wykrot 18.09.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Co Ty! Jak znam Chefa, to z kukurydzy i wody zrobi nawet schabowego z kapustą. A nie znasz kogoś kto potrafiłby z tego..., no, hmm... zrobić takie... volty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 18.09.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 A nie znasz kogoś kto potrafiłby z tego..., no, hmm... zrobić takie... volty? Ze schabowego z kapustą nawet Paweł nie zrobi gorzały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 18.09.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Ze schabowego z kapustą nawet Paweł nie zrobi gorzały. Dziwne... Ja kiedyś przekręciłem pluszowego kota i... nawet dało się pić! Nie parowało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.09.2013 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 (edytowane) z wieprza (nawet nasączonego) faktycznie trudno coś wycisnąć ... ale z kukurydzy ... wyciskano 'volty' już od czasu, kiedy pierwsza kolba wyrosła ... hmmm ... Z pluszaka powiadasz ... a jak długo go przedtem 'moczyłeś' Edytowane 18 Września 2013 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 19.09.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Ze schabowego z kapustą nawet Paweł nie zrobi gorzały. Ze schabowego to może nie, ale z tej kapusty? Kapuśniak nabiera nowego znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 19.09.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Ze schabowego to może nie, ale z tej kapusty? Kapuśniak nabiera nowego znaczenia. Hmm! Wyobrażam sobie ten chuch nazajutrz. PS Znajomy Rosjanin kiedyś mi powiedział ,że w zasadzie to tylko z piasku i szyny kolejowej nie da się zrobić gorzały. Fachowiec-ja mu wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.09.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 zaraz, zaraz, ta mąka z wodą ma być na rzadko? A jak walnę i talerz pęknie? Szczegóły wykonania doświadczenia poproszę, zaprezentuje dziecku, specjalnie kupię w tym celu mąkę kukurydzianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 19.09.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 EZS, edukacja dzieci rzecz chwalebna, zważ jednak proszę, że ostatnio omawiane doświadczenia są dla pełnoletnich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.09.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 żadna wiedza nie szkodzi datę 1410 też zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 20.09.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 A jak walnę i talerz pęknie? To eksperymentuj w plastikowej misce. PS na gęsto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 29.09.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 z wieprza (nawet nasączonego) faktycznie trudno coś wycisnąć ... ale z kukurydzy ... wyciskano 'volty' już od czasu, kiedy pierwsza kolba wyrosła ... hmmm ... Z pluszaka powiadasz ... a jak długo go przedtem 'moczyłeś' Nie moczyłem. Odkręciłem mu tylko łeb i skosztowałem tego co było wewnątrz... Podobne do zwykłej flaszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.