Magdaa_K 12.09.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Witam Prosze o pomoc w wyborze okien do mieszkania. Zebrałam oferty i niestety trudno podjac mi decyzje, bo wiadomo kazdy swoj produkt chwali a rozpietość cenowa jest duża... Oferty (cena z montażem): 1. OknoPlus - okna Aktivplus Select - cena 6600 2. Oknosystem - Salamander 76SL - cena 5200 3. EkoPlast - okna Komfort - cena 4700 4. EkoOkna - okna EkoSUN 70 - cena 4600 5. Plas-Bud - okna Brugmann AD Classic - cena 4500 Proszę o jakąś poradę jakich nie kupować, a które ewentualnie byłyby ok. Może ktoś podzieli sie swoją opinią na temat tych firm i ich ekip montażowych z Krakowa? Z góry dziekuje za każdą sensowną odpowiedz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 13.09.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Udaj się do watku z Krakowa - grupy Budujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdaa_K 15.09.2013 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Dzieki za odpowiedz, niestety nie znalazlam zadnych informacji w tym watku.Może jednak ktos wypowie aie fachowo na temat tych okien? Byłabym wdzieczna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 15.09.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 No właśnie cięzko cokolwiek fachowo powiedzieć, bo poza niewiele mówiącymi mi nazwami nic nie wiadomo o tych oknach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts