malux20 27.09.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 jesli ja podaje koszty łacznie z podpałka - nie zanizam kosztów grzania jedynie ilosc zuzytego pradu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 27.09.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 jesli ja podaje koszty łacznie z podpałka - nie zanizam kosztów grzania jedynie ilosc zuzytego pradu przecież o ten prąd cały czas się rozchodzi ... nikt nikomu nie broni palić w kominku tylko nie wyskakujcie potem jak to mało PC bierze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 27.09.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 przecież o ten prąd cały czas się rozchodzi ... nikt nikomu nie broni palić w kominku tylko nie wyskakujcie potem jak to mało PC bierze ... Czy to nie dotyczy rowniez kablarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 27.09.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Czy to nie dotyczy rowniez kablarzy? wszystkich jednakowo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 27.09.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 wszystkich jednakowo ... Gazowcow jak ja tez. Czyli jedna rodzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 27.09.2013 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 przecież o ten prąd cały czas się rozchodzi ... nikt nikomu nie broni palić w kominku tylko nie wyskakujcie potem jak to mało PC bierze ... Nastepnya teoria majaca na celu otarcie lez kablarza? Oczywiscie wszyscy posiadache PCi pala caly czas w kominkach. Takie hobby maja wredne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 27.09.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Ja to chyba jestem podziergany. Gaz w domu. Tv 400W wlaczony. Kominek odpalony. Do pc mnie zniechecil ten, o ktorym sie juz nie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 27.09.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Czy forumowi pompiarze marzna tylko dlatego zeby pochwalic sie niskim zuzyciem energii? U mnie temperatura w domu nie spada pon.22.5st.C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 27.09.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Do pc mnie zniechecil ten, o ktorym sie juz nie pisze Pięknie ujęte Bardziej kabaret czy marsz żałobny tego "foruma"..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 27.09.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Pięknie ujęte Bardziej kabaret czy marsz żałobny tego "foruma"..... Kabaret. Bo bardziej "przed" niz "po". A powaznie to u mnie w regionie deficyt instalatorow. Dodatkowo 100m gazu podciagneli mi liczac jak do 14m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 27.09.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 U mnie temperatura w domu nie spada pon.22.5st.C Takie wnioski mozna bylo wysnuc z postu Kamili. Czekala dopoki nie puscily zawory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 28.09.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Czy forumowi pompiarze marzna tylko dlatego zeby pochwalic sie niskim zuzyciem energii? było mi zimno to odpaliłam pompę, gdybym chciała oszczędzać to dalej bym marzła.. prawda? Takie wnioski mozna bylo wysnuc z postu Kamili. Czekala dopoki nie puscily zawory na nic nie czekałam.. temperatura spada poniżej 21 to grzeje i tyle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaz1719505673 29.09.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Przełączyłem PCi z trybu "lato" na "zima" , nagrzała podłogę i mam teraz za ciepło , kominkiem dogrzewam tylko salon (nietypowy układ pomieszczeń) , palę bo lubię widok ognia za szybą a drewno mam za darmo . Palenie w kominku wcale nie powoduje oszczędności na prądzie dla PCi(przynajmniej u mnie) , w zeszłym roku pisałem o tym (kominek podgrzewa pomieszczenie w którym mam czujnik temp. podłogi co skutkuje tym że PCi nie uruchamia się i dom wychładza się przez kolejną dobę po paleniu potem automatyka PCi nadrabia straty i grzeje w drogiej taryfie) . Do puki mam drewno za gratis to będę sobie palił jak się skończy drewno to tak jak pisał Pyxis zastanowię się poważnie nad zakupem drewna bo grzanie PCi wychodzi taniej i wygodniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 02.10.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 tak jak pisałem wcześniej - informuję - dziś w nocy rozpocząłem sezon grzewczy - poszło aż 3,8 kWh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 02.10.2013 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 jak się skończy drewno to tak jak pisał Pyxis zastanowię się poważnie nad zakupem drewna bo grzanie PCi wychodzi taniej i wygodniej . Pyxis właśnie kupił 2 tony brykietu drzewnego na zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 02.10.2013 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Pyxis właśnie kupił 2 tony brykietu drzewnego na zimę 2 tony to ja pale w niecaly miesiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 02.10.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 2 tony to ja pale w niecaly miesiac. Nic dziwnego, jak dom durszlak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 02.10.2013 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Nic dziwnego, jak dom durszlak No to sam widzisz, jakim jestes w tym temacie "ekspertem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 02.10.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 No to sam widzisz, jakim jestes w tym temacie "ekspertem". A ja nie muszę palić w kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 02.10.2013 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 A ja nie muszę palić w kominku Ja tez nie musze, ale MOGE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts