Pafcio01 13.09.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Witajcie To mój pierwszy post tutaj więc tym bardziej mi miło - Paweł z tej strony. Mamy do przemyślenia rozbudowę domu bliźniaka. Dom jest dwukondygnacyjny. Czy istnieje w świetle przepisów możliwość rozbudowy samego piętra na filarach w kierunku działki sąsiada. Dobudówka opierałaby się na filarach usytuowanych w granicy z sąsiadem. Wiem ,że są pewne wyjątki co do umieszczenia ściany w granicy z sąsiadem m.in: szerokość działki jest mniejsza niż 16m (u nas jest 13m). Na działkę jest określony plan zagospodarowania przestrzennego, w którym nie wyszukałem żadnego zapisu na ten temat. Poglądowy szkic zamieszczam w załączniku, obszar rozbudowy to ten zakreskowany prostokąt na czterech filarach. Poradźcie czy to "przejdzie" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts