monikabrot 09.09.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Witam wszystkich forumowiczów poszukuję osób które mają drzwi wewnętrzne z firmy PORTA chciałabym zobaczyć jak one się prezentują we wnętrzu domu interesuję mnie kolor akacja miodowa pokażcie mi swoje drzwia jeszcze zapytam co myślicie o drzwiach zew.wejściowych z firmy WIATRAK pomóżcie w podjęciu decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emgielka 12.09.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Niestety nie mam drzwi od żadnej z tych firm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thorex 12.09.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Ja u siebie montowałem drzwi od firmy Radex, dobrze wykonane, stosunkowo tanie drzwi, śmiało mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 13.09.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Thorex przestań reklamować taniochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rayden 16.04.2014 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 mam pytanie czy drzwi wewnętrzne muszą pasować do zewnętrznych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 17.04.2014 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Nie wiem czy piszesz o domu czy o mieszkaniu. Jest patent na to ... jeśli uprzesz się na jakiś kolor do np. elewacji lub chcesz stylem dopasować się do innych drzwi na klatce schodowej - a jednocześnie chcesz mieć drzwi wewnętrzne w innym kolorze to jest opcja drzwi 2-kolorowych (zewnętrznych).\Przykładowo z zewnątrz złoty dąb a od środka białe (ostatnio dość popularne).Był taki wątek na forum:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?182843-Drzwi-firmy-wik%C4%99d&p=6330356&viewfull=1#post6330356 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts