wykrot 18.09.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Co Ty! Jak znam Chefa, to z kukurydzy i wody zrobi nawet schabowego z kapustą. A nie znasz kogoś kto potrafiłby z tego..., no, hmm... zrobić takie... volty? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/182666-czy-szk%C5%82o-paruje/page/2/#findComment-6091347 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 18.09.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 A nie znasz kogoś kto potrafiłby z tego..., no, hmm... zrobić takie... volty? Ze schabowego z kapustą nawet Paweł nie zrobi gorzały. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/182666-czy-szk%C5%82o-paruje/page/2/#findComment-6091647 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 18.09.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Ze schabowego z kapustą nawet Paweł nie zrobi gorzały. Dziwne... Ja kiedyś przekręciłem pluszowego kota i... nawet dało się pić! Nie parowało! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/182666-czy-szk%C5%82o-paruje/page/2/#findComment-6092199 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.09.2013 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 (edytowane) z wieprza (nawet nasączonego) faktycznie trudno coś wycisnąć ... ale z kukurydzy ... wyciskano 'volty' już od czasu, kiedy pierwsza kolba wyrosła ... hmmm ... Z pluszaka powiadasz ... a jak długo go przedtem 'moczyłeś' Edytowane 18 Września 2013 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/182666-czy-szk%C5%82o-paruje/page/2/#findComment-6092306 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 19.09.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Ze schabowego z kapustą nawet Paweł nie zrobi gorzały. Ze schabowego to może nie, ale z tej kapusty? Kapuśniak nabiera nowego znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/182666-czy-szk%C5%82o-paruje/page/2/#findComment-6092439 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 19.09.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Ze schabowego to może nie, ale z tej kapusty? Kapuśniak nabiera nowego znaczenia. Hmm! Wyobrażam sobie ten chuch nazajutrz. PS Znajomy Rosjanin kiedyś mi powiedział ,że w zasadzie to tylko z piasku i szyny kolejowej nie da się zrobić gorzały. Fachowiec-ja mu wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/182666-czy-szk%C5%82o-paruje/page/2/#findComment-6092827 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.09.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 zaraz, zaraz, ta mąka z wodą ma być na rzadko? A jak walnę i talerz pęknie? Szczegóły wykonania doświadczenia poproszę, zaprezentuje dziecku, specjalnie kupię w tym celu mąkę kukurydzianą Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/182666-czy-szk%C5%82o-paruje/page/2/#findComment-6092960 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 19.09.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 EZS, edukacja dzieci rzecz chwalebna, zważ jednak proszę, że ostatnio omawiane doświadczenia są dla pełnoletnich. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/182666-czy-szk%C5%82o-paruje/page/2/#findComment-6093181 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.09.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 żadna wiedza nie szkodzi datę 1410 też zna Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/182666-czy-szk%C5%82o-paruje/page/2/#findComment-6093492 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 20.09.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 A jak walnę i talerz pęknie? To eksperymentuj w plastikowej misce. PS na gęsto! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/182666-czy-szk%C5%82o-paruje/page/2/#findComment-6094259 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 29.09.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 z wieprza (nawet nasączonego) faktycznie trudno coś wycisnąć ... ale z kukurydzy ... wyciskano 'volty' już od czasu, kiedy pierwsza kolba wyrosła ... hmmm ... Z pluszaka powiadasz ... a jak długo go przedtem 'moczyłeś' Nie moczyłem. Odkręciłem mu tylko łeb i skosztowałem tego co było wewnątrz... Podobne do zwykłej flaszki. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/182666-czy-szk%C5%82o-paruje/page/2/#findComment-6109873 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.