badaczkotłów 11.09.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Sądząc po nowej strategii właścicieli widać, że firma Termo-Tech wychodzi ze sklepów specjalistycznych a dosłownie zalewa rynek marketów. Kotły Stąporków widziałem w Castoramie, Leroy Merlin, Bricoman, oczywiście w różnych kolorach pod różnymi nazwami ale to przecież ten sam kocioł. Nasuwa się pytanie: czy warto za ten kocioł w sklepie specjalistycznym zapłacić 6 tyś skoro za połowę ceny kupisz go w markecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timon120777 11.09.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 ja mam taki z marketu właśniepo 4 sezonach wyglada jak nowy prawie, ślimak delikatnie tylko zębem czasu ruszony podobnie jak wewnątrzna strona scianek kosza zasypowego cała reszta jest bez zarzutówskoro nie ma różnicy to po co przepłacać?? trzeba jednak spojrzeć co oferuje za 6 tys, sklep a co za nieco mniej marketw casto stoi np takowa konstrukcja z palnikiem fajkowym a producent normalnie sprzedaje z ekoenergią więc jest jednak różnicagdy ja kuopwałem swój to oferta firmowa i marketowa różniła się jedynie kolorem oraz brakiem wyposażenia dodatkowego w postaci rusztu sztabkowego oraz narzędzi do czyszczeniatrzeba więc dokładnie porównać zanim się podejmie ostateczną decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts