krawczykowie 25.07.2014 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Wow, kuchnia bardzo przyjemna. Ja też będę miała niezabudowaną lodówkę. Czy to czarne pod oknem to mikrofalówką? Masz rację makowa panienko. Pod oknem jest mikrofala. Nie było miejsca na wysoką zabudowę. Dlatego piekarnik pod płytą a mikrofala w nietypowym miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 29.07.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Nietypowe miejsce, ale praktyczne. U mnie też nie ma miejsca na mikrofalę, jedynie na lodówce, ale ta jest dość wysoka. Może przemyślę opcję jak u Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 29.07.2014 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Nad lodówką to faktycznie dosyć wysoko.... myślę ze pod blatem się sprawdzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 03.08.2014 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Obiecane zdjęcia schodów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 03.08.2014 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Ogrodzenie (skończone w piątek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 03.08.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Mały biały domek - tak często określa się dom w marzeniach. Twój dom to jego realizacja Teraz, gdy już mieszkasz, coś byś zmieniła w domu? Co wydaje Ci się praktycznym rozwiązaniem i czego Ci brakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 04.08.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Kochani Krawczykowie to już mieszkacie pełną gębą!!!! pięknie się domek prezentuje! i w środku tak czyściutko i wszystko takie dopracowane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 07.08.2014 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Witajcie...Cieszę się że nasz domek się podoba bo nam również. Spełniliśmy nasze marzenie (zwłaszcza mąż). MIeszkamy, a od dzisiaj tj. 07.08.2014r. legalnie. Odebrałam dzisiaj zaswiadczenie z PINB-u, zameldowałam siebie i córkę (mąż chyba się waha czy z nami mieszkać) złożyłam wniosek o wydanie dowodu. Częściowo plan zrealizowany (chciałam odebrać jeszcze dowód przed porodem ale się nie uda - trudno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 07.08.2014 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Mały biały domek - tak często określa się dom w marzeniach. Twój dom to jego realizacja Teraz, gdy już mieszkasz, coś byś zmieniła w domu? Co wydaje Ci się praktycznym rozwiązaniem i czego Ci brakuje? Jak na razie nie wiem czy coś bym zmieniła, ale bardzo jestem zadowolona z kotłowni - pom. gospodarczego. Jest na tyle duże że mieszczą się tam trzy spore regały (na przetwory, zapasy wody i innych artykułów itp. Jest pralka, deska do prasowania, w przyszłości zlew gospodarczy i wózek dziecięcy. I jeszcze sporo miejsca.... Nie mamy jescze kompletu wypoczynkowego w salonie i nie wiem ile zostanie wolnej przestrzeni. Wstawiliśmy nasz stary duży stół i 10 krzeseł. Mąż koniecznie chciał kupić mały z 4 krzesłami bo będzie ciasno ale jak na razie spokojnie się zmieścił duży i nawet mąż stwierdził, że jest ok..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 08.08.2014 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Ślicznie mieszkacie,gratuluje odbioru domu,to jeszcze przede mną;)Pozdrawiam cieplutko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania2013 11.08.2014 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Piękny ten Wasz bialy domek Nam jeszcze dużo brakuje do takiego stanu jak wszy. Powiedz mi jaką macię przydomową oczyszczalnie? Jaka firma itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 15.08.2014 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Witam po przerwie..... Od wczoraj mieszkamy już w czwórkę i bardzo się z tego powodu cieszymy!!!!! Aniu witamy u nas. Nie mamy oczyszczalni mamy przyłącze do kanalizacji sanitarnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 15.08.2014 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Gratulacje Niech się Dzidziuś zdrowo chowa ! A jakie imię daliście? Teraz to dopiero domek tętni życiem ... Wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 15.08.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Wielkie gratulacje,całuski dla Ciebie i maluszka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 16.08.2014 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Dziękujemy za życzenia dla Wojtusia. I pozdrawiamy gorąco.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 16.08.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Również dołączamy się do gratulacji z narodzin Wojtusia ale super prezent na nowy dom Dużo zdrówka dla maluszka i dal całej Waszej rodzinki Powiedz mi kto Wam robił schody? tu z okolic B-B? i ile Was wyszły? odp możesz na priv pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 16.08.2014 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Witaj Lusia bardzo dziękujemy za życzenia. W sprawie schodów wiadomość poszła na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gremlinka 16.08.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Krawczykowie GRATULACJE! Dużo zdrówka życzę i samych spokojnych chwil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 20.08.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) Oooo Danusiu gratulujemy syneczka !!!Niech Wam zdrowo rośnie :* Ależ cudownie :):):):):):):):):):):):):):): ):):):):):):):):) ):)::)::):):):):): Podziwiam Wasze tempo i roboty ! Cudnie mieszkacie :)Jest ślicznie Łazienka i kuchnia super Ehh kiedy ja tek będę miała już wykończone ! Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sareczka 24.08.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Co to za drzwi??? Będę wdzieczna za odpowiedź... ..dziś relacjonuje Pan mąż Witam odwiedzających i od razu pozdrawiam. Dalszy etap to zamontowane drzwi wewnętrzne na poddaszu oraz rolety (zdjęcia rolet będą jak je podłączymy do instalacji el.) Niedługo planuję pomalowanie salonu jaki kolor byście dobrali? Sufit będzie biały. Dodatkowo jaki kolor kominka, myślę że coś jasnego aby ramka została wyeksponowana, poradzicie coś? Facet rozróżnia 2 kolory: ładny i brzydki Muszę się sprawdzić Może coś odważnego jak myślicie - please PORADŹCIE? Poniżej przedstawiam zdjęcia saloniku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts