kori 10.09.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 hej, słuchajcie zastanawiam się czy instalacja pralki w kotłowni to dobre rozwiązanie.kotłownia jest niewielka. przewidział kocioł jednofunkcyjny wiszący z zasobnikiem. W kotłowni finalnie brak miejsca.Myślicie, że pralka w kotłowni to dobry pomysł i pyanie czy wogóle tam się zmieści[ATTACH=CONFIG]211335[/ATTACH]kori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 10.09.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Czy pomóc wnieść ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 10.09.2013 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 nie, pytanie czy praktykuje się umieszczenie pralek w kotłownioraz czy jak dojdzie piec, zasobnik i cały osprzęt wogóle zmieści się pralka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 10.09.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 A skąd mamy wiedzieć, jaki piec, jaki zasobnik, jaki osprzęt ?I ile zajmuje miejsca ? Masz instalatora, to z nim porozmawiaj, jak widzi rozmieszczenie urządzeń w kotłowni. I zobaczysz, czy jest miejsce na pralkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radiowiec 10.09.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Bez przesady, aż tak mało miejsca nie masz. Pralki są dziś wąskie, więc na pewno jakoś ją wpasujesz. Pamiętaj tylko o podejściu wody i kanalizacji. Sam mam pralkę w kotłowni, bo przy kotle gazowym to już jest raczej pomieszczenie gospodarcze. Żona też tam prasuje i trzyma całą chemię. Polecam takie rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.09.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 W chwili gdy pociągnęli nam gaz, też podjęłam decyzję o umieszczeniu pralki w kotłowni, szkoda mi było wyrywać kawałek łazienki na pralnię, skoro tam było wolne miejsce. Ludzie mają piece gazowe w kuchniach czy łazienkach i żyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszpir007 10.09.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 A w czym problem ?U mnie jak budowali dom to kazałem przygotować miejsce na pralkę w kotłowni , a w kotłowni mam piec na ekogroszek ... Nie widzę żadnych przeciwskazań. Jedynie musi być kranik z wodą i wyjście kanalizacyjne na brudną wodę , no i prąd ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 11.09.2013 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 ok dzięki za Wasze odpowiedzi.Podjęłam decyzję i robię pralkę w kotłowni.Raz jeszcze dziękuje Zamykamy wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts