zumurud 07.05.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Próbowałam w starym wątku o wz, ale mi się zawieszało. Mam takie pytanie - bank żąda oświadczenia o przeznaczeniu działki , planu nie ma , jest studium. Czygmina może coś takiego wydać? Działka jest rolna, w studium jest przeznaczona pod zabudowę jednorodzinną, plan będzie wyłożony pod koniec maja, ale ja mam nóż na gardle - zadatek do utraty.Błagam, pomóżcie!Dodam, że zabezpieczeniem kredytu ma być mieszkanie teścia ( nie jedyne na szczęście i około dwa razy więcej warte niż działka). A może ktoś podpowie coś z bankiem? Może jakiś rolny ?A może pożyczka hipoteczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romi_25 07.05.2004 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 U nas wydajemy informacje o przeznaczeniu w starym planie i zaświadczenie ze studium. Za informację zapłacisz 5zł za zaświdczenie 16. W zupełności to wystarcza. Aha, w informacji ze starego planu wpisujemy dodatkowo że aktualnie plan nie obowiązuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zumurud 07.05.2004 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Dziękuję, jesteś Skarbem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agawa 07.05.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 U nas wydajemy informacje o przeznaczeniu w starym planie i zaświadczenie ze studium. Za informację zapłacisz 5zł za zaświdczenie 16. W zupełności to wystarcza. Aha, w informacji ze starego planu wpisujemy dodatkowo że aktualnie plan nie obowiązuje. Pozdrawiam Przepraszam, że tak off topic a Ty romi_25 pracujesz w jakimś urzedzie, jezeli tak to miałabym pytanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romi_25 08.05.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 Przepraszam, że tak off topic a Ty romi_25 pracujesz w jakimś urzedzie, jezeli tak to miałabym pytanko? W Wydziale Planowania Przestrzennego w Urzędzie Miasta. Pisz śmiało - jeśli będę znał odpowiedź to pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts