Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sezon grzewczy 2013/2014

Pyxis

Recommended Posts

• Odpowiedzi 72
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Sorry ale to Ty Pyxis z braku argumentów i niechęci do podania pełnych danych np. o swojej kubaturze używałeś wycieczek osobistych . Twój styl wypowiedzi świadczy tylko i aż o Twojej kulturze i inteligencji , a obrażając innych mogą sobie podbudowywać ego naprawdę zakompleksieni i biedni ludzie. Mam nadzieję iż Ty się do nich nie zaliczasz, tylko masz taką manierę rozmowy.

Sorry ale to Ty Pyxis z braku argumentów i niechęci do podania pełnych danych np. o swojej kubaturze używałeś wycieczek osobistych . Twój styl wypowiedzi świadczy tylko i aż o Twojej kulturze i inteligencji , a obrażając innych mogą sobie podbudowywać ego naprawdę zakompleksieni i biedni ludzie. Mam nadzieję iż Ty się do nich nie zaliczasz, tylko masz taką manierę rozmowy.

Nie bede sie tu "przekrzykiwal" kto kogo pierwszy i komu zabraklo argumentow. Nie pora wracac tak daleko w przeszlosc.

Nie odpowiada mi styl "grup spolecznosciowych" i wzajemnego poklepywania sie po pleckach. Jak ktos pisze glupoty, to mu to wytykam. Moze i dalo by sie nieco lagodniej, ale takie grzeczne glaskanie nie odnosi skutku i nie prowokuje dyskusji. Po prostu staje sie nudne. Jak sie co niektorych troszke "przycisnie" to tez wychodzi z nich niezla "bestia". ;)

Panowie, dajcie se 'po jednym' i już, spokój będzie :D Temat jest o bieżącym sezonie grzewczym a nie o kłótniach.

Mysmy z Surgim dali sobie "po jednym" juz wielokrotnie. :)

Masz racje,wracajmy do tematu.

Przy ustawionej histerezie na temperature podlogi mam obecnie 2 zalaczenia pompy w tanimpradzie w nocy. Jedno leci od 22:00 a drugie zalacza sie a okolicach godziny 5:00 lib 6:00. Przy sloneczniej pogodzie za dznia to wlaczenie nad ranem jest zbedne, ale moj sterownik pogodowy nie wie jaka bedzie aura za kilka godzin. :(