Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

piękna kuchnia za 2500 z AGD i remontem 5m2

pit76ty

czy koszt przekroczy 2600?  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. czy koszt przekroczy 2600?

• TAK
      3
    • NIE
      0

Recommended Posts

No właśnie,jeżeli kupiłeś już te meble to pozostaje ostatnia deska ratunku odżałować parę zł i wymienić fronty.

Liczyłem się z tym ( 650 pln za komplet to niedużo ) jeśli chodzi o fronty to myślałem o wymianie frontów szuflad i pomalowaniu tego dolnego cokołu na inny kolor ( na samym końcu tak aby pasował do reszty ) Jeśli chodzi o ramkę w witrynie to też nie ma problemu aby ją pomalowac na kolor.

I jeszcze bym przemyślała kształt stolika.

Kuchnia jest mała,a okrągły stolik zajmie dużo więcej miejsca niż kwadratowy,nie dosunie się go np do ściany,przy tym kształcie nogi trzeba chyba siedzieć okrakiem i ten model który wybrałeś to chyba więcej wart niż meble kuchenne hmmmm

Jeżeli chcesz błyszczący biały blat to w kwadracie nie ma problemu zakupić podstawę z jedną albo czterema nogami i dorobić do tego lakierowany blat.

• 6 months później...
  • 2 years później...
Ja również kończę remont mieszkania - uff ; ) Zostałem kuchnie na koniec. Po przeprawach z kilkoma nierzetelnymi - zbyt słabe słowo ale niech będzie. , postanowiłem wybrać zabudowę kuchenną z polecenia mojego znajomego. Wybór padł na nich [sPAMER]. Widzłaem jego kuchnię to po prostu bajka. Jakość wykonania i design - zobaczymy jak u mnie się uda to wszystko ustawić. Niedługo będzie gotowa ;) Edytowane przez Elfir