skrabi 08.09.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Będę miał w domu tylko 7 grzejników i tak przyszło mi do głowy żeby podpiąć parter i piętro do jednego rozdzielacza.Tylko nie wiem czy przewody z rozdzielacza mogą wychodzić bezpośrednio do góry, czy muszą iść najpierw na dół i dopiero później zawrócić do góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 08.09.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 mogą iść do góry, nie ma problemu, nawet odpowietrznika nie musisz przekręcać, bo najwyżej będą grzejniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrabi 09.09.2013 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 to super, aczkolwiek po przemyśleniach raczej i tak będą osobne rozdzielacze, ten od parteru będzie przy posadzce parteru, a ten od piętra będzie pod sufitem parteru w ten sposób uda mi się oba schować w pomieszczeniu technicznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts