Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy szkło paruje?


AgnesK

Recommended Posts

z wieprza (nawet nasączonego) faktycznie trudno coś wycisnąć :) ;) ... ale z kukurydzy ... wyciskano 'volty' już od czasu, kiedy pierwsza kolba wyrosła :)

... hmmm ... Z pluszaka powiadasz ... a jak długo go przedtem 'moczyłeś' :) ;)

Edytowane przez Chef Paul
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Gość Pepeg z Gumy
Ze schabowego to może nie, ale z tej kapusty? Kapuśniak nabiera nowego znaczenia.

Hmm! Wyobrażam sobie ten chuch nazajutrz.

 

PS Znajomy Rosjanin kiedyś mi powiedział ,że w zasadzie to tylko z piasku i szyny kolejowej nie da się zrobić gorzały.

Fachowiec-ja mu wierzę.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

zaraz, zaraz, ta mąka z wodą ma być na rzadko? A jak walnę i talerz pęknie? Szczegóły wykonania doświadczenia poproszę, zaprezentuje dziecku, specjalnie kupię w tym celu mąkę kukurydzianą :)
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 weeks później...
z wieprza (nawet nasączonego) faktycznie trudno coś wycisnąć :) ;) ... ale z kukurydzy ... wyciskano 'volty' już od czasu, kiedy pierwsza kolba wyrosła :)

... hmmm ... Z pluszaka powiadasz ... a jak długo go przedtem 'moczyłeś' :) ;)

 

Nie moczyłem. Odkręciłem mu tylko łeb i skosztowałem tego co było wewnątrz...

Podobne do zwykłej flaszki.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.



×
×
  • Dodaj nową pozycję...