zyzolek 02.10.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Ja tez nie musze, ale MOGE. A ja mogę, ale nie chcę i nie muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 02.10.2013 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 A ja mogę, ale nie chcę i nie muszę No to sfrajerowales sie na niezly grosz robiac w domu kominek. Oj, jaka szkoda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 02.10.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 No to sfrajerowales sie na niezly grosz robiac w domu kominek. Oj, jaka szkoda.... Huehehue, jaka szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 03.10.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 No to sfrajerowales sie na niezly grosz robiac w domu kominek. Oj, jaka szkoda.... No bo taki ze mnie frajer. Ale pocieszam się tym, że niektórzy sfrajerowali się podwójnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 03.10.2013 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 No bo taki ze mnie frajer. Ale pocieszam się tym, że niektórzy sfrajerowali się podwójnie;) Zrobili 2 kominki i ich nie uzywaja, czy chalupe z salonem wysokosci 5m? Jestes dla siebie chyba zbyt surowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 04.10.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Oj Pyxis , Pyxis jak dzieciak w piaskownicy - jak nie wyciągnie i porówna długości ..... to chodzi jakiś chory. Ale nie martw się na to są dobre leki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 04.10.2013 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Oj Pyxis , Pyxis jak dzieciak w piaskownicy - jak nie wyciągnie i porówna długości ..... to chodzi jakiś chory. Ale nie martw się na to są dobre leki. Wiesz przeciez, ze takich jeleni to ja "tepie" dla czystego sportu. A leki bierz bierz, nie przerywaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 04.10.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Uważaj bo sam się stępisz od tego tępienia. Chociaż jeśli tępienie to twój ulubiony sport to wiele wyjaśnia. Ps przede wszystkim musisz się nauczyć nie obrażać tych którzy mają inne zdanie, bo z tym u kolegi kiepsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 04.10.2013 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Ps przede wszystkim musisz się nauczyć nie obrażać tych którzy mają inne zdanie, bo z tym u kolegi kiepsko. I vice versa Surgi, vice versa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 04.10.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Sorry ale to Ty Pyxis z braku argumentów i niechęci do podania pełnych danych np. o swojej kubaturze używałeś wycieczek osobistych . Twój styl wypowiedzi świadczy tylko i aż o Twojej kulturze i inteligencji , a obrażając innych mogą sobie podbudowywać ego naprawdę zakompleksieni i biedni ludzie. Mam nadzieję iż Ty się do nich nie zaliczasz, tylko masz taką manierę rozmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 04.10.2013 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Sorry ale to Ty Pyxis z braku argumentów i niechęci do podania pełnych danych np. o swojej kubaturze używałeś wycieczek osobistych . Twój styl wypowiedzi świadczy tylko i aż o Twojej kulturze i inteligencji , a obrażając innych mogą sobie podbudowywać ego naprawdę zakompleksieni i biedni ludzie. Mam nadzieję iż Ty się do nich nie zaliczasz, tylko masz taką manierę rozmowy. Nie bede sie tu "przekrzykiwal" kto kogo pierwszy i komu zabraklo argumentow. Nie pora wracac tak daleko w przeszlosc. Nie odpowiada mi styl "grup spolecznosciowych" i wzajemnego poklepywania sie po pleckach. Jak ktos pisze glupoty, to mu to wytykam. Moze i dalo by sie nieco lagodniej, ale takie grzeczne glaskanie nie odnosi skutku i nie prowokuje dyskusji. Po prostu staje sie nudne. Jak sie co niektorych troszke "przycisnie" to tez wychodzi z nich niezla "bestia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
R90 04.10.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Panowie, dajcie se 'po jednym' i już, spokój będzie Temat jest o bieżącym sezonie grzewczym a nie o kłótniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 05.10.2013 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Panowie, dajcie se 'po jednym' i już, spokój będzie Temat jest o bieżącym sezonie grzewczym a nie o kłótniach. Mysmy z Surgim dali sobie "po jednym" juz wielokrotnie. Masz racje,wracajmy do tematu. Przy ustawionej histerezie na temperature podlogi mam obecnie 2 zalaczenia pompy w tanimpradzie w nocy. Jedno leci od 22:00 a drugie zalacza sie a okolicach godziny 5:00 lib 6:00. Przy sloneczniej pogodzie za dznia to wlaczenie nad ranem jest zbedne, ale moj sterownik pogodowy nie wie jaka bedzie aura za kilka godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts