matą z isovera, tylko nie wiem czy przy tej różnicy cenowej będzie lepsza od toprocka? Oczywiście, jestem otwarty na inne propozycje.Ponadto, mieszkając na 3 piętrze, gdzie będzie podłoga drewniana na legarach, pomiędzy belki wystarczy mi najtańsza wełna, czy lepiej coś lepszego oraz tak samo w ścianki działowe lepiej najtańszą w bloczkach, czy coś lepszego? Dziękuję i mam nadzieję , że ktoś pomoże. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/182645-jak%C4%85-we%C5%82n%C4%85-dociepli%C4%87-strych/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts