Aleksandryta 07.05.2004 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Sorrya, że tu, ale jestem w szoku W tej chwili podali w radiu. W Iraku zastrzelony został znany dziennikarz telewizyjny Waldemar Milewicz, operator ciężko ranny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 07.05.2004 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 byl na prawde Wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniell 07.05.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 sam jestem dziennikarzem i bardzo współczuje moim kolegą po fachu takie już jest życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 07.05.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Szkoda, wielka szkoda, lubiłem jego programy, był świetny w tym co robił. Szkoda tylko, że ci co wojny zaczynają dalej żyją w dostatku nic nie robiąc, ale to już temat wykraczający poza forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agawa 07.05.2004 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 ['][']['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 07.05.2004 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Jesteśmy wszyscy wstrząsnięci. Mój syn (20) chce być dziennikarzem i zawsze mówił, że własnie takim jak Waldemar Milewicz. Profesjonalista jakich mało, obiektywny, a jego reportaże ogladało się z zapartym tchem. Strasznie żal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 07.05.2004 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 A ja nie jestem w szoku! Nie byłem też jak gineli Kukuczka, Rutkiewicz inni... Tacy ludzie nie umieraja w łożku, szukaja jej dalej w górach, na wojnie, na biegunie, na morzu. Mnie to nie ciagnie i zapewne umre w łózku, lub co najwyżej zgine w wypadku samochodowym. Szkoda człowieka, ale sam wybrał swój los. Szkoda tylko zony i syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.05.2004 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Wieczne odpoczywanie daj Mu Panie, a swiatlość wiekuista niechaj Mu świeci, niech odpoczywa w pokoju. Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 07.05.2004 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 sypią się kondolencje na onecie, był prawdziwym dziennikarzem i rzetelenym dziennikarzem wojennym, nie gonił za tanią sensacją, ale kto od miecza wojuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.05.2004 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 przykro, przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 07.05.2004 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 brakuje słów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ircon 07.05.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Cholernie "dziwny jest ten świat" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.05.2004 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 brak słównaprawdę wstrząsające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.05.2004 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Sorrya, że tu, ale jestem w szoku W tej chwili podali w radiu. W Iraku zastrzelony został znany dziennikarz telewizyjny Władysław Millewicz, operator ciężko ranny. Jak już to WALDEMAR!!! chyba jako jeden z nielicznych nie kolorował zdarzeń o których mówił, szkoda chłopa i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 07.05.2004 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 mimo iż też go lubiałem, to jestem przeciwko takim postom na forum budowalnym, bo bardziej lubiałem np. Kuliga.. i co chwila ma pisać jak mi żal, a poniżej jest post o coraz niższym poziomie forum, że nie na temat piszą itd.... dzisjaj dużo piszą o Milewiczu, można swoją opinje wyrazić na onet , albo gdzie indziej. I prosze się nie obrażać, bo również bardzo współczuję bo go uwielbiałem, ten ton jego głosu zawsze we mnie zostanie, ale to forum budowlane i to nie ma nic wspólnego z wymianą doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 07.05.2004 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 mdzalewscy - jak chcesz to pisz na forum onetu. Jeżeli razi Cię, że taki temat znajduje się w wymianie doświadczeń - nie czytaj. I nie pouczaj innych gdy w grę wchodzi taki temat i taka osoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 07.05.2004 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 jestem przeciwko takim postom na forum budowalnym popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 07.05.2004 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Qrczę, tak byłam zdenerwowana, że nawet pomyliłam jego imię i nazwisko, ale musiałam to napisać to chodzi o człowieka - jest i za chwilę go nie ma I jeszcze jeden zginął . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 07.05.2004 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Sorry, jeśli kogoś uraziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 07.05.2004 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 wielka strata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts