uzytkownik 06.05.2004 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 czy ktos uprawia windsurfing z szanownych forumowiczow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 07.05.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 no wlasnie chcialem o to samo zapytac skad jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uzytkownik 13.05.2004 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 slask, a dokladnie pszczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelko 13.05.2004 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Ja, ja, ja.... jak tylko mam troszke urlopu to plywam na Zatoce Puckiej (Chalupy). Czasami tez na Zalewie Zegrzynskim (ostatnio rzadko)W najblizszym czasie szykuje sie na Boze Cialo + przylegle dni. A gdzie inni plywaja, jesli wolno zapytac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 14.05.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 ja tez generalnie preferuje hel jesli mowa o wypadach wakacyjnych. najczesciej w okolicak kuznicy i na solarze. wybieram sie tam na poczatku sierpnia. moze jeszcze jakis weekend. weekendowo plywam na poznanskim kierskim jak dlugo juz plywacie chlopaki? ja dopiero drugi sezon wiec musze sie jeszcze sporo nauczyc zeby plywac po drugiej stronie helu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelko 26.05.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Ja zacząłem gdzieś koło 1995 roku. Ale z braku czasu na wyjazdy nie jestem tak zaawansowany jak ten okres by sugerował. Ciągle pewniej czuję się na wodzie bez dużych fali - druga strona półwyspu odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 26.05.2004 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Ja zacząłem gdzieś koło 1995 roku. Ale z braku czasu na wyjazdy nie jestem tak zaawansowany jak ten okres by sugerował. Ciągle pewniej czuję się na wodzie bez dużych fali - druga strona półwyspu odpada. nie planujesz jakiegos wypadu na wakacje z deska? ja mam ten plus ze moja zonka plywa lepiej ode mnie ale ten minus ze mamy tylko deche wybieramy sie jednak razem z coreczka na hel na poczatku sierpnia. zawsze plywamy blisko solara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelko 07.06.2004 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Na najblizszy długi weekend planuję pobyt w Chałupach, zaś na wakacje w sierpniu (o ile wyrobimy się z budową) jedziemy do Sarbska nad jeziorem Sarbsko (koło Łeby). Tam się nieźle pływa a i dzieci mają zabawę - jest też gdzie pojeździć na rowerach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.01.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Ja pływam na desce w Jastarni.Ostatnio przerzuciłem się na jachty. W tym roku będę zbierał godziny na morzu do patentu sternika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tulla 13.02.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Pływam od 2 lat- poznalam mojego męża(on plywa od 12 lat) wlasnie w ten sposob A zima przesiadamy sie na snowboard... Marzy nam sie wypad na Rodos, ale to jeszcze nie w naszym zasiegu finansowym (jakos trudno odlozyc ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertus 27.02.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 I jeszcze ja - też pływam. Co prawda nie tak często jak bym chciał i nie tak dobrze jak bym chciał. Ale tak raz lub dwa razy w roku bywam na Helu (głównie w Jastarni).I tak sobie myślę, że w tym roku to może już w maju bym pojechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.02.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Ja pływam na desce w Jastarni. Ostatnio przerzuciłem się na jachty. W tym roku będę zbierał godziny na morzu do patentu sternika. to już mil się nie zbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarin7 24.04.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Witam Widnsurfing = uwielbiam ten żywioł z wodą , woda stawia wiele wyzwań , a ja lubie stawiać im czoła POzdrawiam Wszystkich WINDSURFERÓW Najcześciej spotakąc mnie można na Zalewie Rybnickim , Pławniowice ... bo najbliżej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertus 25.04.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 A ja już prawie zaczynam sezon. W sobotę jadę do Dąbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tulla 26.04.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 A buuu nie mam w tym roku sprzętu i nie popływam sobie raczej... Może jak dorwę nad morzem kogoś znajomego z zestawem, to uprowadzę na kilka chwilek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek77 02.05.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Witam.Mam pytanie czy ktoś już pływał na Zegrzu w tym roku?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertus 10.05.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 No to sobie popływałem W weekend majowy było zero wiatru i non stop deszcz. Więcej do Dąbek nie pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heimnar 10.05.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Ja od trzech lat jestem na "głodzie". Nie mam totalnie czasu by wyskoczyć na dechy. A chciałoby się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek77 14.05.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Ja pływałem na Zegrzu w zeszłą niedzielę bardzo fajnie wiało.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertus 15.05.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Jakoś nie mogę się przekonać do Zegrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts