Beatka100 08.09.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Kto ma któryś z tych kotłow to proszę o wypowiedź, czy jest zadowolony/a z tego kotła, ile spala, na jaką powierzchnię i temperaturę w pomieszczeniu. Mam nadzieję, że wypowie się jak najwięcej ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timon120777 09.09.2013 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 nie obraź się ale zamiast zakładać kolejny temat na kolejnym forum wystarczyłoby użyć wyszukiwarki. znajdziesz sobie wątki o tych kotlach i poczytaszodsączysz marketing i wybierzesz co uznasz za istotne. zrób w końcu coś sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka100 09.09.2013 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 to pytanie jest inne, teraz mam dwa kotły i chciałabym jak najwięcej opinii na ich temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timon120777 09.09.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 To przeczytaj uważnie oba tematyłatwiej wysupłac opinie już napisane niż prosić ludzi aby je powielali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka100 09.09.2013 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Timon bardzo cenię sobie Twoje uwagi, jeżeli chodzi oczywiście o kotły, tylko nie rozumiem skąd Twoje jakieś uwagi odnośnie mojego pytania, wcześniej zadałam inne pytanie i na innym forum, ale chyba nie ma limitu pytań, prawda? Zresztą na tamtym forum, po skorzystaniu z odpowiedzi innych osób, wybrałam te dwa kotły i teraz chciałabym jak najwięcej opinii innych osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mark3k 09.09.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Te wszystkie opinie są na forum. Jedynie trzeba poświęcić trochę czasu na czytanie i wybrać mądrze. Nie oczekuj na gotowca w punktach. Chyba, że ktoś inny odrobi zadanie domowe z Ciebie. Życzę miłej lektury i trafnych wyborów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timon120777 09.09.2013 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Timon bardzo cenię sobie Twoje uwagi, jeżeli chodzi oczywiście o kotły, tylko nie rozumiem skąd Twoje jakieś uwagi odnośnie mojego pytania, wcześniej zadałam inne pytanie i na innym forum, ale chyba nie ma limitu pytań, prawda? Zresztą na tamtym forum, po skorzystaniu z odpowiedzi innych osób, wybrałam te dwa kotły i teraz chciałabym jak najwięcej opinii innych osób. napisałem Ci tylko moja droga wyraźnie iż zamiast pytać wystarczy poczytać wątek o skam-premium ma kilaset stron tak samo wątek o ogniwie to naprawdę nic nie kosztuje i jest tam bardzo bardzo dużo opinii innych osób, jest również mnóstwo marketingu który prędzej niż opinie użytkowników sie w odpowiedzi na Twoje pytanie tu postawione pojawi. dlatego zamiast pytać lepiej czytać tak jak CI mark3k napisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dynamical 10.09.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Ja mam Ogniwo, nie narzekam, ale podobno duzo osób sobie nie chwali tej firmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodziasty 05.11.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 wątek o skam-premium ma kilaset stron tak samo wątek o ogniwie to naprawdę nic nie kosztuje Niestety jak byłem na etapie wyboru pieca - przeczytałem wszystkie 400 stron - zajęło mi to trochę ale przydało się -zatem miłej lektury Beatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa00 06.11.2013 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 no to może powiesz jaki Ty piec wybrałeś po tej lekturze? przy okazji spełnisz dobry uczynek i osczędzisz kilka godzin czytania innym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wuwok 06.11.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 (edytowane) no to może powiesz jaki Ty piec wybrałeś po tej lekturze? przy okazji spełnisz dobry uczynek i osczędzisz kilka godzin czytania innym;) Ma Ogniwo . Ale ty wybierasz piec i ma tobie odpowiadać.To co jednemu pasuje drugiej osobie już nie !! Poczytaj.. Nikt nie wybierze za ciebie! Nikt nie może obiecać ze spali piec ci mało Nikt nie wymyślił pieca doskonałego,idealnego!! Każdy kociołek ma zalety i wady..wiele zależy od operatora sterownika. I nie kupuj WIELKIEGO pieca. Dużo za duży piec sprawcą wielkiej ilości problemów. Edytowane 6 Listopada 2013 przez wuwok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timon120777 06.11.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 no to może powiesz jaki Ty piec wybrałeś po tej lekturze? przy okazji spełnisz dobry uczynek i osczędzisz kilka godzin czytania innym;) beatka jest leniwa ale Ty już przeginasz nie wiemy nic o Twoim domu, jego zapotrzebowaniu i oczekiwaniach wobec kotła (spalane paliwa, sposób czyszczenia i sterowania) a chcesz żebyśmy proponowali kocioł? to idąc tym torem kup żółty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa00 06.11.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 No widzę, że tu miło;). Miałam na mysli wybór firmy, ale co my głupie blondynki (do tego mega leniwe) możemy wiedzieć Dziękuję za życzliwość i pozdrawiam. Kupie sobie czerwony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timon120777 06.11.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 jakie pytanie taka odpowiedzczego się spodziewałaś?chcesz konkretów to podaj konkretywtedy Ci zasugeruję nie tylko co ale z jakim palnikiem i jakim sterowaniem oraz jakiej mocynie podałaś nic a chcesz w zamian wszystkiegotak się nie dato jak kupowanie mega wypasionej kiecki(pozwól na odniesienie do damskiej garderoby)kupisz nie ten rozmiar i żeby nie wiem co to kaplicakupisz dopasowaną albo jeszcze lepiej na miarę tylko dla ciebie będziesz mega zadowolonatak samo z kotłem na paliwo stałekupisz zbyt duży, z kiepskim sterowaniem którego nie ogarniesz i z ograniczonymi możliwościami zmiany paliwa płacz i zgrzytanie i przetensje żeśmy ci tak radzilijak podasz "wymiary"(chałupki- swoje zachowaj dla tych co zasługują) i określisz czego chcesz od kociołka to będzie można coś proponować na razie sugeruję wnikliwą lekturęjeśli nie chcesz brnąć przez kilkaset stron to przeczytaj mój poradnikjest niewielki a może pomoże Ci obrać właściwy kierunek czerwone kotły bywają ładne ale czy będa dobre??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts