Qazimodo 12.09.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Hej.Mój instalator zaproponował mi skierowanie wyrzutni na poddasze, które jest u mnie nie użytkowe i nie ocieplane. Zawsze to jakaś dodatkowa "poduszka powietrzna". Aby nie spowodować nadciśnienia chce też wstawić klapę zwrotną w jeden z wolnych kanałów komina. Choć wiadomo że i samo poddasze nie jest w 100% szczelneZastanawiam się czy ma to jakiś sens, aby jeszcze i to ciepło odzyskać. Pilnie potrzebuję uwag. PS: Poddasze mam bardzo duże. Z ociepleniem zamknąłem się między sufitem na piętrze a podłogą poddasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nydar 12.09.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Nie wyrzuca się zimą powietrza z domu do nieocieplonych pomieszczeń. Będzie wykraplała się woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qazimodo 12.09.2013 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Oczywiste! że też sam na to nie wpadłem. Dziękuję Ci bardzo kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts