Michalecki 11.09.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Będą wymieniane parapety wewnętrzne w domu i po długich dyskusjach o finansach (argumenty z mojej strony) i estetyce (żonka!) padło na duromarmur. Macie jakieś uwagi związane z użytkowaniem? Łatwo to zepsuć albo pobrudzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heine84 11.09.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 (edytowane) nie ma.... Edytowane 29 Października 2014 przez heine84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 11.09.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 A ja mam wrazenie że za chwile się pojawi link do pewnje strony, bo podobne wpisy w ostatnich trzech dniach ukazaly sie takze na innych forach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 12.09.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 edit. mam z konglomeratu ale to chyba bardzo podobny materiał. To zupełnie co innego! Duromarmur ma tyle wspólnego z marmurem co świnka morska z morzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DariuszKosmyk 13.09.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 O ile nie urządzasz w domu mistrzostw w rzucie młotem, to ciężko zespuć, a nawet w tedy bym się bardziej martwił o okna niż o parapet Tak serio, u mnie po kilku latach wygląda dobrze, raz padła rysa, ale pasta do karoserii samochodowych załatwiła sprawę. Warto impregnować – dłużej będą służyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 13.09.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Impregnować duromarmur? Nie piszesz czasem o konglomeracie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michalecki 17.09.2013 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 A z plamami jak? Swoją drogą kojarzy ktoś firmę z Kutna lub okolic, która działa w branży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DariuszKosmyk 18.09.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Słyszałem, że klej, w którym zatopiona jest skała może jakieś plamy przyciągać, ale na moich parapepetach nic, nawet po parapetówie Kawy, wina były stawiane jak dobrze zakonserwujesz to nic się nie powinno dziać i nie będzie melanżu barw na powierzchni. Z Kutna nic nie kojarzę, ale do Łodzi masz w miarę blisko a tam wiem, że działa Stalbor, który u mnie robił. A zrobił dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamud 17.05.2016 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Miałem parapet z duramarmuru i jest to zdecydowanie niższa jakoś od marmuru. Co do impregnacji itp. . . Nie, to nie jest możliwe. Dla Mnie ten materiał nawet najlepiej zaimpregnowany nie daje możliwości pełnego bezpieczeństwa. Jestem zdania, że lepiej jest dopłacić i zamówić sobie parapet marmurowy. Cena jest rzecz jasna wyższa, ale to jest gwarancja jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian88 15.11.2016 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Nie polecam nikomu tych parapetów strata pieniędzy. Moje parapety wyglądają tak po 3 latach od montażu. Kupione w Czersku w Eko-Nomic w salonie Vetrex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 15.11.2016 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Czy na tych parapetach jest jakaś folia czy mi sie wydaje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian88 16.11.2016 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 parapety były montowane w foli żeby ich nie poniszczyć przy klejeniu styropianu, na koniec została usunięta folia zabezpieczająca i to co było pod styropianem te kawałeczki foli jak widać na zostały zostały. Tak że na samych parapetach nie ma żadnej foli tylko to co było w styropianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts