nicniewiem 12.09.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Witam, mam zapewne błache ale istotne pytania... Powiedzmy, że mamy typową toaletę publiczną (przedzieloną pomieszczeniem z umywalkami i drugim z kabinami na kibelki), która znajduje się w piwnicy. Teraz moje nurtujące pytania:1.Czy używać wtedy wentylacji mechanicznej czy grawitacyjnej? 2. Jeśli mechaniczną to jak się ją oznacza na rzucie? wystarczy kółeczko/kwadracik przerywanymi liniami? 3.W jakim miejscu najlepiej umieścić?4.Czy trzeba umieszczać oddzielną wentylację dla pomieszczenia z kiblami i oddzielną dla pomieszczenia z umywalkami?5. Czy w toalecie która znajduje się w piwnicy musi być okienko czy wystarczy sama wentylacja? Bardzo proszę o krótkie, szybkie odpowiedzi. Niby błahostki a do tej pory szukam i szukam jakichkolwiek informacji na ten temat i nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts