joola 07.05.2004 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Ludziska, na Forum są różne wątki, jeśli ktoś nie chce to nie musi ich czytać. Aleksandryta wyraziła po prostu swoją opinię-ma prawo.A człowieka żal...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sta28 07.05.2004 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 A ja nie jestem w szoku! Nie byłem też jak gineli Kukuczka, Rutkiewicz inni... Tacy ludzie nie umieraja w łożku, szukaja jej dalej w górach, na wojnie, na biegunie, na morzu. Mnie to nie ciagnie i zapewne umre w łózku, lub co najwyżej zgine w wypadku samochodowym. Szkoda człowieka, ale sam wybrał swój los. Szkoda tylko zony i syna Podpisuję się pod tym. Sam wybrał swój sposób na życie. Na smierć też... Ktoś z Go opłakujących powiedział, że dziennikarz musi, itepe. G-uzik prawda - mierzą mnie dziennikarze - hieny. Sensacja za wszelką cenę - dla kasy, popularności, adrenaliny. Bo podobno tej sensacji, jatki ludzie chcą. Ja nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Neo23 07.05.2004 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Cholernie "dziwny jest ten świat" a co jest dziwnego w tym ze czlowiek ginie na wojnie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 08.05.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 SZKODA, WIELKA SZKODA !!! PS.A na dodatek ci kretyni zastrzelili swojego sprzymierzeńca, który od początku pokazywał bezsens całej tej operacji w Iraku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbapis 08.05.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 Aleksandryto!Mnie nie uraziłaś swoim postem, masz prawo do podzielenia się z nami swoimi odczuciami.Wielka szkoda naprawdę wielkiego dziennikarza!Wyrazy współczucia Rodzinie i kolegom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MEDYK 08.05.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 Oczywiście że szkoda człowieka, ale mi bardziej szkoda jego rodziny niż jego samego. Nie sądzę że rodzina akceptowała jego wyjazdy, a teraz musi cierpieć. Jemu teraz to wszystko jedno, a oni pgrążają się w żalu i rozpaczy. Jeszcze raz wyrazy współczucia jego bliskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz W. 08.05.2004 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 Jeśli na forum muratora pozwalamy sobie na niebudowlane refleksje ...... człowieka wartościowego ... zawsze szkoda wojna jest zawsze klęską ducha i sukcesem tego co złe w ludziach Jeśli dziennikarz decyduje się na wyjazd na wojnę to jego wybór i za tym wyborem idzie ryzyko które w tym przypadku doprowadziło do śmierci .... przykro pytanie czy robił to dla adrenaliny .. sławy .... kasy ... czy z powołania i chęci pokazania prawdy dla tych co siedzą w ciepłym fotelu i patrzą w ekran ... nie piszcie że gość był wspaniały .... siebie do końca nie znamy a na ołtarze chcemy wynosić gościa którego nie znaliśmy osobiście Reasumującsmutne że jest wojnasmutne że giną ludzieszkoda że nie giną kanalie jeśli idziesz tam gdzie biją .. możesz oberwać jeśli siedzisz całe życie w ciepłym fotelu to może coś cię ominęło warto ryzykować ale lepiej nie ginąćczyli nie warto jechać na wojnę bo życie tak cenne może się tam skończyćzrezygnować z życia w imię informacji dla ludu który sądząc po wyborach nie jest wart poświęceń.... a co może tak na dobrą sprawę zmienić dziennikarz w iraku ... napisze coś i kwach wpadnie w refleksję zadzwoni krzaka w łoszingtonie i na hotline stwierdzą .... faktycznie racja ... kończymy imprezkę ... bzdura wojna to bizneswojna to makroekonomiai pisanie o ludzkim wymiarze tragedii to bzduratragedia - tak no i co z tego ... nic to nie zmieni nasze rozczulanie się nie ma znaczeniakwach wysłał naszych sąsiadów kolegów braci na wojnę bo to nam daje dobrą pozycję do zrobienia na tym kasyta kasa to chleb dla pracowników firm zdobywających kontraktyta kasa to jaguary dla biznesmenówta kasa to głosy wyborcze życie jest okrutneżycie to nie bajka każdy w swoim małym świecie ma wojny wielkie lub małe jak na swoje możliwości więc szkoda gościa ... taki wybrał los ... teraz ma wieczny odpoczyneka ja jutro mam kolejny dzień z mojej wojny czy wy też czasem chcielibyście się zamienić .... to nie miejsce na takie tematy .... przyznaję rację internet daje złudzenie posiadania przyjaciół z tego wynika chęć dzielenia się nie tylko doświadceniami ... nad tym też warto się zastanowić ... czy warto uciekać w wirtualne życie sorry za ilość wkrętek świeć Panie nad jego duszą albo daj mu jakieś przyzwoite zajęcie... czy BÓG czyta to co piszemy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 08.05.2004 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomas matla 09.05.2004 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 zawsze będzie najlepszym dziennikarzem.KONDOLENCJE DLA JEGO RODZINY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts