nowicjusz_budowlany 09.09.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Witam.Właśnie otrzymałem mieszkanie.W lokalu są dwa piece kaflowe ,jeden małej wielkości bo pomieszczenie jest niewielkie. Drógi w dużym pokoju standardowy czyli duży.W tym dużym ruszta są bardzo mocno powyginane.Pytanie brzmi czym się kierować aby móc remontować oczywiście na koszt administracji te oba piece.Kafle w obydwu są bardzo stare nawet 100 lat ,szamotówki pewnie też.Drzwiczki pieców dość mocno sfatygowane.Zależy mi na postawieniu zupełnie nowych pieców.Ale potrzebna mi jest podpowiedz zduna.W starym mieszkaniu miałem stawiany piec z wszystkich nowych elementów czyli kafle zupełnie nowe,szamotówki, drzwiczki, a te o których pisze to w zimie nie będą dość wydajne.Będę pisać podanie o tzw przestawienie.Czym kierować się w takim podaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts