daniell 07.05.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Jaki dom jest bardziej praktyczny, tańszy i ekonomiczny? Dom z piwnicą czy bez niej? Co wy o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 07.05.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 wg mnie: najpierw sprawdz ile potrzebujesz miejsca (do magazynowania, na hobby, warsztat, kotlownie/suszarnie itp). a potem: jesli masz duza dzialke wybierz odpowiednio duza parterowke jesli masz mala dzialke pozostaje ci piwnica. Ja mam 100m2 piwnicy i caly czas jest pelna ... moze to tez po czesci przez remont ktory u mnie trwa ale sa plany jej adaptacji na inne cele niz sklad materialow budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qura 07.05.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 temat niedawno poruszany:http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=18796&highlight=piwnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.05.2004 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 Ja pogodziłem temat.. mam dom bez piwnicy.. a jedynie z piwniczką, która znajduje sie tylko pod schodami, 4 schodki w dól od docelowej podłogi parteru i piwniczko-spiżarka gotowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts