piekarz24 13.09.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Witam, szukam firmy która fachowo "sprawi" mi drewniany dom. Zależy mi by był z dobrego drewna i mógł też posłużyć jako dom całoroczny. Chciałbym też,żeby zajęli się od razu transportem,montażem,czyli ogólnie full wypas Co polecacie? Znacie kogoś,kogo z czystym sumieniem możecie mi polecić? Jestem z Wielkopolski,więc fajnie jakby to była też firma z tego rejonu. Będę wdzięczny za rady,odnośnie zakupu takich domków. Na co najbardziej zwracać uwagę? Co jest dobrym rozwiązaniem i czego się strzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GEX 13.09.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Poszukaj w Google - szukaj firm z doświadczeniem i dużą ilością realizacji tutaj ciężko o polecenie - zazwyczaj polecają się same firmy wykonawcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryl 13.09.2013 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Ja mogę może nie polecić, bo sam jestem dopiero ich przyszłym klientem, ale zwrócić uwagę na Arbol: http://www.arbol.pl/ Domy stawiane modułowo, a więc przyjeżdżają do ciebie gotowe elementy wcześniej szykowane w hali. Montują to maksymalnie kilka dni, nie ma babrania się "z budową" na działce. Byłem u nich, obejrzałem elementy domu na żywo, dom "demo" a także wcześniej postawiony u inwestora. Jak narazie bardzo fachowo, ale wiadomo, jeszcze sprawdzam te rozwiązania i konsultuje gdzie się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofolewinski 27.09.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Witam, szukam firmy która fachowo "sprawi" mi drewniany dom. Zależy mi by był z dobrego drewna i mógł też posłużyć jako dom całoroczny. Chciałbym też,żeby zajęli się od razu transportem,montażem,czyli ogólnie full wypas Co polecacie? Znacie kogoś,kogo z czystym sumieniem możecie mi polecić? Jestem z Wielkopolski,więc fajnie jakby to była też firma z tego rejonu. Będę wdzięczny za rady,odnośnie zakupu takich domków. Na co najbardziej zwracać uwagę? Co jest dobrym rozwiązaniem i czego się strzec. witam jestem wykonawca domow z bala calorocznych i nie tylko zmontowalem juz okolo 150szt takich domow teraz montuje dom z bala 18x25 modrzew w markach kolo warszawy chcesz wiedziec wiecej przedzwon 502271553 zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej74 28.09.2013 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 to przy np. piętnastu latach twojej pracy to wychodzi 10 stuk domów rocznie czyli jeden na miesiąc , imponujące . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agataas 08.10.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Google to chyba najlepszy wybór:yes: Też miałam podobny problem niedawno i firm szukałam w internecie, pytałam znajomych itp:yes:Od siebie mogę polecić http://budowadomu24h.pl Nie wiem do końca jak to działa ale jest szybko i dla laika, haha. Rozmawiałam z konsultantem, z jego słów wynika że mają firmy z całej Polski, chyba załatwisz sobie tam wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 10.10.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 witam jestem wykonawca domow z bala calorocznych i nie tylko zmontowalem juz okolo 150szt takich domow teraz montuje dom z bala 18x25 modrzew w markach kolo warszawy chcesz wiedziec wiecej przedzwon 502271553 zapraszam Znaczy się 50 zawaliło się w ostatnim miesiącu? Bo poprzednio pisałeś o 200szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilam78 10.10.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Znaczy się 50 zawaliło się w ostatnim miesiącu? Bo poprzednio pisałeś o 200szt. Bardzo dobry komentarz. Jeżeli pracuje, tak jak jak pamięta ile to on już domów wybudował to nie polecam. I jeszcze wypisuje numer telefonu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilam78 10.10.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 to przy np. piętnastu latach twojej pracy to wychodzi 10 stuk domów rocznie czyli jeden na miesiąc , imponujące . No i jeszcze ma amnezję. Na innym wątku, miesiąc temu wybudował 200 szt. Dobry gość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marian67 16.10.2013 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 A ja mam pytanie czy ktoś miał do czynienia z firmą Tatranhaus z Zakopanego jeśli tak proszę o info.Ja podpisałem umowę i zaczynają się ‘schody’… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojcieszek 16.10.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Piekarz24: posłałem Ci PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomeekk 29.10.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 budowal ktos z sendom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofolewinski 01.02.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 tak posiadam dwie brygady montażowe nic w tym dziwnego pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryl 01.02.2014 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Piszecie że "Google to najlepszy wybór". Nic bardziej mylnego. Dlaczego? Po pierwsze strony internetowe firm budowalnych są najczęściej tak dziadowskie, że niczego się tam nie dowiesz, są postawione "bo taka moda" a emaili nikt nie sprawdza. Po drugie jak wyślesz maila z zapytaniem i linkiem do projektu to ci nie odpiszą, a jeśli masz szczęście to dostaniesz odpowiedź zamykającą się w trzech zdaniach lub gotowy tekst wysyłany wszystkim. Ja miałem sytuacje gdzie były rozmowy telefoniczne, ustalenia a potem zupełne zerwanie kontaktu w momencie jak chciałem ugadać terminy. Ja nie rozumiem, klient z walizką pieniędzy puka do drzwi a przedsiębiorca chowa się do szafy.Amatorszczyzna i olewanie jest powszechne. Lepiej żeby wypowiedzieli się klienci na forum. Jeśli szereg osób powtarza to samo to jest to najlepsza rekomendacja (lub najgorsza). Fałszywymi kontami bym się nie przejmował bo widać je na pierwszy rzut oka - to też część amatorszczyzny tych firm, które nie potrafią prowadzić marketingu wirusowego i tylko się w takich sytuacjach ośmieszają. A więc jeśli się wybudowaliście, opisujcie firmy wykonawcze szczegółowo bo to ludziom się przydaje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartbudowniczy 10.02.2014 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 znam pewna niewielka firmę zajmującą sie budowa domów na życznie z bali. Nie są tani ale robią ladne domki. Mają dlugie terminy oczekiwania a to chyba najlepsza rekomendacja. Nie chciałbym robić reklamy bo jestem nowy na forum to napisz na priv. Firma pochodzi z gór - Beskid Żywiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusznowak976 11.03.2014 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Witam Ja będę w przyszłym roku budował dom z firmą Fildrew. Jako tako polecić jej na razie nie mogę, ale widziałem ich realizacje na żywo i naprawdę wygląda tak samo imponująco jak na zdjęciach (a podobno wszyscy używają photoshopa ). Wszystko jest bardzo ładnie wykonane, jak na razie dużo rzeczy mi Pan doradził. Zobaczymy jak będzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeszekRD 20.03.2014 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Dom drewniany to pojecie względne ponieważ różne są metody i technologie budowania takich domów a w więszkości każda firma specjalizuje się w jeden technologii. Czym innym bedzie dom drewniany szkieletowy od bala toczonego, jeszcze co innego z bala nietoczonego szlifowanego, a jeszcze inna technologia stawiania z tzn kantówek. Każdemu klientowi podoba się co innego ale bez bliższego sprecyzowania preferencji klienta trudno jest polecic jakąkolwiek firme która buduje domy z drewna.Jeżeli faktycznie nie możemy się zdecydowac najlepiej odwiedzic kilka firm i porozmawiac z wykonawcami o danym produkcie - jego zaletach i wadach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ar2roo 01.09.2015 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 WitamU mnie chyba niestety podobnie. Telefon coraz czesciej nie odpowiada. Moge prosic o wiecej szczegolow odnosnie panskiej budowy bo widze ze to juz 2 lata minely. czy wszystko zakonczylo sie pozytywnie?Z gory dziekuje[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglar 04.09.2015 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 A o jakiej firmie piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
safokir 10.10.2015 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Witam,Chcielibyśmy przestrzec Państwa przed firmą Nowy Konstancin. Ogłaszają, iż znają się na budowie domów drewnianych, mają piękne zdjęcia swoich realizacji, nawet umówionych "zadowolonych klientów" którzy opowiadają urocze historie z budowy... no cóż... my po przejściu budowy, mieszkaniu i niekończących się poprawkach - przestrzegamy przed ekipą z Konstancina pod Warszawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts